خبر یزد

آخرين مطالب

اوجاقی: بیش از 3 میلیارد تومان پاداش برای قهرمانان پایتخت در نظر گرفته شده است فرهنگی

اوجاقی: بیش از 3 میلیارد تومان پاداش برای قهرمانان پایتخت در نظر گرفته شده است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - برنا - گروه ورزشی: رئیس سازمان ورزش شهرداری تهران در نشست خبری خود از برگزاری فینال سومین دوره مسابقات «قهرمان شهر» و اهدای بیش از 3 میلیارد تومان پاداش به برترین‌ها خبر داد.
حسین اوجاقی در نشست خبری که در سالن آمفی‌تئاتر برج میلاد برگزار شد، با اشاره به برگزاری فینال سومین دوره مسابقات «قهرمان شهر» و معرفی قهرمانان پایتخت در 15 رشته ورزشی برای زنان و مردان، اظهار کرد: شهردار تهران چهار تحولی که ترسیم کرده‌اند، یکی از آنها تحول نرم‌افزاری است.
در حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی، موضوع مهم ارائه خدمات ورزشی است که از دو طریق زیرساخت‌هایی در این زمینه طراحی شده تا به مردم خدمات لازم ارائه شود. وی افزود: در حال حاضر 800 مکان ورزشی متعلق به سازمان ورزش شهرداری تهران است و تلاش می‌کنیم با تعرفه‌هایی پایین‌تر از نرخ‌های دولتی، به مردم خدمات ارائه دهیم. به طوری که تعرفه اماکن ورزشی در سال 1403 همانند تعرفه‌های سال 1402 بوده و سعی کرده‌ایم تعرفه‌ها را افزایش ندهیم.
اوجاقی خاطرنشان کرد: هدف اصلی سازمان ورزش شهرداری تهران، ترویج ورزش در بین مردم است. برگزاری رویدادهای مختلف هدف اصلی نیست، بلکه ما در پی ترویج ورزش در میان اقشار مختلف جامعه هستیم.
وی همچنین از برنامه‌های سازمان ورزش شهرداری برای ارائه خدمات به ورزشکاران جانباز و توان‌یابان سخن گفت و افزود: در کنار برگزاری مسابقات «قهرمان شهر»، برای این قشر نیز مسابقات «پاراقهرمان شهر» طراحی کرده‌ایم که در رشته‌های مختلف و با کلاس‌بندی‌های متنوع برگزار می‌شود. همچنین در سال جاری، تفریحات ورزشی و جشنواره‌ها برجسته‌تر از قبل خواهند بود و در کنار برگزاری مسابقات، جشنواره‌های متعددی با توجه به رویدادهای مختلف برگزار خواهیم کرد.
اوجاقی تصریح کرد: در راستای افزایش سرانه ورزشی پایتخت، تلاش کرده‌ایم اقلام ورزشی را در 800 مسجد توزیع کنیم تا به ترویج ورزش در پایتخت کمک کنیم. به طوری که 118 مسجد تا کنون مجهز به اقلام ورزشی شده‌اند.
وی با اشاره به برگزاری فینال سومین دوره مسابقات «قهرمان شهر» و معرفی قهرمانان پایتخت در 15 رشته ورزشی برای زنان و مردان در اردیبهشت ماه سال جاری در مجموعه ورزشی والفجر تهران، گفت: در این مسابقات یک میلیون نفر شرکت کرده بودند که از میان آنها 8 هزار نفر به مرحله نهایی راه یافتند. مسابقات «قهرمان شهر» از سال گذشته آغاز شد و این رویداد ابتدا در سطح محلات برگزار شد و اکنون به مرحله نهایی رسیده است. هدف اصلی ما از این رویداد، ترویج ورزش و ایجاد شور و نشاط در میان قشر جوان جامعه است.
او تأکید کرد: این رویداد از نظر سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای ما اهمیت زیادی دارد، زیرا توانسته‌ایم استعدادهای زیادی را در رشته‌های مختلف شناسایی کرده و به تیم‌های ملی معرفی کنیم. مدل اصلی این مسابقات به گونه‌ای طراحی شده است که شرکت‌کنندگان احساس کنند در یک رویداد بین‌المللی حضور دارند.
وی در خصوص میزان پاداش پیش‌بینی‌شده برای قهرمانان «قهرمان شهر» گفت: بیش از 3 میلیارد تومان پاداش برای ورزشکاران برتر در نظر گرفته شده است.
وی همچنین درباره برگزاری مسابقات پایتخت‌های آسیایی که پیشتر اشاره کرده بود، گفت: پوستر این مسابقات تهیه شده و ارتباطات لازم با کلانشهرهای مختلف برقرار گردیده است. احتمالاً 3 رشته برای مردان و 3 رشته نیز برای زنان در این رویداد برگزار خواهد شد. کار در حال پیشرفت است، اما هنوز به زمان‌بندی نهایی نرسیده‌ایم و در حال بررسی شرایط هستیم. به نظر می‌رسد که بیش از 10 شهر در این رویداد حضور داشته باشند تا شکل بین‌المللی پیدا کند.
وی در خصوص صحبت‌های شهردار تهران، محسن زاکانی، مبنی بر ساخت چهار ورزشگاه بزرگ در تهران گفت: آقای زاکانی نگاه ویژه‌ای به ساخت چهار مجموعه ورزشی بزرگ مقیاس برای اقشار مختلف و عمومی دارند. این مسئله در تبصره عمومی سال 1404 آمده و به تصویب رسیده است. این مجوز به شهرداری تهران داده شده که روی این پروژه کار کند و کار اجرایی آن از امسال آغاز خواهد شد. این چهار مجموعه از طریق سازمان املاک و سرمایه‌گذاری در حال بررسی است.
اوجاقی در خصوص تعرفه‌های ورزشی پایتخت در سال جاری گفت: تعرفه‌های ورزشی شهرداری همیشه یک سال عقب‌تر از دولت بوده و حدود 30 تا 40 درصد ارزان‌تر است. این تعرفه‌ها بر اساس مناطق مختلف تهران متفاوت است. امسال نیز تلاش کرده‌ایم که تعرفه‌ها را بیش از 30 درصد نسبت به سال گذشته افزایش ندهیم تا هدف ترویج ورزش در میان اقشار کم‌درآمد جامعه تأمین شود.
اوجاقی همچنین در خصوص تکلیف واگذاری اماکن ورزشی تهران به دولت و سرخ‌آبی‌ها گفت: اماکن ورزشی امام رضا (ع) و شهید کاظمی بر اساس تفاهم‌نامه‌ای که با وزارت ورزش داشتیم، به طور کامل به این وزارتخانه منتقل شده است. همچنین طبق تهاتر با وزارت ورزش، بخشی از ورزشگاه تختی برای تجهیز و احداث مترو به شهرداری تهران واگذار گردید.
وی در خصوص وضعیت 69 مجموعه ورزشی پایتخت که در ایام کرونا تعطیل شده بود، افزود: در حال حاضر تمامی این اماکن تجهیز و مجدداً به چرخه خدمات بازگشته‌اند و اکنون هیچ مکان ورزشی تعطیل نیست.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711396/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کسب برنز آسیا توسط پرتابگر نوجوان ایران – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

