خبر یزد

آخرين مطالب

جنجال بر سر ایرانی بودن سیب‌زمینی‌های وارداتی از پاکستان اقتصادي

جنجال بر سر ایرانی بودن سیب‌زمینی‌های وارداتی از پاکستان
  بزرگنمايي:

خبر یزد - فارس / سیب زمینی‌های وارداتی به ایران محصول داخل کشور هستند که در کشورهای اطراف انبار و به هنگام کمبود به اسم کشور ثالث وارد می‌شود»، این را عضو کمیسیون مواد غذایی اتاق اصناف ایران احمدرضا بخشی می‌گوید.اما مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران با رد این موضوع گفت که «مدل سیب زمینی پاکستانی با ایرانی زمین تا آسمان فرق می کند».
از بهمن سال گذشته به دلیل کمبود سیب‌زمینی دولت اقدام به واردات این محصول از کشور پاکستان کرد و بخش عمده‌ای از آن میادین میوه و تره‌بار با قیمت ٢٩ هزار 5٠٠ تومان به فروش رسید. روزانه ٣٠٠ تن سیب‌زمینی پاکستانی در میادین توزیع می‌شود. مدیرعامل تره‌بار به فارس می‌گوید که این نوع سیب‌زمینی از گونه سانتا است و سیب‌زمینی داخلی از نو جیلی، بامبو و آگریا است و از اواخر ماه جاری برداشت سیب‌زمینی داخلی آغاز و قیمت کاهشی می‌شود. صادرات بی‌رویه سیب‌زمینی باعث کمبود این محصول در داخل شد تا جایی که در برخی از سایت‌های آنلاین به بالای ١5٠ هزار تومان رسیده است.
بازار
سیب زمینی وارداتی از پاکستان ایرانی نیست!
قیمت سیب‌زمینی در بازار بالا رفت، مدیرعامل تره‌بار شهر تهران می‌گوید که سیب‌زمینی وارداتی با قیمت ٢٩5٠٠ تومان در میادین عرضه می‌شود.
گروه شهری خبرگزاری فارس، «سیب زمینی‌های وارداتی به ایران محصول داخل کشور هستند که در کشورهای اطراف انبار و به هنگام کمبود به اسم کشور ثالث وارد می‌شود»، این را عضو کمیسیون مواد غذایی اتاق اصناف ایران احمدرضا بخشی می‌گوید.اما مدیر عامل سازمان میادین میوه و تره بار شهر تهران با رد این موضوع به فارس امروز گفت که «مدل سیب زمینی پاکستانی با ایرانی زمین تا آسمان فرق می کند».
از بهمن سال گذشته به دلیل کمبود سیب‌زمینی دولت اقدام به واردات این محصول از کشور پاکستان کرد و بخش عمده‌ای از آن میادین میوه و تره‌بار با قیمت ٢٩ هزار 5٠٠ تومان به فروش رسید. روزانه ٣٠٠ تن سیب‌زمینی پاکستانی در میادین توزیع می‌شود. مدیرعامل تره‌بار به فارس می‌گوید که این نوع سیب‌زمینی از گونه سانتا است و سیب‌زمینی داخلی از نو جیلی، بامبو و آگریا است و از اواخر ماه جاری برداشت سیب‌زمینی داخلی آغاز و قیمت کاهشی می‌شود. صادرات بی‌رویه سیب‌زمینی باعث کمبود این محصول در داخل شد تا جایی که در برخی از سایت‌های آنلاین به بالای ١5٠ هزار تومان رسیده است.
کارشناس کشاورزی محمد ورجا می‌گوید که وقتی در داخل با نازل‌ترین قیمت سیب‌زمینی را می‌خرند، صادرات برای کشاورزان سود بیشتری دارد.در مقابل کارشناس فروش تراب یاورنیا با بیان اینکه بیشتر پول صادرات به دست واسطه‌ها می‌رسد تا کشاورز می‌گوید که باید صادرات با برنامه‌ریزی صورت گیرد تا در فصلی که برداشت سیب‌زمینی نداریم با کمبود روبرو نشویم.به گفته کارشناسان باید ذخیره‌سازی احتیاطی در کشور صورت گیرد و الگوی کشت باتوجه‌به اینکه یک کشور چهارفصل هستیم تغییر کند تا بتوانیم در تمام ایام سال سیب‌زمینی تولید کنیم تا دچار کمبود و گرانی نشویم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/709910/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وقتی گوگرد هم تسلیم شد؛ سولفورزدای ایرانی جایگزین نوع آمریکایی شد

