خبر یزد

آخرين مطالب

دستگاه قضا اجازه ندهد افراد خواسته‌های خود را با هنجارشکنی پیگیری کنند اجتماعي

دستگاه قضا اجازه ندهد افراد خواسته‌های خود را با هنجارشکنی پیگیری کنند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله سید محمدکاظم مدرسی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته با اشاره به سالروز تخریب قبور ائمه اطهار (ع) بیان کرد: در روایات آمده است که زیارت قبور اهل بیت(ع) برترین زیارت و عمران قبور آنان مانند عمران برترین مسجد، علاقه مردم به زیارت و تعمیر قبور آنان نیز یک علاقه خدادادی بوده که از زیارت 70 حج مستحبی برتر است؛ بنابراین این قبور باید آباد شود و به دست شیعیان امیرالمومنین (ع) نیز این مهم به لطف خداوند رقم خواهد خورد.
وی با بیان حدیثی از پیامبر اکرم (ص) نسبت به اهمیت روز جمعه تصریح کرد: پیامبر اکرم (ص) می‌فرمایند که برای انسان مومن در هر روز جمعه یک حج و یک عمره است و حج انجام دادن به معنای حرکت برای اقامه نماز جمعه و عمره آن نیز تامل کردن در دین و آفرینش و خواندن نماز عصر است.
مدرسی با اشاره به مشکل آب آشامیدنی در یزد و موارد پیرامون آن بیان کرد: شکی نیست که مرزهای میان استان‌ها مرزهای قراردادی بوده و برای شناسایی مناطق و خدمت‌رسانی بهتر است و به معنای جدایی مردم از یکدیگر نخواهد بود؛ بنابراین همه مردم در اقصی نقاط کشور یک ملت واحد را تشکیل می‌دهند و برادر یکدیگر هستند.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با بیان اینکه ملت ایران همواره حمایت خود را از یکدیگر در شرایط سخت نشان دادند، اظهار کرد: زمانی که بخشی از ملت ایران به علت آب آشامیدنی در شرایط سخت و تشنگی قرار دارند باید برای رفع تشنگی آنان دست به دست یکدیگر داد.
وی ادامه داد: معدود افرادی که این حرکات ناشایست را انجام می‌دهند باید بدانند که از لحاظ قانونی چنانچه دو عنصر اخلال در نظم عمومی و مقابله با نظام در آنان دیده شود، حکم آنان محاربه بوده و اگر یکی از این عناصر نباشد از سه تا 10 سال حبس برای آنان در قانون لحاظ شده است.
مدرسی با بیان اینکه در مسئله آب شرب استان یزد وادادگی قضایی و امنیتی اقدام درستی نیست، عنوان کرد: خسارت‌های وارده مستقیم و غیرمستقیم صدها میلیارد تومان برآورد شده است که تامین این هزینه‌ها از بیت‌المال خواهد بود؛ افرادی که دست به این اقدام زدند باید بدانند اموال بیت‌المال را تخریب کردند و افرادی که حتی اجازه ندادند تا آتش‌نشانی برای کنترل شرایط ورود کند باید بدانند که این تامین این هزینه باید از بودجه کشور انجام شود.
وی ادامه داد: دستگاه‌های امنیتی، قضایی و انتظامی در آن منطقه نباید اجازه دهند جمعی محدود از مردم به دنبال خواسته‌های مشروع و غیرمشروع خود از طریق هنجارشکنی اقدام کنند و باید دستگاه‌های قضایی برای یکبار هم که شده به صورت جدی ورود کنند و پرونده‌ای برای خاطیان تنظیم شود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد با اشاره به مشکلات مردم یزد در مسئله آب عنوان کرد: مردم استان یزد از آب دارای EC 3000 استفاده می‌کنند که حداکثر مجاز آن 1000 است؛ عده‌ای از این مردم به علت استفاده از این آب در بیمارستان‌ها بستری هستند و مردم استان‌های همجوار همچون کرمان و فارس اقدام به انتقال آب به این استان کردند.
وی ادامه داد: از مدیران استان یزد و نماینده‌های این استان به ویژه نماینده مردم یزد به دلیل اقدامات انجام شده تشکر و قدردانی می‌شود و امید است این موضوع برای همیشه حل و کسر و کمبودهای جبران آب نیز با برطرف شود.
مدرسی ضمن اشاره به پایان تعطیلات نوروزی در کشور بیان کرد: تلفات جاده‌ای در کشور در این ایام یکی از مسائل مهمی است که متاسفانه توسط بی‌احتیاطی و عدم رعایت قوانین از سوی خودمان رخ می‌دهد و باید نسبت به این مورد چاره‌اندیشی کرد تا مردم ضمن رعایت قوانین در مسیر رانندگی نسبت به یکدیگر صبور باشند و خستگی مسیر برای آنان تبدیل به خشم نشود.
وی با اشاره به مشلات حمل و نقل جاده‌ای و عمومی تصریح کرد: در این زمینه باید بازنگری‌هایی نسبت به خطوط جاده‌ای و حمل و نقل عمومی صورت گیرد و فرهنگسازی‌های مورد نیاز نیز انجام شود.
امام جمعه بخش مرکزی یزد در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اقدامات انجام شده خلاف فرهنگ در ایام نوروز بیان کرد: مسئولان باید نسبت به بی‌حجابی، حرکات خارج از شئونات اسلامی، سگ‌گردانی در اماکن عمومی و تاریخی، روزه‌خواری و .... اقدامات لازم را انجام دهند تا در آینده شاهد این موارد نباشیم.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به نسل‌کشی‌های صورت گرفته در غزه و فلسطین توسط رژیم صهیونیستی گفت: این نسل‌ک
زهرا مقیمی. مجتمع: شی‌هایی که از سوی اسرائیل و آمریکا در حال انجام گرفتن است خود بیانگر عدم پایبندی این کشورها به قوانین بین‌الملل و بی‌ارزشی حقوق بشر برای آنان است که تنها به منافع خود اهمیت می‌دهند.
مدرسی تصریح کرد: با اینگونه افراد تنها باید با زبان زور و اسلحه سخن گفت و با حفظ منافع و ارزش‌های خود مقاومت و ایستادگی کرد؛ دولت‌های اسلامی نیز باید با اتحاد از مردم مظلوم غزه حمایت کنند و فریاد مظلومیت آنان را سردهند.
کد خبر 6424548