عضو جدید در کادر فنی نفت مسجدسلیمان – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

آسنسیو امشب امری را تا مرز سکته برد!

سفر علی نظری جویباری به هلند؛ بازدید از امکانات برای اردوی تابستانی یا انتخاب سرمربی جدید؟

هافبک پرتغالی منچسترسیتی نیز راه دی بروینه را پیش خواهد گرفت؟

خوش شانسی بارسا؛ مدافع دورتموند کامبک را خراب کرد

کریم بنزما برای قهرمانی بازگشت

برنامه کارتال برای تقویت پرسپولیس مشخص شد

بازگشت یک اسطوره؟ تماس شالکه با رائول برای هدایت این تیم در فصل آینده

شب باشکوه ولی تلخ سرو گیراسی مقابل بارسلونا؛ مهاجم دورتموند بهترین گلزن لیگ قهرمانان شد

دوومیدانی نوجوانان آسیا؛ یک برنز برای ایران در روز نخست

منچسترسیتی رقیب لیورپول در راه جذب ستاره بورنموث

آغاز شمارش معکوس برگزاری رقابت های بین المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

بازتاب هویت: از جریان‌های سیاسی تا بیان فرهنگی – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

دورتموند 3-1 بارسا؛ وداع باشکوه بی‌وی‌بی

استون ویلا 3-2 پی‌اس‌جی؛ کامبک تکمیل نشد

چلسی در آستانه کاهش شدید در بودجه نقل و انتقالاتی خود

گسترش تعاملات فرهنگی و هنری در دیدار مدیر کل بنیاد حفظ آثار با مدیر حوزه هنری +تصاویر

پدیده ایرانی جام را لمس کرد – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

پیروزی ایران بر سوریه با رکسانا و دلارام | افرا ورزش

همکاری قهرمان ایرانی کشتی المپیک با عربستان!

گزارش زنده: دورتموند 1-0 بارسلونا – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

گل مردود یولیان برانت به بارسلونا

بارسا اسیر دیوار زرد؛ دورتموند نصف راه را رفت!

فرداشب هم‌زمان طرفدار اینتر و بایرن هستم!

بالاتر از صلاح، دروگبا و اتوئو؛ گیراسی تاریخ‌ساز می‌شود

هشدار برای بارسا؛ دورتموند استارت معجزه را زد!

تلاش نساجی برای بقا و نبرد بی‌دغدغه‌ها!

صعود نماینده امارات به فینال لیگ قهرمانان آسیا

ترکیب احتمالی استقلال؛ آخرین فرصت برای برد!

دبل گیراسی؛ گل دوم دورتموند به بارسلونا

ریزگردها یزد را درنوردیدند؛ وضعیت اضطراری هوا در استان

بوژوویچ: باید رابطه‌مان با هواداران بهبود یابد – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

رتبه چهارم آسیا برای سیاه‌منصوری و طهرانی‌فرد | افرا ورزش

پخش زنده و خلاصه بازی پاری سن ژرمن و استون ویلا از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین

مربیان تیم ملی اینلاین هاکی بانوان مشخص شدند – خبرگزاری ورزش ایران – ایپنا

آناهیتا زاهدی‌فر سهمیه جام جهانی گرفت | افرا ورزش

آرزو دارم هر محله یک زورخانه داشته باشد

قهرمان ایرانی کشتی المپیک در عربستان!

ادعایی درباره میزان بدهی دولت سابق

شعرخوانی زیبا از مهران مدیری

هشدار هواشناسی؛ طوفان گرد و غبار و باد شدید در راه یزد

تصاویری از خورشید گرفتگی در مریخ ثبت شده توسط کاوشگر ا

نمونه آزمایشی "ماه‌نورد" ایرانی در 1404 ساخته می‌شود

کدام افراد مشهور تا کنون با بلواوریجین به فضا رفته‌اند؟

برد زنان بسکتبال ایران در اولین گام از مسابقات غرب آسیا با درخشش برهمن

مطمئنم فحاشی به بیرانوند به سراسر ایران کشیده می‌شود!

ریزگردها یزد را درنوردیدند؛ وضعیت اضطراری هوا در استان+فیلم

تعامل با مردم و تقویت سرمایه اجتماعی اولویت مدیران باشد