طرز تهیه سوپ خامه اسفناج
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش ، برای طبخ این سوپ ابتدا اسفناجها را خوب بشویید، ساقههای ضخیم را جدا و خرد کنید. سپس پیاز نگینی و سیر را در کره تفت دهید تا طلایی شوند. اسفناج خرد شده را اضافه و تفت دهید تا نرم و آب آن آزاد شود. آرد را اضافه کنید و به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا با مواد مخلوط شود.
عصاره مرغ یا آب را اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به جوش آید، سپس حرارت را کم کنید و به مدت 15 دقیقه سوپ را بپزید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
خامه پرچرب و ادویههای نمک، فلفل سیاه و جوز هندی را به میزان دلخواه بیفزایید و کمی زمان بدهید تا طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
در پایان، سوپ را در کاسههای سرو بریزید و با پنیر پارمسان و کمی فلفل سیاه تزیین کنید. رسپی این سوپ خوشمزه را با جزئیات کامل در ادامه بخوانید.
منبع: عصر ترکیه
-
چهارشنبه ۱۹ دي ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۰:۴۷
-
۹ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/692581/