خبر یزد

آخرين مطالب

خوش‌مصرف‌ها 20 لیتر و پرمصرف‌ها 20 درصد صرفه‌جویی کنند اقتصادي

خوش‌مصرف‌ها 20 لیتر و پرمصرف‌ها 20 درصد صرفه‌جویی کنند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی شرکت آبفا استان تهران از آغاز اکران عمومی و گسترده پویش 20 درصد از روز شنبه (امروز) خبر داد و گفت: اساسی‌ترین هدف این پویش تشویق مشترکان خوش‌مصرف به صرفه‌جویی روزانه 20 لیتر و دعوت مشترکان پرمصرف به صرفه‌جویی 20 درصدی مصارف آب است.
بهنام بخشی با بیان اینکه پویش 20 در30 در چندین فاز و مرحله به منظور دعوت از شهروندان برای مصرف بهینه آب طراحی شده است، افزود: نخستین گام اجرایی این پویش در هفته بیست‌وششم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال که به عنوان هفته صرفه‌جویی در مصرف آب نام‌گذاری شده بود، در ورزشگاه آزادی و سایر ورزشگاه‌های محل برگزاری این رقابت‌ها برداشته شد و مورد توجه اهالی ورزش و فوتبال قرار گرفت.
وی تصریح کرد: فاز نخست این پویش شهروندان را با دو اقدام ساده «رفع چکه شیرآلات» و «استفاده بهینه از آب هنگام مسواک زدن، شستشوی دست و صورت و وضو گرفتن» به صرفه‌جویی در مصرف آب دعوت می‌کند که همین اقدام‌های ساده می‌تواند به صرفه‌جویی روزانه 20 لیتر و ماهانه 1200 بطری نیم‌لیتری آب به ازای هر نفر منجر شود.
وی یکی دیگر از راه‌های صرفه‌جویی در مصرف آب را سرویس به‌موقع کولرهای آبی و رفع نشتی آنها عنوان کرد و گفت: با توجه به گرمای زودرس هوا و از طرفی تداوم خشکسالی برای پنجمین سال پیاپی، شهروندان تا حد امکان از راه‌اندازی زودهنگام سامانه‌های سرمایشی و کولرهای آبی خودداری و در صورت راه‌اندازی نسبت به انجام سرویس‌های فنی این سامانه‌ها برای رفع نشتی و هدررفت احتمالی آب اقدام کنند.
بهنام بخشی ابراز امیدواری کرد: با پیوستن شهروندان به پویش 20 در 30 و به‌کارگیری راهکارهای ارائه شده در این پویش که در کانال @20_30_tehran_abfa در پیام‌رسان بله در دسترس است، مشترکان خوش‌مصرف روزانه 20 لیتر و مشترکان پرمصرف روزانه 20 درصد در مصارف خود صرفه‌جویی و مشترکان بدمصرف از ایجاد محدودیت‌های قانونی در ارائه خدمات آبرسانی به آنان جلوگیری کنند.
وی افزود: براساس الگوی مصرف تعیین شده، مشترکان خوش مصرف به مشترکانی اطلاق می‌شود که ماهانه 12000 لیتر و یا کمتر مصرف می‌کنند و مشترکان پرمصرف مصارفی تا دو برابر الگو (بین 12000 تا 24000 لیتر) و مشترکان بدمصرف مصارفی بیش از دو برابر الگو دارند.
به‌گفته وی، همراهی و همکاری شهروندان با پویش 20 در 30 نه‌تنها محدودیتی در مصارف روزانه و ضروری آنان ایجاد نمی‌کند بلکه موجب می‌شود در شرایط محدودیت منابع آبی ناشی از پیوستگی خشکسالی‌های پنج سال اخیر، بتوانیم از ماه‌های آینده و به‌ویژه تابستان گرم پیش رو با کمترین چالش و مشکل در تامین آب گذر کنیم.
گفتنی است سخنگوی صنعت آب در روزهای اخیر از قطع 12 ساعته جریان آب مشترکان بدمصرف در صورت بی‌توجهی پس از صدور اخطار و اعمال محدودیت‌های بیشتر در صورت تداوم بدمصرفی خبر داده است.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710493/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شگفتی کیهانی؛ نگاهی به لحظه‌ای که جهان متولد شد

