خبر یزد

آخرين مطالب

واکنش صریح رئیس کمیته انضباطی به حمایت رئیس جمهور از تراکتور ورزشی

واکنش صریح رئیس کمیته انضباطی به حمایت رئیس جمهور از تراکتور
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مهر /رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال به این موضوع که رئیس جمهور به دلیل مسئولیت قبلی که نمایندگی مردم تبریز بود، از تیم فوتبال تراکتور حمایت می کند واکنش صریح نشان داد.
ابوالفضل حسن زاده محمدی در خصوص آرای اخیر کمیته انضباطی در خصوص تخلف تیم‌ها گفت: هیچ چیز مهم‌تر از رعایت حقوق قضایی افراد نیست. این اتفاق نه تنها در سیستم قضایی فوتبال بلکه در تمام ارکان قضایی کشور هم لحاظ می‌گردد. ما حکمی را صادر می‌کنیم که برداشت ما از تخلف محسوب می‌شود. اینکه مخاطب حکم بتواند از آن دفاع کند کاملاً حق اوست و می‌تواند موارد فوتبالی را در کمیته استیناف پیگیری کند.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال در پاسخ به اینکه چرا حکم محرومیت تعلیقی شجاع خلیل زاده تأیید نگردید، یادآور شد: باز هم تکرار می‌کنم کمیته انضباطی تشخیص به تخلف داده است که طبق حکم صادرشده می‌تواند آن را در کمیته استیناف پیگیری کند. حکم ارائه شده برای خلیل زاده تنها به خاطر گفتن یک کلمه نامتعارف صادر شده است و به تخلف او در رفتاری که مقابل چشم تماشاگران فوتبال در ورزشگاه شهید نصیری یزد داشته است در هفته آینده به طور قطعی رسیدگی می‌شود.
او درباره چالش به وجود آمده درباره اینکه چرا حکم قبلی محرومیت تعلیقی او تاکنون مورد تأیید قرار نگرفته است تصریح کرد: ما در دایره کمیته انضباطی صحبت می‌کنیم. رسیدگی دوباره به یک پرونده هم در کمیته استیناف از تمام جهات مورد بررسی قرار می‌گیرد که طبیعی است زمان بر است اما آنچه در کمیته انضباطی صورت می‌پذیرد صدور حکم است. حکمی که به آقای خلیل زاده داده شده است هیچ ربطی به رفتارش مقابل چشم تماشاگران حریف ندارد. پرونده این تخلف کاملاً جداست که هفته آینده جلسه رسیدگی به آن و صدور حکم صورت می‌گیرد.
رئیس کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال تاکید کرد: آرای دربی، حکم کسر یک امتیاز از چادرملو، باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس، سپاهان، نساجی و.. در همین فصل با تعلیق همراه بود. این جمله صریح قانون است که حکم اگر زیر 50 میلیون تومان باشد قابل رسیدگی در کمیته استیناف است. برای افراد هم همینطور است. اگر دقت کنید برای تمامی اشخاصی که بالای این رقم را دریافت کرده‌اند قابلیت رسیدگی در استیناف قائل شده ایم چون حق آنهاست.

خبر یزد


حسن زاده درباره اینکه شائبه حمایت از تراکتور به دلیل علاقه شخصی مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران در روزگاری که نماینده تبریز در مجلس شورای اسلامی بودند وجود دارد، گفت: بالاترین قسم به کلام خداوند مربوط است. والله چنین چیزی و حتی فشاری وجود نداشته و ندارد. فکر می‌کنم هر کلام دیگری جز این بگویم اشتباه است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/711673/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: بهترین بازی برای من دربی 3-2 نبود، بازی السد بود که با ژاوی آن ها را حذف کردیم

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به عکسی مشترک با فرهاد مجیدی

کارشناسی داوری دیدار گل گهر - استقلال

واکنش علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال به فحاشی ها علیه علیرضا بیرانوند

