چطور با هویچ و لپه، غذایی رژیمی درست کنیم؟ +فوت و فن
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی، طرز تهیه خورشت هویچ و لپه را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
مدت زمان آماده سازی: 30 دقیقه
مدت زمان پخت: 2 ساعت
برای: 2 نفر
مواد لازم:
هویج: 4 عدد
پیاز: 2 عدد
لپه:یک پیمانه
رب گوجه فرنگی:یک قاشق غذاخوری
آلو بخارا:5 عدد
زعفران دم کرده:یک قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزانلازم
روش تهیه:
1: در ابتدا لپه را خیس کنید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
پیاز را خلالی خرد کرده و همراه با زردچوبه تفت دهید تا به رنگ طلایی درآید.
2: سپس هویج را که به صورت نگینی خرد کردهاید به مواد بیفزایید و به تفت دادن ادامه دهید تا تغییر رنگ دهد.
3: حالا رب گوجه فرنگی را به مواد کرده و سرخ کنید.
4: لپه را داخل قابلمه بریزید و کمی تفت دهید. سپس آلوهای بخارا به همراه نمک و زعفران به مواد اضافه کنید. بعد آب خورشت را بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید به مدت 2 ساعت خوب بپزد.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید در این خورشت از گوشت گیاهی نیز استفاده کنید.
کد خبر 892331 منبع: روزنامه همشهری برچسبها خواص مواد غذایی مواد غذایی آشپزی توصیهها و آداب خبر مهم رژیم غذایی آشپزی - دستور پخت
-
دوشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۲:۳۴
-
۳ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/676672/