مهدی طارمی علیه وزارت ورزش به سیم آخر زد + سند
ورزشی
بزرگنمايي:
خبر یزد - آفتاب نو:
دریافت فیلم
دانلود با کیفیت دانلود با کیفیت دانلود با کیفیت دانلود با کیفیت

مهدی طارمی پس از دیدار ایران و امارات گفت : شرایط ورزشگاه آزادی افتضاح است. در ورزشگاه آزادی پول خوری شده است. دوست دارند اسم ایران را در جهان بدنام کنند.
پس از دیدار ایران و امارات، مهدی طارمی مهاجم تیم ملی ایران در مورد این دیدار صحبت کرد.
طارمی گفت:
واقعا شرایط ورزشگاه آزادی افتضاح است. برخیها دوست دارند اسم ایران را در جهان بدنام کنند. در ورزشگاه آزادی پول خوری شده است. فقط ظاهر ورزشگاه آزادی را درست کردهاند بقیه چیزها افتضاح است برای مسئولین متاسف هستم.
باید دید واکنش وزارت ورزش به این اظهارات مهدی طارمی چه خواهد بود.
کلیپ این موضوع را می توانید در بخش ویدیو این خبر مشاهده کنید.
خبر خوش برای کاربران پارس فوتبال: مشاهده هرگونه محتوایی اعم از خبر ، عکس و ویدئو برای کاربران پارس فوتبال نیم بها خواهد بود.
در اینجا در این باره بیشتر بخوانید
منبع: پارس فوتبال
مارمولکبازی ساسی؛ تهدیدی خاموش برای نسل جوان بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون بحران سرقت در ایران: ناامیدی شهروندان از عملکرد قانون آخوند بلاگر؛ حراج دین برای لایک و کامنت بیشتر! نستله و معمای سرمایهگذاری خارجی؛ فرصت یا تهدید برای اقتصاد ملی؟
-
جمعه ۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۱:۰۰
-
۸ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/704154/