کاپیتان تیم ملی بهترین بازیکن تورنمنت تایلند شد

آب یزد در وضعیت مطلوب؛ شایعات فضای مجازی بی‌اساس است

ضرورت تسریع در صدور اسناد طرح نهضت ملی مسکن

شهید قندی در مسیر صعود به لیگ دسته یک

مدیرکل ورزش و جوانان استان: یزد، آماده برگزاری اردوی تیم‌های ملی است

همکاری اداره کل ورزش و جوانان البرز و اداره کل زندان‌ها در راستای توانمندسازی مددجویان

قدیمی ترین زورخانه جنوب کشور در شیراز در آستانه تخریب برای تجاری‌سازی است

مقابله با محتوای مخرب فضای مجازی از اصلی‌ترین رسالت‌های حوزه هنری استان یزد

پیش بینی بورس یکشنبه 24 فروردین 1404

پیش‌بینی قیمت XRP؛ آیا قیمت XRP به 4 دلار می‌رسد؟

مقابله با دانه‌درشت‌ها از مسیر هوشمندسازی نظام مالیاتی

من غلام قمرم!

حذف کامل نسخه فعلی «چت‌جی‌پی‌تی»

دریچه زیبای فضاپیما

فیلم| طوفان شدید در یزد / وزش باد شدید همراه با گردوخاک و رگبار پراکنده در یزد

تلاش 9 ساعته امدادگران هلال احمر برای نجات فرد مصدوم در اسلامیه تفت

دانشگاه ملی مهارت باید مستقل شود

یزد به قطب تولید انرژی پاک در کشور تبدیل می‌شود

تشکیل دبیرخانه دائمی گردشگری ایران در یزد

ضرورت گسترش هنر انقلابی به مدارس و محلات

ریزش سنگین بازار طلا و ارز؛ کاهش 4 میلیون تومانیِ سکه بهار آزادی

سخنان شنیدنی دکتر انوشه

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

دسترسی به پایگاه اطلاعاتی Zendy و ابزار هوش مصنوعی ZAIA

وزارت ورزش نه، بررسی ناکامی نوجوانان در فدراسیون فوتبال

بیرانوند مغلوب نبرد با ستاره سیرجانی چادرملو

مهدی مهدوی روی این بازیکن حساب کرده بود

نشست مسئولان کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با فدراسیون‌های کاندید اعزام به بازی‌های آسیایی جوانان

تخفیف مجموعه‌های ورزشی شهرداری | تعرفه مجموعه‌های شهرداری 30 تا 40 درصد کمتر از باشگاه‌های دولتی است + فیلم

مدیرعامل بیمه دی در بازدید از شعبه تخصصی درمان مطرح کرد: خدمات درمانی بیمه دی در بالاترین کیفیت ممکن ارائه ‌می‌شود

پیش بینی قیمت دلار 24 فروردین 1404

جدول امتیاز رتبه بندی پیمانکاران | اخذ رتبه پیمانکاری با موسسه حقوقی قانون تهران در سال 1404

قیمت محصولات ایران خودرو امروز 23 فروردین 1404 مشخص شد

خوش‌مصرف‌ها 20 لیتر و پرمصرف‌ها 20 درصد صرفه‌جویی کنند

ایران‌شناس سوئدی درگذشت

اولین نوزاد دنیا با لقاح مصنوعی رباتیک تحت کنترل هوش مصنوعی متولد شد

پیروانی از کمیته انضباطی ابلاغیه گرفت

4 مدال طلا و یک برنز برای ایران در مسابقات جهانی پاراشنا

فوق‌ستاره والیبال ایران: پایانی نه چندان باشکوه!

برگزاری جشنواره تجلیل از پیشکسوتان ورزش پهلوانی کهگیلویه و بویراحمد

برگزاری نشست بازی‌های آسیایی جوانان 2025

حمایت پتروشیمی نگین مکران از توسعه ورزش در چابهار

فدراسیون فوتبال عامل ناکامی نوجوانان را مشخص کرد

ورزشگاه آزادی ویترین بین المللی ورزش است/ آزادی خوب بازسازی شد، فقط کاستی های جزئی وجود دارد!

نشست مسئولین کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش با 4 فدراسیون/ امیدواری انجمن های رزمی، وزنه برداری، کبدی و تنیس روی میز

قطع 12 ساعته آب بدمصرف‌ها

صادرات فرش دستباف رکورد 60 ساله خود را شکست

افزایش 20 درصدی صادرات ایران به اوراسیا

انقلاب در معماری: چگونه نماهای هوشمند دنیای ساختمان‌ها را متحول می‌کنند؟