باخت پینگ‌پنگ جوانان ایران از ازبکستان در آسیای میانه

مذاکره با قدرت و حفظ منافع نظام، شرط اصلی دیپلماسی است

ارتش جمهوری اسلامی ایران قدرت اول نظامی در منطقه است

مذاکرات غیرمستقیم نشانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است

آغاز عملیات اجرایی اولین جایگاه سوخت 3 منظوره در جنوب پایتخت

وضعیت بازار سکه و طلا پس از دور دوم مذاکرات چگونه خواهد بود؟

آمار خیره‌کننده اینزاگی؛ پادشاه خاموش اروپا

آذرباد: اگر VAR بود بازیکن خارجی استقلال خوزستان اخراج می‌شد

حامد لک و سرمربی، رفیقِ رفیق!

موتور یک ستاره در 34 سالگی روشن شد!

واکنش چمنیان به شایعه پولی بودن بعضی بازیکنان درتیم نوجوانان

کاراته وان مصر؛ صعود مسکینی به مرحله یک چهارم نهایی

هشدار امام‌جمعه یزد درباره عادی‌سازی بی‌حجابی

ارتش جمهوری اسلامی نماد ایمان، ولایتمداری و ایستادگی

پیش بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده | وضعیت آب و هوا یزد فردا شنبه 30 فروردین ماه 1404 | آب و هوای یزد

ساعت پخش زنده بازی تراکتور و ملوان‌ از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین

رجائیان: شاید آلومینیوم فصل آینده در ورزش سرمایه‌گذاری نکند

رجائیان: AFC اجازه کاهش بودجه به ما نمی دهد

مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا نشان‌دهنده اقتدار جمهوری اسلامی است

صنایع با مشکلاتی مثل برق مواجه هستند؛ رجائیان: شاید آلومینیوم نخواهد فصل آینده در ورزش سرمایه‌گذاری کنند

روایت تسنیم از افزایش خودسرانه قیمت خودروهای وارداتی توسط واردکنندگان

«تصویر یک جنایت» پس از یک دهه روانه بازار نشر شد

با احداث این آزمایشگاه پنل‌های خورشیدی قوی‌تر می‌شوند

سیمئونه: اسطوره هم باشی باید بروی روی نیمکت!

بیانیه رسمی رئال درباره مصدومیت امباپه

مسی و رونالدو در پنت هاوس جام جهانی

ترکیب کهکشانی قهرمان ایران در جام باشگاه‌های آسیا

شناسایی 3 مورد قطعی سرخک در استان یزد

حل مشکلات داخلی به ساخت ایران قوی وابسته است

گرانی اعتماد اجتماعی را از بین می‌برد

سوارکاری؛ پروژه‌ای در مسیر توسعه گردشگری یزد

تکذیب شایعات: فیفا حتی به بارسا فکر هم نمی‌کند

پخش زنده دو بازی مدعیان در روز فوتبالی

عکس | مردم ناهید کیانی را انتخاب کردند | ژست خاص ناهید کیانی برای جایزه ویژه 1403

بهار کشتی چوخه خراسان شمالی/این بار خانلق میزبان بود+تصاویر

افزایش بدهی کشورهای جهان

وزیر رفاه: برای هر مرحله از اجرای طرح کالا برگ 250 میلیارد ریال بودجه اختصاص یافته است

تأمین 112 هزار هکتار زمین نهضت ملی مسکن طی 3 سال گذشته

بازدید مدیرکل بنیاد مازندران از گلزار شهدای قائمشهر

مراسم گرامیداشت روز ارتش در گرگان برگزار شد

ارتش جمهوری اسلامی ایران؛ نماد اقتدار، عزت و فداکاری

عبور مرموز ماهواره استارلینک با رد رنگی در تصویر «گوگل‌مپس»!

راهیابی وفایی به مرحله اصلی اسنوکر قهرمانی جهان 2025

رونمایی از میلاد عبادی‌پور در لباس تیم جدید

تاج و تخت استقلال پس از 10 سال نابود شد

نصب دستگاه MRI جدید در میبد تا پایان بهار

تداوم سرمای شبانه یزد تا یکشنبه

تجلیل از 6 هیأت ورزشی استان هرمزگان

تجلیل از 6 هیئت ورزشی استان هرمزگان