ایستگاه های سه و چهار آب انتقالی به یزد به شدت آسیب دیده است
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - جواد محجوبی گفت: این آسیب دیدگی ها شامل سوختگی و تخریب اتاق های نگهبانی، تمام تاسیسات برقی و تابلوهای اصلی برق، تیرهای برق، آسیب الکتروموتور و دیزل ژنراتورها می باشد.
وی اظهار داشت: پیگیریهای مجدانه استاندار و معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری در سطح ملی، منجر به ایجاد شرایط لازم به منظور آغاز تعمیرات ایستگاه ها گردید.
محجوبی با بیان اینکه آب انتقالی به استان کاملا قطع است، اظهار کرد: باتوجه به گستردگی خسارات، تمام تیم های عملیاتی و فنی شرکت در محل حاضر و پس از ارزیابی میزان خسارت، همزمان با پاکسازی ایستگاه ها، اقدامات و تمهیدات لازم جهت تعویض و تعمیر و درنهایت راه اندازی مجدد جریان آب انتقالی در کمترین زمان ممکن در حال انجام است.
مدیرعامل شرکت سهامی آب منطقه ای یزد از مردم شریف و نجیب استان خواست تا زمان تعمیر و وصل آب شرب استان، صرفه جویی حداکثری را در دستور کار قرار دهند.
عصر شنبه معترضان در منطقه شرق اصفهان، ایستگاههای پمپاژ شماره سه و چهار خط لوله انتقالی آب را تخریب و به آتش کشیدند.
به همین علت شرکت آب و فاضلاب استان یزد وضعیت آب شرب استان قرمز اعلام کرد و از شهروندان خواستند که در مصرف آب صرفه جویی شود.
همچنین 13 تانکر آب شرب در مناطق مختلف استان برای تامین آب شرب توسط شرکت آبفا استان مستقر شد.
به گفته مسئولان استان یزد از 12 شهرستان یزد 9 شهرستان اب شرب آنها وابسته به آب انتقالی است.
-
يکشنبه ۱۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۰۲:۵۷
-
۹ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/706582/