خبر یزد

آخرين مطالب

دخالت هوش مصنوعی در تولید آگهی «مایکروسافت» علمي

دخالت هوش مصنوعی در تولید آگهی «مایکروسافت»
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا /به تازگی مشخص شده است که یک آگهی یک دقیقه‌ای از شرکت مایکروسافت که ماه‌هاست در حال پخش است، با دخالت «هوش مصنوعی» ساخته شده و تاکنون هیچ‌کس متوجه آن نشده است.
شرکت «مایکروسافت» به تازگی فاش کرده است که با استفاده از یک «هوش مصنوعی مولد»، یک آگهی یک دقیقه‌ای برای سخت‌افزار «سرفیس پرو» و «​سرفیس لپ‌تاپ» خود ساخته است، اما نکته قابل توجه در مورد این مساله، گذشت 3 ماه از انتشار این آگهی و لو نرفتن وجود عناصر «هوش مصنوعی» در آن است.
به نقل از ورج، این آگهی که در تاریخ 30 ژانویه 2025(11 بهمن 1403) در یوتیوب به صورت زنده پخش شد، به طور کامل از محتوای انسانی تولید نشده است.
«جی تان»(Jay Tan)، سرپرست ارشد ارتباطات طراحی این شرکت، گفت: تصاویر ناواضح «هوش مصنوعی» گاهی اوقات خود را نشان می‌داد.
این یعنی سازندگان مجبور بودند برخی از خروجی‌های «هوش مصنوعی» را اصلاح و آن را با فیلم‌های واقعی ادغام کنند.
«تان» افزود: این تیم هنگام تصمیم‌گیری در مورد اینکه کدام نماها در آگهی باید توسط «هوش مصنوعی» تولید شوند، تصمیم گرفت که هر حرکت پیچیده‌ای مانند نمای نزدیک دست‌های در حال تایپ، باید به صورت زنده فیلم‌برداری شود. با این حال، نماهایی که برش‌های سریع یا حرکات محدود داشتند، برای تولید با ابزارهای «هوش مصنوعی مولد» در اولویت بودند.
مایکروسافت دقیقاً مشخص نکرده است که کدام نماها با استفاده از «هوش مصنوعی» تولید شده‌اند. ابزارهای «هوش مصنوعی» برای تولید یک فیلمنامه جذاب، «استوری‌بورد»( storyboards) و ارائه اسلایدی استفاده شدند.
این تیم، ترکیبی از دستورالعمل‌های نوشتاری و تصاویر نمونه را برای تولید پیام‌های متنی توسط یک چت‌بات استفاده کرد. این چت‌بات می‌توانست این دستورالعمل‌ها را به مولدهای تصویر مانند «Hailuo» یا « Kling» بدهد. این تصاویر شبیه‌سازی شدند و برای اصلاح تصاویر ناواضح و سایر خطاها توسط این تیم ویرایش شدند و سپس به مولدهای ویدئویی داده شدند.
«سیسکو مک‌کارتی»(Cisco McCarthy)، یکی دیگر از سرپرست‌های مجموعه گفت: ما حدود هزاران دستورالعمل مختلف را بررسی کردیم و کم‌کم به یک خروجی و آنچه می‌خواستیم، رسیدیم. هیچ دستورالعمل یک‌باره و انجام‌شده‌ای در این ابزار وجود ندارد.
این ویژگی در ظاهر باعث بیشتر شدن کار در این فرآیند شد، اما «برایان تاونزند»(Brian Townsend)، طراح بصری این تیم، تخمین زده است که آنها احتمالاً 90 درصد در زمان و هزینه‌ای که معمولاً صرف می‌کردند، صرفه‌جویی کرده‌اند.
این فرآیند، نظرات جدید «جان فریدمن»(Jon Friedman)، سرپرست طراحی مایکروسافت را تایید می‌کند. به عقیده وی، «هوش مصنوعی» به جای جایگزینی کامل با ابزارها قرار است در جعبه ابزار افراد خلاق به یکی از ابزارها تبدیل شود.
این ویدئو تقریباً سه ماه است که منتشر شده است، اما تاکنون کمتر کسی متوجه تولید خروجی توسط «هوش مصنوعی» نشده است.
با دانستن اینکه «هوش مصنوعی» در این ماجرا دخیل بوده است، پیدا کردن تصاویر تولیدشده توسط آن می‌تواند آسان باشد، اما مشخصا بدون دانستن اینکه باید به دنبال سرنخ‌های بجا مانده از آن بگردید، نمی‌توانید تفاوت‌ها را تشخیص دهید.
برش‌های سریع آگهی به پنهان کردن نقص‌های خروجی «هوش مصنوعی» کمک کرده است. این مسئله نشان می‌دهد که ابزارهای «هوش مصنوعی» با نظارت افراد متخصص، به قدری قدرتمند هستند که وجودشان را مخفی کنند.

supports HTML5 video

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/716762/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

گل سوم بارسا توسط کنده، کامبک برابر متخصص کامبک!