کارشناسی داوری دیدار هوادار - مس رفسنجان

کارشناسی داوری دیدار پرسپولیس - سپاهان

کارشناسی داوری دیدار تراکتور - ملوان

علیرضا منصوریان : باید بقیه بازیکنان خودمان را از نظر بدنی به سطح ستاره‌های تیم ملی برسانیم

علیرضا منصوریان : به نظرم تراکتور قهرمان می‌شود اما در فوتبال هیچ چیزی بعید نیست

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: موسیمانه واقعا من را سورپرایز کرد

ستاره النصر مقابل استقلال حالا گل خالی نمی‌زند! ‏

تصاویر؛ کورس شتردوانی در شاهدیه

توسعه زیرساخت های ورزشی اندیمشک و حمایت شغلی از قهرمانان ورزشی باید در اولویت باشد

پیام مهدی طارمی برای مردم ایران + عکس

علیرضا منصوریان: مجتبی جباری را به عنوان یک سرمایه بزرگ نباید الان بسوزانیم

علیرضا منصوریان: 700 هزار دلار در زمان سعادتمند طلبکار بودم، که به باشگاه بخشیدم

دفاعیه یحیی درباره وقت‌کُشی: بلد نیستیم

کارتال: یک پرسپولیس جدید می‌سازم

گل‌محمدی: از حالا به فکر تراکتور هستم

شادی بازیکنان و کادر فنی فولاد با هواداران پس از برتری مقابل شمس آذر

پاستورلو: مطمئنم طارمی خیلی به اینتر کمک می‌کند!

علیرضا منصوریان پیشکسوت استقلال: اصلا قبول ندارم که می‌گویند برخی بازیکنان در حد تیم نیستند

حمایت علیرضا منصوریان از بازیکنان استقلال و کاپیتان های تیم

گل دوم القادسیه به النصر توسط اوبامیانگ

گل اول النصر به القادسیه توسط مانه

خاطره جالب علیرضا منصوریان از دعوای شدید و قهر با برادر پرسپولیسی‌اش

مدیرعامل تراکتور و یک پیام فرهنگی بعد از صدرنشینی!

زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد/ آمار موارد ابتلا؛ بیماران ایرانی هستند یا اتباع؟

زنگ خطر شیوع بیماری کشنده در یزد به صدا درآمد

اجرای ورزش باستانی در تربت جام

یک دلیل پنهان برای عدم کاهش وزن زنان، حتی با رژیم و ورزش

رئیس کمیسیون اجتماعی: یارانه خانوار نباید به دلیل درآمد فرزندان قطع شود

سحابی rim با فاصله‌ی 4 هزار سال نوری از زمین

سفر به هر کدام از سیارات منظومه شمسی چقدر طول می‌کشد؟

دو مدال برنز بوکسورهای ایران در ارمنستان

علیرضا منصوریان: استقلال و پرسپولیس هستند که پیشکسوتان را بزرگ می‌کنند

ساکت به نساجی برگشت!

هفته حبس نفس‌ها در بازار دلار و طلا

پیش بینی قیمت طلا و سکه 30 فروردین 1404

جملاتی دردناک از کتاب های داستایوفسکی

شعر ترکی استاد شهریار

هوش مصنوعی پرستاری را آسان می‌کند

کارتال: پرسپولیس از سال گذشته رو به اُفت رفته است

برد خانگی فولاد مقابل شمس آذر

نیازمند هشت سال از پرسپولیس گل نخورده!

کارترون: پنالتی ما را نگرفتند؛ بازیکن پرسپولیس هم اخراج نشد

فک بازیکن حریف را شکست، فقط کارت زرد گرفت!‏

صعود رون و خاچانوف به نیمه نهایی ATP-500 بارسلونا

کاراته وان مصر؛ حذف عسگری و برزویی

شهرداری گرگان پیروز جدال دوم مرحله نیمه نهایی برابر کاله