طرز تهیه سوپ مرغ مجلسی / یک پیش غذای مقوی و خوشمزه
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش پارسینه، در این دستور پخت، بهترین روش تهیه سوپ مرغ را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید!
مواد لازم میزان لازم
سینه مرغ | نصف سینه مرغ (تقریباً 250 گرم) |
هویج | 2 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیبزمینی | 1 عدد |
سبزی جعفری | 50 گرم |
قارچ | 300 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
سیر | 1 حبه |
فلفل | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
زردچوبه | به مقدار لازم |
دستور تهیه سوپ مرغ خوشمزه و مجلسی مرحله اول:
ابتدا مقداری روغن در تابه ریخته و پیاز را به صورت ریز خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مرحله دوم:
در یک قابلمه، حدود دو لیوان آب ریخته و سینه مرغ را به آن اضافه کنید. برای از بین بردن بوی ضخم مرغ، به آن زردچوبه، فلفل، پیاز و یک حبه سیر اضافه کنید. قابلمه را روی شعله متوسط قرار دهید و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه نیمپز شود. سپس مرغ را خارج کرده، آن را ریشریش کنید و آب مرغ را برای ادامه کار نگهدارید.
مرحله سوم:
هویجها را به صورت نگینی خرد کرده یا با رنده بزرگ رنده کنید. سپس آن را به تابهای که پیاز در آن تفت داده شده، اضافه کرده و به همراه پیاز تفت دهید. مراقب باشید که مواد سرخ نشوند تا خاصیت آنها حفظ شود.
مرحله چهارم:
مرغ ریشریش شده را به تابهای که هویج و پیاز در آن تفت داده شده، اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و کمی دیگر تفت دهید.
مرحله پنجم:
آب مرغ را صاف کنید و کف آن را بگیرید. سیبزمینی را به صورت مربع خرد کرده و به آب مرغ اضافه کنید. سپس پیاز، هویج و مرغ تفت داده شده را به قابلمه اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد پخته شوند.
مرحله ششم:
قارچها را به اندازه مناسب خرد کرده و در تابهای با مقداری روغن (روغن زیتون بهتر است) تفت دهید. سپس به آن نمک و فلفل افزوده و در آخر رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله هفتم:
بعد از اینکه قارچها به خوبی تفت داده شدند، آنها را به قابلمه اضافه کنید. کمی مواد داخل قابلمه را هم بزنید و مقداری آب به آن افزوده و شعله را کم کنید تا سوپ خوب جا بیفتد. در پایان جعفری را به سوپ اضافه کرده و آن را هم بزنید.
سوپ مرغ شما آماده است. میتوانید از آن لذت ببرید!
نکات مهم برای تهیه سوپ مرغ مجلسی استفاده از جو: میتوانید به سوپ مرغ مقداری جو اضافه کنید. اگر وقت کافی دارید، جو را 5 تا 6 ساعت قبل از تهیه سوپ خیس کنید. در صورتی که زمان کافی ندارید، میتوانید از جو پرک استفاده کنید. تفت دادن به جای سرخ کردن: برای حفظ خواص مواد غذایی، بهتر است مواد سوپ را به جای سرخ کردن، فقط تفت دهید. برای لعاب بیشتر: اگر میخواهید سوپ شما لعاب بیشتری داشته باشد، میتوانید مقداری رشته سوپ به آن اضافه کنید. نکات تکمیلی زمان آمادهسازی مواد اولیه حدود 15 دقیقه و زمان پخت آن حدود 2 ساعت است. سوپ مرغ را میتوانید به عنوان پیش غذا یا در وعده شام سرو کنید. همچنین این سوپ میتواند یک غذای مناسب برای افطار در ماه رمضان باشد. این دستور تهیه برای 4 نفر مناسب است. با این روش ساده و خوشمزه میتوانید سوپ مرغ خانگی و مجلسی تهیه کرده و از طعم لذیذ آن در کنار خانواده لذت ببرید.
-
يکشنبه ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۴:۱۵
-
۲۲ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/698379/