بارسا برنده الکلاسیکو کامبک‌ها؛ رئال دومین جام را هم پس زد

پنالتی بارسلونا در ثانیه‌های پایانی توسط var لغو شد

صعود دومین تیم عربستانی به نیمه‌نهایی لیگ نخبگان آسیا

خلاصه بازی یوکوهاما مارینوس 1 - النصر 4

گل دوم رئال مادرید به بارسلونا توسط اورلین چوآمنی در دقیقه 77

گل اول رئال مادرید به بارسلونا توسط کیلیان امباپه در دقیقه 70

گل دوم بارسلونا به رئال مادرید توسط فران تورس در دقیقه 84

دوئل زیبای یامال و کورتوا

کرنر بارسلونا در آستانه گل مستقیم به تیر دروازه رئال خورد

همدردی فوتبالی‌ها با حادثه‌دیدگان بندرعباس

پنالتی وینیسیوس، اما پیش از آن تله آفساید بارسلونا

سوت و اعتراض؛ بارسایی‌ها علیه اسپانیا و رئال

بائو: برای موفقیت تیم باید ثبات داشته باشد

دبل سیو شزنی مقابل وینیسیوس

شوت زیبای یامال و تهدید دروازه رئال مادرید

تهدید دروازه کورتوآ توسط ضربه سر کنده

بریس دوران، گل چهارم النصر به یوکوهاما مارینوس

پاس یامال و شوت دیدنی پدری به کنج دروازه رئال مادرید

گل رئال مادرید باز هم در تله آفساید بارسلونا سوخت

گل اول یوکوهاما مارینوس به النصر

آمار و ارقام و رکوردهای استقلال در ادوار جام حذفی

متهم به قتل مدعی شد: مقتول تعرض کرد، او را کشتم

غایبان بزرگ دوتیم در این دیدار؛ بارسلونا 0-0 رئال مادرید

گل سوم النصر به یوکوهاما مارینوس توسط کریستیانو رونالدو

مصدومیت و تعویض زودهنگام مندی؛ بارسلونا 0-0 رئال مادرید

خراسان رضوی مستعد تبدیل شدن به قطب ورزش کشور است

پیام تسلیت وزارت ورزش و جوانان به‌دنبال حادثه دلخراش بندر شهید رجایی بندرعباس

تیم فوتبال منتخب ایران قهرمان مسابقات ورزش بین دانشگاهی شد

داستان ضرب المثل گدا به گدا رحمت به خدا

محققان: هوش مصنوعی در درک تعاملات اجتماعی هنوز به‌خوبی انسان عمل نمی‌کند

سحابی سیاره‌نمای NGC 1514

درست کردن پیتزا در فضا

اولین محموله خون از استان یزد امشب به هرمزگان ارسال می‌شود

برگزاری نشست فعالان گردشگری یزد و کرمان در مکانی خاص

دنیامالی: MMA جایگزین کوراش در بازی‌های آسیایی 2026 شد

اعزام تیم‌های ملی اسکی باید کیفی باشد/ سبک‌های رشته‌های رزمی را ساماندهی می‌کنیم | اخبار ورزشی

مدیرعامل سابق استقلال: من با فاتح تریم توافق کرده بودم، هلدینگ گفت گران است! / اشاره غیرمستقیم فرشید سمیعی به ممنوع الکاری جواد نکونام!

بازی یادبود پاپ فرانسیس با حضور اسطوره‌های جهان

امضای قرارداد همکاری صداوسیما و بیمه دی/ تعهد به ارتقاء خدمات درمانی و حفظ رضایتمندی بیمه‌شدگان

نماینده جامعه کارگری: 96 درصد کارگران قرارداد موقت دارند

نرخ بهره بین بانکی افزایش یافت

40 درصد کسب و کارهای اینترنتی در چند سال اخیر تعطیل شده‌اند

پرداخت سود سهام عدالت به صورت مرحله‌ای، واریز 4/166/000 تومان سود برای سهام عدالتی‌ها

سقوط 16 درصدی قیمت نفت برنت طی 3 ماه

دیدار مدیرکل بنیاد مازندران با خانواده شهید امنیت محمد ایاره در ساری

گهی پشت بر زین، گهی زین به پشت

داستانک/ سنگ قبر پدر و مادر

داستانک/ قضاوت کار ما نیست

قمر سیاره مشتری