طرز تهیه پاستای سیر و رزماری ، تجربه یک طعم متفاوت و بی نظیر
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - پاستای سیر و رزماری یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
بیشتر بخوانید:
غذا با پاستا پنه چی بپزم ؟ | طرز تهیه پاستا ترکی ؛ متفاوتترین پاستایی که تا به حال خوردهاید
مواد لازم برای دو نفر پاستای صدفی 200 گرم
سیر دو حبه
رزماری یک شاخه
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
گوشت چرخ کرده 200 گرم
فلفل سیاه، سفید، ارگانو و نمک به اندازه لازم
نخود فرنگی یک پیمانه
پنیر خامه ای 150 گرم
طرز تهیه رزماری را خیلی ریز خرد می کنیم و داخل یک ماهیتابه با سیر له شده تفت می دهیم البته با حرارت خیلی کم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
بعد از دو دقیقه تفت دادن گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم و حالا زیر حرارت را کمی زیاد می کنیم تا گوشت خوب تفت داده شود. نمک و فلفل سیاه و سفید و نوک قاشق چای خوری ارگانو هم اضافه می کنیم و کمی که رنگ گوشت عوض شد نخود فرنگی را به آن اضافه می کنیم و باز کمی تفت می دهیم. پنیر خامه ای را نیز به ترکیب بالا اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و کمی که یکدست شد حرارت را کم می کنیم و منتظر اضافه شدن پاستا می مانیم. در حین تفت دادن گوشت اگر احساس کردید مواد در حال خشک شدن و سوختن است کمی آب جوش به اندازه چند قاشق به آن اضافه کنید. در این مرحله کمی هم مجددا رزماری تازه اضافه می کنیم تا هم عطر رزماری سرخ کرده در غذا بپیچد هم رزماری سرخ نشده و تازه.
در قابلمه ای جداگانه آب را می گذاریم تا جوش بیاید. بعد از جوش پاستای صدفی را می ریزیم و نمک به آن اضافه می کنیم تا به مرحله پخت برسد. این کار را باید زمانی که در حال تهیه سس هستید انجام دهید و همزمان کار پخت را جلو ببرید. کمی که پاستاها در آب جوش نیم پز شد آنها را به سسی که درست کردیم اضافه می کنیم و خوب با گوشت چرخ کرده و پنیر خامه ای مخلوط می کنیم. اگر دیدید آب مواد خشک است کمی آب جوش با ملاقه به آن اضافه کنید. می توانید از آبی که پاستا در آن پخته بود هم اضافه کنید. بعد از اینکه تست نمک و پخت پاستا را گرفتید آن را از روی حرارت بردارید و نوش جان کنید.
نکات طلایی برای هر نفر شما می توانید 100 گرم پاستای صدفی خشک استفاده کنید.
به ترکیب این غذا می توانید قارچ و جعفری هم اضافه کنید.
کد خبر 923345 منبع: همشهری آنلاین برچسبها مواد غذایی خبر مهم آشپزی - دستور پخت
-
پنجشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۱:۵۲
-
۶ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/696861/