خبر یزد

آخرين مطالب

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان ورزشی

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم /سرمربی مستعفی تیم فوتبال نوجوانان گفت: باید تاسف خورد که به راحتی هرچه تمام‌تر و بدون مدرک و سند و صرفا براساس شنیده‌ و اغراض درونی به ما تهمت می‌زنند.
عباس چمنیان درباره مطرح شدن برخی شائبات نسبت به حضور برخی بازیکنان در تیم فوتبال نوجوانان ایران، اعزامی به جام ملت‌های زیر 17 سال آسیا در عربستان، گفت: نمی‌خواهم شرافت خانواده‌ای را زیر سوال ببرم، چرا که با شرافت‌ترین خانواده‌ها، خانواده کارگران و طبقات پایین جامعه هستند. آنها به سختی زندگی می‌کنند اما شرافت خود را نمی‌فروشند.
وی افزود: خیلی جالب است افرادی که در رفاه به سر برده، دوربین یا میکروفن دارند و فضایی برای صحبت کردن آنها فراهم می‌شود، به راحتی حاضر هستند شرافت خود را زیر پا بگذارند. واقعا باید تاسف خورد که به راحتی هرچه تمام‌تر در یک رسانه تهمت بزنید، بدون هیچگونه مدرک و سندی و صرفا براساس شنیده‌ و اغراض درونی.
سرمربی مستعفی تیم نوجوانان خاطرنشان کرد: بر فرض با فدراسیون و شخص مهدی تاج مشکل دارید، تیم ملی را لگدکوب و عباس چمنیان را به همه تهمت‌ها منتسب کردید؟ آیا مشکل‌تان با آقای تاج یا مشکلی از مشکلات فوتبال ما حل شد؟ زیرساخت‌های‌مان درست شد؟ از آن دوست کارشناس‌مان که کل لیگ‌های دنیا را کارشناسی می‌کند، یک سوال دارم. نیمه دوم بازی با کره شمالی و نیمه اول دیدار با عمان را دیدید؟ ما در آن نیمه‌ها بد بازی کردیم؟ وقتی قرار باشد بگوییم اصلا تیم خوب بازی نکرد، باید این دقایق را هم ببینیم. مگر باشگاه یک محله یا شهر کوچک است که 23 بازیکن پولی داشته باشد؟
چمنیان ادامه داد: جسارت نمی‌کنم و خیلی از تیم‌های لیگ تهران صادقانه و سلامت کار می‌کنند اما مگر باشگاه است که بخواهید بازیکن پولی بیاورید؟ چرا به این سادگی تهمت می‌زنید؟ آیا به عنوان کارشناس، بازی کره شمالی با اندونزی 9 امتیازی را دیدید؟ مگر ندیدید ما همین تیم اندونزی را در یک بازی تدارکاتی 2 بر صفر بردیم؟ اینکه نتوانستیم در تمام بازی‌ها عملکردی مثل نیمه ا‌ول بازی با عمان، نیمه دوم دیدار مقابل کره شمالی و دقایقی از بازی با تاجیکستان را نمایش بدهیم، ایراد من است. حتما به لحاظ روانی و فنی مشکلاتی داشتیم اما فراموش نکنید این بچه‌ها 16 ساله هستند و افرادی مثل مهدی غفاری، نادر عزت‌اللهی، فرهاد طهماسبی و تک تک مربیان محترمی که در این رده کار کرده‌اند می‌دانند کار کردن با این بازیکنان خیلی سخت است.
وی درباره دعوت نشدن بازیکنان تیم آکادمی کیا به تیم فوتبال نوجوانان ایران گفت: اینکه از یک تیم تا این حد صحبت می‌شود، برای من جای سوال دارد. در رسانه و برنامه‌ای که تهمت‌های بسیار ناروا و به شدت بی‌شرمانه‌ای زده شده است، از این تیم نام برده شد‌. اگر هرکسی بخواهد این مسائل را به هم وصل کند، مشکوک می‌شود. در این برنامه چمنیان بدون هیچ گونه سند، مدرک و .... آماج بدترین تهمت‌ها قرار می‌گیرد. درست نیست افرادی با زدن یک عینک و دستبند، به صندلی تکیه بدهند و چنین مسائلی طرح کنند. به شکلی که آدم تصور می‌کند به صندلی پادشاهی تکیه کرده‌اند و اینگونه تهمت می‌زنند‌.
