خبر یزد

آخرين مطالب

هشدار امام‌جمعه یزد درباره عادی‌سازی بی‌حجابی اجتماعي

هشدار امام‌جمعه یزد درباره عادی‌سازی بی‌حجابی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - امام‌جمعه موقت یزد با هشدار نسبت به ترویج بی‌حجابی در فضای مجازی، خواستار اجرای جدی قانون حجاب و مقابله با شبهه‌افکنی دشمنان در این زمینه شد. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم ازیزد، آیت‌الله سید ناصر محمدی، در خطبه‌های نماز جمعه این هفته بر ضرورت پایبندی به اصل حجاب به عنوان یکی از مبانی غیرقابل انکار دین اسلام تأکید کرد و اظهار کرد: عادی‌سازی بی‌حجابی در فضای مجازی حربه‌ای است که دشمنان برای تضعیف ارزش‌های دینی جامعه به‌کار گرفته‌اند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی با اشاره به اینکه مسأله حجاب در قرآن کریم به دفعات مورد تأکید قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در 24 آیه، به صراحت به موضوع پوشش اسلامی اشاره شده و خداوند به پیامبر اکرم(ص) فرمان داده است که به زنان مؤمنه دستور دهد چادر بر سر کنند تا شناخته شوند و مورد آزار قرار نگیرند.
آیت‌الله محمدی با بیان اینکه حجاب یک وظیفه الهی و نه صرفاً یک انتخاب شخصی است، افزود: در مقابل، بی‌حجابی ابزاری در خدمت پروژه‌های فرهنگی دشمنان اسلام برای فروپاشی نهاد خانواده و ایجاد بی‌ثباتی اخلاقی در جوامع مسلمان است.
گرانی اعتماد اجتماعی را از بین می‌برد وی ضمن بیان پیامدهای منفی اجتماعی و اخلاقی بی‌حجابی، تصریح کرد: مقابله با این پدیده باید با نگاهی جامع‌نگر صورت گیرد؛ چراکه هم از منظر فردی، هم از منظر اجتماعی و هم از منظر تقابل با جریان‌های معاند قابل بررسی است.
خطیب جمعه یزد تأکید کرد: مسئولان وظیفه دارند با قاطعیت قانون حجاب را اجرا کرده و اجازه ندهند برخی با سهل‌انگاری در اجرای آن، به روح جامعه و نسل جوان آسیب بزنند.
آیت‌الله محمدی در ادامه سخنان خود با تمجید از توان دفاعی جمهوری اسلامی، نیروهای مسلح را ستون‌های استواری توصیف کرد که در شرایط مختلف کشور را از تهدیدات مصون نگاه داشته‌اند.
وی با اشاره به ناکامی‌های اخیر رژیم صهیونیستی در غزه افزود: حوادث اخیر نشان داد که جبهه مقاومت همچنان قدرت خود را حفظ کرده و رژیم‌های مستکبر، علی‌رغم تبلیغات فراوان، در دستیابی به اهدافشان ناکام مانده‌اند.
وی در ادامه با طرح موضوع مذاکرات بین‌المللی، از مسئولان کشور خواست تا در هرگونه گفت‌وگو با طرف‌های خارجی، عزت ملی را بر هر ملاحظه دیگری مقدم بدانند.
آیت‌الله محمدی تصریح کرد: مذاکره می‌تواند ابزار دیپلماسی باشد، اما هرگز نباید به بهانه تعامل، از مواضع اصولی نظام جمهوری اسلامی عقب‌نشینی کرد یا به دشمن باج داد.
وی تأکید کرد: مسئولان باید ضمن حفظ خطوط قرمز ترسیم‌شده توسط مقام معظم رهبری، با هوشیاری کامل وارد عرصه گفت‌وگو شوند.
وی با انتقاد از دیدگاه‌هایی که توسعه اقتصادی را مشروط به نتیجه مذاکرات می‌دانند، افزود: کشور نباید در انتظار نتیجه مذاکرات باقی بماند. اقتصاد و مدیریت داخلی باید بر پایه ظرفیت‌های بومی و توانمندی‌های ملی پیش برود، نه با امید به وعده‌های کشورهای بدعهد.
آیت‌الله محمدی در پایان، با اشاره به تحولات ژئوپلیتیکی جهان و قدرت‌گیری کشورهای غیرغربی، گفت: دیگر دوران انحصار غرب در مناسبات جهانی به سر آمده است. امروز کشورهایی چون چین، روسیه و سایر قدرت‌های نوظهور، فرصت‌های همکاری گسترده‌ای پیش‌روی ما گذاشته‌اند و آینده دیپلماسی ایران باید مبتنی بر تکیه به شرکای راهبردی و همسویی با اقتصادهای مستقل و غیرمتصل به نظام سلطه طراحی شود.
انتهای پیام/781

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/713724/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

تقویم شش ماه نخست فوتسال ایران مشخص شد

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

ویدیو/ کورس «شتردوانی» برای صعود به مسابقات آسیایی بحرین

سرخک دوباره برگشت؟ | موارد ابتلاء در هرمزگان و یزد گزارش شد

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

تیم منتخب ریو فردیناند از برترین حریفانش در فوتبال با حضور رونالدو، مسی و رونالدینیو

مدیربرنامه دی فرای: استفان حداقل یک فصل دیگر در اینتر می‌ماند

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ اینتر با حضور رونالدو، مه‌آتزا، ماتئوس و اسنایدر

انتقاد شدید رافائل فن در فارت از بوکایو ساکا: توهم بهترین بودن را دارد، این مایه شرمساری است!

گل چهارم بارسلونا توسط رافینیا از روی نقطه پنالتی

پیروزی تیم بسکتبال طبیعت در بازی نخست نیمه‌نهایی

نخستین پیروزی طبیعت در نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال

اقدام کمیته المپیک در برپایی جشن تولد مدال‌آوران المپیکی متولد فروردین

قدردانی درک لانسفورد از رقبایش: هادی چوپان و سمسون داودا من را بهتر کردند

غیبت غیرطبیعی حامد حدادی مقابل طبیعت

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

داوران 2 بازی معوقه هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند

پرداختی پرسپولیسی ها به 70 درصد رسید

انتقاد نماینده از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد - سراب - نیر

با آوردن کارتال شخصیت ایرانی‌ها را در پرسپولیس خدشه‌دار کردند/ گاریدو بهتر از کارتال بود!/ برگشتن گل محمدی و جلال حسینی گزینه خوب پرسپولیس است

باشگاه‌های ورزشی می‌توانند زمینه‌ساز رونق اقتصادی باشند

حکم علیرضا بیرانوند سیاسی است

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال 1403

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

کتاب‌درمانی، راهی برای افزایش جرأت‌ورزی کودکان

برگزاری سومین جلسه هیئت رئیسه انجمن وودبال

ایران- روسیه قطعی شد؛ 2 بازی در مهر

عبور از بحران آبی تابستان با همدلی مردم و تلاش مسئولان

مانور اضطراری امشب در فرودگاه یزد برگزار می‌شود

کمبود روغن در استان یزد نداریم

عدم تعرض به خط انتقال آب نیازمند کار فرهنگی و وضعی است

تولید و توزیع روزانه 450 تن آرد در یزد

درخواست تعویض جاده فولاد یزد به روستای نیوک از وزیر راه و شهرسازی

تخصیص اعتبار 600 میلیارد ریالی برای تکمیل طرح توسعه بیمارستان ابرکوه

نخستین دوره جام باشگاه‌های رزم‌آوران و ترویج فرهنگ پهلوانی