فردا صبحانه چی بخوریم؟/دستور تهیه چند صبحانه مقوی و خوشمزه
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش منیبان، در این مطلب قصد داریم دستور تهیه انواع صبحانه را به شما معرفی کنیم.
پنکیک چورو
برای تهیه پنکیک چورور، ابتدا مواد خشک شامل آرد، بکینگ پودر، دارچین، شکر قهوهای و نمک را مخلوط کنید. سپس در یک کاسه جدا، خامه ترش، شیر، تخممرغ و وانیل را ترکیب کرده و مواد خشک را به آن اضافه کنید. مایه پنکیک را در تابه با کره ذوب شده بریزید و دو طرف آن را سرخ کنید.
در نهایت، پنکیکها را در مخلوط شکر و دارچین بغلطانید و سرو کنید.
املت قارچ
برای تهیه املت قارچ، ابتدا پیازچهها را شسته و قارچها را ورقهای برش دهید. قارچها را در تابه با روغن و نمک تفت دهید. تخممرغها را در کاسهای هم زده و پیازچه خرد شده را به آن اضافه کنید. مخلوط تخممرغ و پیازچه را به قارچها بیفزایید و بگذارید املت بپزد. فلفل سبز را خرد کنید و روی املت بریزید. در نهایت، املت را تا زده و با سس کچاپ سرو کنید.
خوراک لوبیا چیتی
برای تهیه خوراک لوبیا، ابتدا لوبیاها را 6 ساعت در آب بخیسانید و دو بار آب آنها را عوض کنید. پیازها را سرخ کنید، سپس سیر و گوجهفرنگی را اضافه کرده و تفت دهید. لوبیاها را شسته، به مواد اضافه کرده و با آب بپزید. پس از 2 ساعت، سیبزمینی نیمپز و قارچ را همراه با ادویه به خوراک اضافه کنید و بگذارید 1 ساعت دیگر بپزد. در نهایت، نمک، فلفل و آبلیمو را به خوراک افزوده و با نان تازه سرو کنید.
عدسی
برای تهیه عدسی سنتی، ابتدا عدس را 30 دقیقه تا 2 ساعت خیس کرده و سپس آبکشی کنید. پیاز نگینی را در قابلمه با روغن زیتون تفت دهید تا سبک شود و زردچوبه و رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و تفت دهید. سپس عدس، نمک، فلفل و آب را به قابلمه اضافه کرده و بگذارید به آرامی بپزد. آرد را جداگانه تفت دهید و به عدسی اضافه کنید. سیبزمینیهای خرد شده را در مراحل آخر اضافه کنید تا پخته شود. در نهایت عدسی را با روغن زیتون، کنجد، جعفری یا پیاز داغ تزیین کنید و با لیمو ترش سرو کنید.
-
يکشنبه ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۲:۵۳
-
۳ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/683003/