بازار
سرمربی پیشین تیم فوتبال نوجوانان تاکید کرد: امیرالمؤمنین (ع) می‌‌گوید اوج وقاحت و بی‌شرمی، تهمت ناروا زدن به کسی است. فکر می‌کنم در چنین برنامه‌ای اگر اسم باشگاهی برده می‌شود بی‌ارتباط به چنین مسائلی نیست. ضمن اینکه تا اردوی بلاروس 2 بازیکن تیم آکادمی کیا در عضویت تیم ملی نوجوانان بودند. چرا تا قبل از آن کسی تعریف نکرد که از این تیم تهرانی 2 بازیکن در تیم ملی نوجوانان هستند؟ چرا مربیان و خیلی از باشگاه‌های ما تا وقتی بازیکن‌شان عضو تیم ملی است، استوری و پست می‌گذارند که ما بازیکن به تیم ملی معرفی کردیم و به این شکل تبلیغ می‌کنند اما وقتی از آن تیم بازیکن دعوت نمی‌شود کارهای دیگری می‌کنند. جسارت من با باشگاه بازیکن‌ساز کیا نیست. این تیم در سال‌های زیادی بازیکن ساخته است. بازیکنان این تیم هم دیدیم. از خودم ناراحت هستم. از عرشیا نقدی، آقای گل لیگ تهران و باشگاه کیا عذرخواهی می‌کنم که نتوانستم او را دعوت کنم. این مهاجم را در تست دیدیم اما باید بیشتر به او فرصت می‌دادم.
چمنیان عنوان کرد: شاید یکی از دلایل فرصت ندادن به نقدی این بود که آقای کل تورنمنت کافا و مسابقات اردن در تیم ما بودند. با این حال فرصت برای آکادمی کیا فراهم بود. 2 بازیکن این تیم تا تورنمنت بلاروس همراه ما بودند و به اندازه کافی نیز فرصت داشتند. خیلی هم پای آنها ایستادیم‌. با وجود اینکه همیشه درباره نحوه دعوت و سن برخی بازیکنان شائباتی وجود دارد اما به آنها اعتماد کردیم. تیم ملی زیر ذره‌بین همه است. به همین دلیل تهمت زدن از یک طرف کار ساده و از طرفی خیلی سخت است. تیم ملی، یک تیم محلی نیست بلکه زیر ذره‌بین قرار دارد و عملکرد و صحبت‌های شما در یک اتاق شیشه‌ای بررسی می‌شود.
وی گفت: انتقادات فنی مثل کوچینگ ضعیف را می‌پذیرم‌. قطعا شاید دلایلی داشته باشم اما تا وقتی با تیم زندگی نکنید و از مشکلات روحی، روانی، شخصیتی، مصدومیت‌ها و ... خبردار نباشید نباید قاطعانه نظر بدهید. در رده سنی نوجوانان شرایط امروز بازیکن با روز گذشته فرق دارد. باید بار دیگر از تمام باشگاه‌ها مثل آکادمی کیا تشکر کنم. همیشه از باشگاه‌ها تشکر کرده‌ام و هیچ وقت هم اگر عملکرد خوبی داشتیم به پای خودم و تیم ملی ننوشتیم زیرا با هم در یک راستا هستیم. خود باشگاه‌ها می‌توانند شهادت بدهند بیشترین میزان تعامل را برای در اختیار گذاشتن و در اختیار گرفتن بازیکنان را با آنها داشتیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/713726/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بزرگترین نیروگاه خورشیدی جهان در همسایگی ایران شاخته شد

