حلواهایی به طعم ایران
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - حلوا نوعی شیرینی معروف ایرانی است که انواع مختلفی دارد و برحسب نوع آن ممکن است برخی مواقع به عنوان شیرینی، برخی مواقع به عنوان دسر یا در برخی موارد نیز در پخت یک غذا یا شیرینی دیگر مورد استفاده قرار گیرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا، حلوا یکی از دسرهای معروف ایرانی است که به روشهای مختلفی تهیه میشود و در مناسبتهای مختلفی مانند ماه رمضان، نوروز، و مراسم مذهبی سرو میشود؛ این دسر شیرین، با بافتی نرم و غلیظ، معمولاً از ترکیب آرد، روغن، شکر و آب تهیه میشود، اما دستورهای مختلف آن ممکن است شامل مواد اضافی مانند گلاب، زعفران، مغزهای خوراکی (پسته، بادام) یا هل هم باشند.
همچنین حلوا در ایران به عنوان یک دسر مجلسی و خوشمزه شناخته میشود که طعم و عطر آن میتواند خاطرهانگیز باشد.
حلوای زعفرانی حلوا زعفرانی یکی از بهترین طعمهای حلوا است و آماده کردن حلوا زعفرانی زیاد طول نمیکشد؛ هرچند که قدمت حلوا به بینالنهرین و کشورهای عربی میرسد اما امروزه حلواهای ایرانی حرفهایی برای گفتن دارند.
طرز تهیه این دسر ساده و سریع با تفت دادن آرد درون تابه شروع میشود، آرد گندم الکشده را آنقدر درون تابه تفت بدهید و هم بزنید که رنگ آن تغییر کند، سپس کره یا روغن نباتی را به تابه اضافه کنید تا رنگ آرد قهوهای کمرنگ شود و در نهایت شربتی که از زعفران دمکرده، آب، گلاب و شکر درست کردهاید را به آن اضافه کنید؛ حلوا را سریع هم بزنید تا خود را بگیرد.
حلوای شیر حلوای شیر یکی از انواع حلواهای شیک و مجلسی ایرانی است که با رسپیهای متنوعی پخته میشود.
طرز تهیه این دسر ساده و سریع درست شبیه به دستور پخت حلوای زعفرانی است، با این تفاوت که شربت این حلوا به جای آب، شکر و زعفران از شیر، زعفران و شکر تشکیل شده است.
حلوای سه آرد حلوا سه آرد زعفرانی که ممکن است با نامهای دیگری هم شناخته شود، اصطلاح دقیق و متداولی در میان دستورهای غذایی نیست اما میتوان فرض کرد که این عبارت به دستور پختی اشاره دارد که از سه نوع آرد مختلف به همراه زعفران استفاده میکند. دستور پخت این حلوا نیز همان طرز تهیه حلوای زعفرانی است اما مرحله آماده کردن آرد آن با حلوای زعفرانی تفاوت دارد.
برای آماده کردن آرد این حلوا، باید ابتدا آرد سفید گندم را درون تابه الک کنید و تفت دهید، سپس آرد برنج را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید و در نهایت آرد نخودچی الکشده را به آن اضافه کنید و تفت دهید؛ وقتی این سه آرد با یکدیگر تفت داده شدند آنها را الک کنید و دوباره درون تابه بریزید. حالا بقیه مراحل پخت این دسر را مانند دستور پخت حلوای زعفرانی ادامه دهید.
حلوای اوماج حلوای اوماج یا اوماج حالواسی یکی از انواع حلواهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که اصالت آن متعلق به استان آذربایجان شرقی میباشد.
این دسر سنتی ایرانی معمولاً در ایام رمضان خورده میشود و طرز تهیه آن هم به این ترتیب است که آرد را درون سینی با اندکی شیر ترکیب میکنند تا به صورت گلوله گلوله دربیاید، حالا آن را در دمای محیط خشک میکنند تا آرد اوماج درست شود.
در ادامه، آرد اوماج را همراه با روغن تفت میدهند تا به رنگ قهوهای شکلاتی دربیاید و سپس شربت زعفرانی را به آن اضافه میکنند و آنقدر هم میزنند تا این دسر جا بیفتد و آماده شود.
کد خبر 812962
-
يکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱:۵۳
-
۴ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/684913/