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/707705/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قدرت عضلانی بالا با کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 مرتبط است

آموریم: دیدار برگشت سخت خواهد بود

روز باشکوه گلر جوان؛ کلین‌شیت در اولین بازی ملی

اظهارات اوگویف پس از نخستین قهرمانی در اروپا

رشد 12 درصدی جابجایی مسافر در راه‌آهن یزد

اینفوگرافی/ 6 نشانه که ممکن است به بیماری کلیوی مبتلا باشید!

معرفی برترین‌های روز نخست مسابقات کشتی جام عبدالله موحد

اگر آدم استرسی هستید این ورزش را انجام دهید

اجاره‌نشینی آرزو شد، خرید خانه رویا؛ رئیس مجلس هم شاکی است

ایران یک سوم ظرفیت زعفران تولید می‌کند

شاعرانه/ از که دورم‌ که به خود ساختنم دشوار است

انتقاد بی‌پرده از سرمربی تیم فوتبال نوجوانان

الاتحاد نگران مصدومیت بنزما شد

بهبود عملکرد ورزشکاران با «آب چغندر»

توانیر: تغییر ساعت، مصرف برق را به اندازه یک نیروگاه اتمی کم می‌کند

جنجال بر سر ایرانی بودن سیب‌زمینی‌های وارداتی از پاکستان

ناگفته‌هایی از انتقال جنجال‌برانگیز آب اصفهان به یزد/ نمودارها و عکس‌ها

بزرگ‌ترین نقشه از مغز پستانداران ثبت شد

جدایی قطعی بازیکن خارجی از پرسپولیس

سهمیه مردان در فوتبال المپیک کاهش یافت

محمدپور: سامانه مجامع انتخاباتی فدراسیون های ورزشی اقدام ارزشمندی است

تسلیتی برای درگذشت علیرضا ذکاوتی

ساپینتو پنجره باشگاه سابقش را بست

مذاکرات سیدجلال با نساجی به تعویق افتاد

شمسایی: 10 سال آینده تیم ملی فوتسال تضمین شده است

داداش‌زاده: نمی‌شود فقط پرسپولیس قهرمان شود، بقیه هم دل دارند!

واکنش سرمربی بسکتبال ژاپن به همگروهی با ایران

ملی‌پوش دوچرخه‌سواری: دیگر با ان‌شاءالله و ماشاءالله نمی‌توان نتیجه گرفت!

تراکتور و اسکوچیچ روی ریل قهرمانی

میناب میزبان مسابقات لیگ دسته یک بسکتبال کشور / آرش کمانگیر میناب 81ملوان بندرانزلی 73

هیچ‌ کس به گرد پای پدری نمی‌رسد

رایزنی درباره گسترش تجارت مرزی میان ایران و افغانستان

راز آمادگی گوتزه: یوگا، خواب و ورزش‌های رزمی!

یونایتد از لیون بهتر بود، اگر اونانا را نداشت!

هوادار تعصبی تیم ملی، مامور مهار ماشاریپوف!

امارات هم به جام جهانی صعود کرد

خوشحالی لاپورتا؛ دیشب از ذوق نخوابیدم!

لیون 2-2 یونایتد؛ اونانا نگذاشت شیاطین سرخ ببرند!

پیروزی مهم الاتحاد در شب مصدومیت کریم بنزما!

تشکیل جلسه فوری مدیران استقلال

نیاز به عذرخواهی در استقلال به جای غُصه!

بررسی عملکرد لژیونرها در این هفته از فوتبال جهان

خلاصه بازی تاتنهام 1 - آینتراخت فرانکفورت 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس مقابل نساجی

با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان یزد، هدایت دهقانی زاده تکریم و صدیقه شورابی به عنوان مدیر اموزش و پرورش ناحیه دو یزد معرفی شد.

دو ستاره سابق پرسپولیس در شب تلخ استقلال

سحابی زیبای helmet در فاصله ی 11 هزار سالِ نوری از زمین

گل اول لیون به منچستر یونایتد توسط تیاگو آلماد

حمله به آرنولد؛ او یک مارمولک است!

برتری بانوان بسکتبالیست در بازی تدارکاتی