آکانی سیمبین رکورد یوسین بولت را شکست

میامی از قعر جهنم آمد و فصل جهنمی دالاس تمام شد

تقویم شش ماه نخست فوتسال ایران مشخص شد

تاریخ قرعه‌کشی لیگ برتر مشخص شد

ویدیو/ کورس «شتردوانی» برای صعود به مسابقات آسیایی بحرین

سرخک دوباره برگشت؟ | موارد ابتلاء در هرمزگان و یزد گزارش شد

تغییرات حقوق بازنشستگان کشوری به اردیبهشت موکول شد

واکنش بازار مسکن به کاهش 22 هزار تومانی قیمت دلار

یارانه خانوارهای دهکهای چهارتا نهم واریز شد

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

رقابت ربات‌ با انسان‌ در دوی ماراتن را تماشا کنید

تصاویر کیتی پری در فضا؛ واقعی یا فیک؟

تیم منتخب ریو فردیناند از برترین حریفانش در فوتبال با حضور رونالدو، مسی و رونالدینیو

مدیربرنامه دی فرای: استفان حداقل یک فصل دیگر در اینتر می‌ماند

تیم منتخب بهترین بازیکنان تاریخ اینتر با حضور رونالدو، مه‌آتزا، ماتئوس و اسنایدر

انتقاد شدید رافائل فن در فارت از بوکایو ساکا: توهم بهترین بودن را دارد، این مایه شرمساری است!

گل چهارم بارسلونا توسط رافینیا از روی نقطه پنالتی

پیروزی تیم بسکتبال طبیعت در بازی نخست نیمه‌نهایی

نخستین پیروزی طبیعت در نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال

اقدام کمیته المپیک در برپایی جشن تولد مدال‌آوران المپیکی متولد فروردین

قدردانی درک لانسفورد از رقبایش: هادی چوپان و سمسون داودا من را بهتر کردند

غیبت غیرطبیعی حامد حدادی مقابل طبیعت

سه تیم با شانس فتح سه‌گانه؛ تقویم تیم‌های حاضر در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا

داوران 2 بازی معوقه هفته بیست‌ودوم لیگ برتر فوتبال مشخص شدند

پرداختی پرسپولیسی ها به 70 درصد رسید

انتقاد نماینده از تاخیر در اجرای پروژه بستان آباد - سراب - نیر

با آوردن کارتال شخصیت ایرانی‌ها را در پرسپولیس خدشه‌دار کردند/ گاریدو بهتر از کارتال بود!/ برگشتن گل محمدی و جلال حسینی گزینه خوب پرسپولیس است

باشگاه‌های ورزشی می‌توانند زمینه‌ساز رونق اقتصادی باشند

حکم علیرضا بیرانوند سیاسی است

شرایط بهره مندی از طرح رایگان چکاپ سلامت اعلام شد

پیش‌بینی مسیر پرچالش بازار نفت در سال 2025

وبینار رایگان آموزش ترید / درآمد 100 دلار روزانه بعد از این وبینار دور از ذهن نیست! + 50 هزار ارز په‌په

خودرو 387 میلیون دلار ارز گرفت

خرید تضمینی گندم توسط تعاون روستایی از 6 استان

واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال 1403

خانواده‌های شهدا و ایثارگران ذخایر ارزشمند نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ باید از ظرفیت نخبگان ایثارگری استفاده شود

داستان جالب «کودک حلوا فروش » در مثنوی معنوی

مشاهده رنگی کاملا جدید توسط چشم انسان

کتاب‌درمانی، راهی برای افزایش جرأت‌ورزی کودکان

برگزاری سومین جلسه هیئت رئیسه انجمن وودبال

ایران- روسیه قطعی شد؛ 2 بازی در مهر

عبور از بحران آبی تابستان با همدلی مردم و تلاش مسئولان

مانور اضطراری امشب در فرودگاه یزد برگزار می‌شود

کمبود روغن در استان یزد نداریم

عدم تعرض به خط انتقال آب نیازمند کار فرهنگی و وضعی است

تولید و توزیع روزانه 450 تن آرد در یزد

درخواست تعویض جاده فولاد یزد به روستای نیوک از وزیر راه و شهرسازی

تخصیص اعتبار 600 میلیارد ریالی برای تکمیل طرح توسعه بیمارستان ابرکوه

نخستین دوره جام باشگاه‌های رزم‌آوران و ترویج فرهنگ پهلوانی