روش تهیه خورش ناردونی سنتی
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش سایت خبری پُرسون، این غذای خوشمزه که در میهمانی ها و مجالس هم پخته میشود، طعم ترشی دارد و در فصل پاییز و زمستان که انار تازه در بازار پیدا میشود بیشتر طبخ میشود. اگر دوست دارید روش پخت این غذای محلی را یاد بگیرید، مطلب زیر را از دست ندهید.
مواد لازم: ران و سینه مرغ: 4تکه پیاز: 3عدد رب گوجهفرنگی: یک قاشق غذاخوری رب انار ملس: یک قاشق غذاخوری آب انار: یک لیوان دانه انار: یک لیوان نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم زردچوبه و روغن: به میزان لازم آمادهسازی: 20 دقیقه پخت: 60 دقیقه تعداد: 4 نفر طرز تهیه: 1.
تکههای مرغ را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه در یک کاسه مزهدارکنید و حدود نیم ساعت تا یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
2. یک پیاز را رنده کرده و در روغن تفت دهید تا طلایی شود. مقداری زردچوبه، نمک و فلفل هم اضافه کرده و کمی تفت دهید.
3. رب گوجهفرنگی و رب انار را اضافه کنید و تفت دهید تا کمی رنگ مواد باز و طعم خامیاش گرفته شود.
4. تکههای مرغ را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید تا رنگ مرغها تغییر کند. سپس آب انار و کمی آب اضافه کنید و بگذارید تا با حرارت ملایم پخته و آب آن غلیظ شود.
5. 2 پیاز دیگر را شسته و پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیازها را به همراه انار دانه شده در یک تابه تفت دهید تا طلایی شود، سپس نمک، زردچوبه و کمی رب انار به آن اضافه کنید.
6. ترکیب پیاز و انار را به مرغ پخته شده اضافه کنید و اجازه دهید کمی با هم بپزند.
نکته: اگر رنگ غذا روشن بود میتوانید به سلیقه و دلخواه خودتان مقدار رب گوجهفرنگی اضافه کنید.
منبع: همشهری
-
پنجشنبه ۲۰ دي ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷:۰۷
-
۶ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/692646/