خبر یزد

آخرين مطالب

هفته کارگر، فرصتی برای تکریم سربازان خط مقدم تولید اجتماعي

هفته کارگر، فرصتی برای تکریم سربازان خط مقدم تولید
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با بیان اینکه «ایران ماهر» شعار هفته کارگر است، گفت: تحقق اقتصاد پویا مستلزم تقویت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، اشتغال پایدار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی است.
به گزارش خبرگزاری ایمنا از یزد، فرهاد شیخی امروز _دوشنبه یکم اردیبهشت_ در آستانه روز جهانی کارگر در نشست با خبرنگاران با اشاره به نقش بی‌بدیل کارگران در پیروزی انقلاب اسلامی و دوران دفاع مقدس اظهار کرد، هفته کارگر، فرصتی ارزشمند برای تقدیر از کارگران به عنوان ستون‌های محکم اقتصاد کشور است.
وی افزود: تقدیم بیش از 14 هزار شهید کارگر در هشت سال دفاع مقدس، گواهی بر ایثارگری این قشر در جبهه‌های جنگ و تولید است، همچنین مقاومت کارگران در برابر تحریم‌های ظالمانه را نمادی از پایداری اقتصاد ایران است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد با تأکید بر نام‌گذاری سال‌جاری با عنوان «سال سرمایه‌گذاری برای تولید»، شعار هفته کارگر را «ایران ماهر» اعلام کرد و گفت: تحقق اقتصاد پویا مستلزم تقویت آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای، اشتغال پایدار و بهره‌گیری از ظرفیت‌های بخش خصوصی است.
شیخی با اشاره به جایگاه یزد به عنوان قطب صنعتی و معدنی کشور، خواستار توجه ویژه به مهارت‌افزایی جوانان به ویژه بانوان شد و ادامه داد: رتبه 136 ایران در شاخص مهارت‌آموزی، نشان‌دهنده فاصله زیاد بین آموزش‌های دانشگاهی و نیازهای بازار کار است.
وی در تشریح آمارهای اشتغال و چالش‌های پیش رو گفت: جمعیت فعال استان 409 هزار و 700 نفر است و نرخ بیکاری یزد در زمستان 1402 به 4.3 درصد در رتبه دوم پس از تهران قرار گرفت.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان یزد سهم اشتغال صنعت را 46.7 درصد، سهم اشتغال خدمات را 45.8 درصد و سهم اشتغال بخش کشاورزی را 7.5 درصد در این استان دانست.
شیخی با بیان اینکه بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی در یزد 264 هزار نفر است که 57 درصد بومی، 43 درصد غیربومی هستند، تصریح کرد: یکی از چالش‌های اصلی استان، نداشتن تطابق مهارت‌های جوانان با فرصت‌های شغلی موجود است.
وی گفت: با وجود نیاز صنایع یزد به نیروی کار، بسیاری از جوانان به دلیل نداشتن مهارت کافی یا ناهم‌خوانی تحصیلات با بازار کار، جذب نمی‌شوند.
مدیرکل تعاون یزد از برگزاری بیش از 50 برنامه فرهنگی، ورزشی و تخصصی در این هفته خبر داد و گفت: جشنواره ورزشی شهدای کارگر و المپیاد کارگران، افتتاح خانه فرهنگ کار و زمین چمن مصنوعی، تجلیل از کارگران نمونه و نشست‌های سه‌جانبه بین دولت، کارفرمایان، کارگران از جمله برنامه‌های این هفته است.
شیخی با اشاره به حضور 134 هزار تبعه خارجی در یزد و رتبه سوم یزد در کشور، از شناسایی هزار و 266 تبعه غیرمجاز و 617 کارفرمای متخلف در سال گذشته خبر داد.
وی بیان کرد: از 248 شهر کشور نیروی کار به یزد می‌آیند، اما اشتغال پایدار نیازمند اصلاح ساختار مهارتی و زیرساختی است.
کد خبر 859587

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/714866/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آیا موجودات فضایی وجود دارد؟

