شام امشب با من: طعم بهشتی در بشقاب شما؛ گراتن مرغ و قارچ خانگی، ساده و لذیذ!
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش ، این غذا با ترکیبی از مرغ، سبزیجات و سس بشامل خامهای، یک وعده غذایی کامل و لذتبخش برای شما و خانوادهتان خواهد بود.
مواد لازم برای تهیه گراتن مرغ و قارچ
مواد اصلی
400 گرم سینه مرغ
1 عدد پیاز
1 عدد فلفل قرمز کاپیا
1 عدد هویج
7-8 عدد قارچ
1.5 فنجان نخود فرنگی از قبل آب پز شده
1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
120 میلی لیتر آب گرم
1-2 حبه سیر
پنیر موزارلا یا پروسس رنده شده به میزان لازم
ادویهجات
1 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری آویشن
1/2 قاشق چایخوری پودر سیر
نمک به میزان لازم
مواد لازم برای سس بشامل
1.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
5 قاشق غذاخوری کره 2 قاشق غذاخوری آرد
400 میلی لیتر (2 فنجان) شیر
نمک و فلفل به میزان لازم
مراحل تهیه گراتن مرغ و قارچ
آماده سازی مواد
مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.
پیاز، فلفل و هویج را به صورت ریز خرد کنید.
قارچها را ورقه ورقه کنید.
سیر را له یا رنده کنید.
پنیر موزارلا یا پروسس را رنده کنید.
تفت دادن مرغ و سبزیجات
تابهای را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرغ خرد شده را به آن اضافه کنید. تفت دهید تا تغییر رنگ دهد (حدود 5 تا 6 دقیقه).
پیاز، فلفل و هویج خرد شده را به تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا نرم شوند.
قارچهای ورقه شده را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید.
رب گوجه فرنگی، نمک، پودر فلفل قرمز، فلفل سیاه، آویشن و پودر سیر را به مواد اضافه کنید و برای مدت کوتاهی تفت دهید تا عطر ادویهها بلند شود.
نخود فرنگیهای آب پز شده و سیر له شده را به تابه اضافه کنید.
آب گرم را روی مواد بریزید و اجازه دهید به مدت 5 دقیقه روی حرارت متوسط بپزد تا آب آن کمی کشیده شود.
تهیه سس بشامل
در یک قابلمه کوچک، کره را روی حرارت ملایم آب کنید.
آرد را به کره آب شده اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و کمی طلایی رنگ شود. این مخلوط را "رو" مینامند.
شیر سرد را به تدریج به "رو" اضافه کنید و مدام با همزن دستی هم بزنید تا گلولههای آرد باز شوند و سس یکدست و غلیظ شود.
نمک و فلفل را به سس بشامل اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
مونتاژ و پخت گراتن
کف ظروف سفالی یا پیرکس مورد نظر را کمی چرب کنید.
مخلوط مرغ و سبزیجات را به طور یکنواخت در کف ظرف بریزید.
سس بشامل آماده شده را به آرامی روی مخلوط مرغ پخش کنید تا تمام سطح آن را بپوشاند.
در آخر، پنیر موزارلا یا پروسس رنده شده را به طور کامل روی سس بشامل بپاشید.
فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
ظرف گراتن را در فر قرار دهید و حدود 20 تا 30 دقیقه بپزید تا روی پنیر طلایی و برشته شود.
نکات
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند ذرت، بروکلی یا گل کلم نیز در تهیه این گراتن استفاده کنید.
مقدار ادویهها را میتوانید بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
برای داشتن گراتن با طعم قویتر، میتوانید از پنیرهای دیگری مانند پارمزان نیز در کنار موزارلا استفاده کنید.
پس از پخت، اجازه دهید گراتن کمی خنک شود، سپس سرو کنید. نوش جان!
-
يکشنبه ۲۴ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۴:۴۱
-
۸ بازديد
-

-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/710998/