توضیح جالب علم نور و رنگ ها

فرمان صعود پیکان در دستان شریفی

مصدوم شدن 4 نفر در اثر زمین لرزه شهر اردکان

ناهار امروز: دمی مراکشی؛ سفری به طعم‌های اصیل مراکش در آشپزخانه شما

یزد جهانی زیورآلات سنتی شد/ صالحی‌امیری: این دستاورد، جلوه‌ای از جهانی‌سازی هویت ملی ایران است

شهرستان خاتم رتبه نخست تولید گندم بذری و دانه ای در استان یزد

واکنش سرمربی ازبکستان پس از قهرمانی تاریخی

سهراب سپهری طرفدار کدام تیم فوتبال بود؟

مراسم تجلیل از خانواده های شهدای ورزشکار شاخص کشور

وزیر عربستان: هیچوقت محمد صلاح را نخواستیم!

کرایه‌ها گران شد

چراغ سبز سکه و طلا؛ دلار 82 تومان شد

1.6 میلیارد دلار در بازار ارز تجاری معامله شد

خریداران طلا در فروردین 1404 چقدر ضرر کردند؟

تا 200 میلیون تسهیلات بدون ضامن ویپاد؛ دیجیتال بانک پاسارگاد

تجلیل از مراقبین سلامت برتر استان یزد

مشارکت بیش از 12 هزار یزدی در المپیاد ورزشی محلات

ثبت جهانی زیورآلات سنتی یزد، نقطه تلاقی دیپلماسی فرهنگ و اقتصاد است

آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است!

آن‌چه در بزرگداشت سعدی گذشت

آغاز فرآیند آموزش هوش مصنوعی به یک میلیون دانش‌آموز

برگزاری جلسه ستاد بزرگداشت شهید جمهور و شهدای خدمت در یزد

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی شد/ صالحی‌امیری: این دستاورد، جلوه‌ای از جهانی‌سازی هویت ملی ایران است

کمک‌رسانی آبی به نیازمندان یزدی

برنامه صمت یزد برای تحقق شعار سال

یزد، شهر جهانی زیورآلات سنتی

زلزله شهر اردکان فارس خسارتی جانی نداشته است

این شهر ایران شهر جهانی زیورآلات سنتی شد

آکادمی بین‌المللی هنر بافته‌های تار و پود افتتاح می‌شود

تیم رباتیک یزد در مسابقات بین‌المللی ایران‌اپن خوش درخشید

سیدغنی نظری: مطالبات ورزشی چهارمحال و بختیاری با جدیت پیگیری می‌شود

واکنش وزیر به حواشی شمشیربازی

چمن ورزشگاه چادرملو یزد تعویض می‌شود

غفلت شورای اسلامی شهر تبریز از موضوع جوانان

افزایش قیمت‌ها در بازار سکه و ارز؛ نیم سکه از صعود قیمت جا ماند

سیگنال تازه از آینده قیمت دلار

وزیر نیرو: بدمصرف‌ها منتظر قطع برق باشند!

باشگاه شهداب به هیچ وجه از حق خود کوتاه نخواهد آمد

ای بی خبران شکل مجازی هیچ است!

اسپیس‌ایکس دهمین گروه از ماهواره‌های جاسوسی آمریکا را پرتاب کرد

استقلال امروز از یک برچسب خلاص می‌شود!

تقوی: کسی حق ندارد تمرکز ملی‌پوشان والیبال را به هم بزند

خروجی جلسه باشگاه پرسپولیس، ابقای درویش؛ اگر امشب وتو نشود!

پایان جلسه هیئت‌مدیره پرسپولیس

زلزله 4.2 ریشتری اردکان فارس را لرزاند – آفتاب نو | اخبار ورزشی

ستاد بزرگداشت شهید جمهور آیت الله رئیسی و شهدای خدمت در یزد تشکیل شد+تصاویر

زلزله نسبتا شدید اردکان در استان فارس را لرزاند

زلزله‌های پیاپی اردکان فارس را لرزاند

زلزله شدید در اردکان فارس