خبر یزد

آخرين مطالب

مرکز تحقیقات هوبره در شهرستان خاتم احیا می‌شود اجتماعي

مرکز تحقیقات هوبره در شهرستان خاتم احیا می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان یزد: مرکز تحقیقات هوبره قره تپه خاتم تنها، مرکز تحقیقاتی دولتی استان یزد است که در سالجاری قصد داریم تا آن را احیا وفعال‌تر کنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد ، اکبری، گفت: مرکز تحقیقات هوبره قره تپه خاتم تنها، مرکز تحقیقاتی دولتی استان یزد است .وی افزود:در سال جاری نیز قصد داریم مزرعه مرکز تحقیقات هوبره خاتم را احیا کرده و تا حد امکان این مرکز را فعال‌تر کنیم. 
اکبری، همچنین از پیگیری ارتقاء سطح حفاظتی منطقه قره تپه، که مرکز تحقیقات هوبره در آن واقع است، خبر داد و گفت: مرز منطقه قرتپه بازنگری شده و محدوده وسیع‌تری برای آن در نظر گرفته شده است و با جدیت در حال پیگیری هستیم و انشاالله در صورتی که منابع طبیعی و صمت موافقت کنند این منطقه را از نظر سطح حفاظتی ارتقاء خواهیم داد و این اقدام در راستای تقویت حفاظت، امکانات منطقه و تخصیص منابع بیشتر برای حفاظت و احیای هوبره است.
اکبری در ادامه اظهار داشت: یکی از اولویت‌های مهم در میان مدت و بلند مدت در این شهرستان، احیای گونه گوزن زرد ایرانی در جنگل باغ شادی نیز است.
وی افزود: برای این هدف از حامیان افتخاری در استان یزد استفاده خواهیم کرد. وی بیان داشت: طبیعتاً برای تحقق این امر به جنگل‌های بکر و همکاری جدی جامعه محلی را نیاز داریم.
مدیر کل محیط زیست استان یزد، از برنامه‌های آتی برای جذب سرمایه‌گذار حوزه اکوتوریسم در شهرستان خاتم نیز خبر داد و گفت: ما در حال برنامه‌ریزی برای جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی برای رونق اکوتوریسم در منطقه حفاظت‌شده باغ شادی هستیم. این منطقه دارای جنگل‌های بکر است و با توجه به درخواست‌ها و مطالبات مردمی پیرامون طبیعت گردی در این منطقه، در صورتی که سازمان دستورالعمل‌های لازم را ابلاغ کند، به طور رسمی برای جذب سرمایه‌گذار اقدام خواهیم کرد.
وی افزود: این طرح می‌تواند به عنوان یک پروژه آزمایشی در استان یزد اجرا شود و مطمئنا با توجه به ویژگی‌های خاصی که منطقه حفاظت شده باغ شادی دارد می‌تواند به عنوان یک سرمایه گذاری پاک، علاوه بر ایجاد رونق اقتصادی برای جوامع محلی، حفاظت بهتر از عرصه‌های طبیعی این منطقه حفاظت شده را نیز به همراه داشته باشد.
پرنده هوبره در دشت‌های فلات مرکزی ایران زیست می‌کند و سمبل حیات وحش استان یزد است. منطقه قره تپه در خاتم یکی از بزرگترین زیستگاه‌های هوبره است که بیشترین جمعیت هوبره را دارد. هوبره از حشره ها، برگ و بذر گیاهان مانند یونجه، کلزا، کرزک و... تغذیه می‌کند. متاسفانه این پرنده در زمره پرندگان در معرض خطر انقراض قرار دارد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/714683/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سی‌ودومین ماموریت باری «دراگون» به ایستگاه فضایی بین‌المللی پرتاب شد

برچسب پزشکی سلامت ریه را مشخص می‌کند

جرقه خلاقیت انسان از چه زمانی آغاز می‌شود؟

فن‌دایک: همه در لیورپول از آینده آرنولد بی‌خبر هستند

زلزله 4.2 ریشتری اردکان فارس را لرزاند

این رای عجیب، غیرمنصفانه و احساسی بود

بررسی حواشی شمشیربازی در وزارت ورزش و جوانان  با حضور دنیامالی

رئیس سازمان اداری و استخدامی: تغییر ساعات ادارات حتمی است

همایش استعدادسنجی و حوزه علمیه در یزد

چمن ورزشگاه شهید نصیری از کارآیی افتاده است

بنیاد شهید و امور ایثارگران در کمیته مربوط به حقوق افراد دارای معلولیت و جانبازان همکاری خوبی با بهزیستی کشور دارد

داستان ضرب المثل " بالاتر از سیاهی رنگی نیست"

شاعرانه/ گفت سوی تو به قاصد بفرستم خبری

فناوری رآکتور هسته‌ای چین از آمریکا جلو زد

هوش مصنوعی در خدمت علم دندانپزشکی

درمان بیماری «کووید مزمن» کشف شد

تشخیص سلول‌های سرطانی و سالم از طریق تحلیل حرکت آنها

دیدار پاپ فرانسیس، رهبر فقید کاتولیک‌های جهان با ستاره‌های فوتبال

مرگ 2 ورزشکار در دوی نیمه ماراتن قزاقستان

پیاتزا از الان به لس‌آنجلس فکر می‌کند!

حمله تند به رای سنگین کمیته انضباطی والیبال

«یزد پایدار» بدون نیروی کار ماهر محقق نمی‌شود

وزش تندباد و رعد و برق پراکنده در راه یزد

برخورداری 47 روستای استان یزد از اینترنت پرسرعت

هفته کارگر، فرصتی برای تکریم سربازان خط مقدم تولید

لزوم رسیدگی بیشتر به مناطق کمتر برخوردار استان یزد

عاملان ناامنی در این شهرستان دستگیر شدند

تسریع در تک‌‌برگ‌ سازی اسناد املاک دولتی و شخصی در یزد

آرای کمیته انضباطی فینال جنجالی لیگ برتر والیبال اعلام شد

زلزله 3.1 ریشتری در اردکان فارس

تجلیل از مراقبان سلامت در میبد

با دعوت احمد دنیامالی، وزیر ورزش و جوانان عراق به تهران می‌آید

حال “عنایت‌الله آتشی” خوب است

ماجرای همسر آقای رئیس؛ علت ورود وزیر ورزش

مشارکت بخش خصوصی برای ارتقای سطح ورزش در استان ضروری است

پاداش نقدی فدراسیون بسکتبال به تیم ملی بانوان/ حمایت داوری از توسعه ورزش زنان

5 هزار شهید ورزشکار برگ‌زرینی در تاریخ ورزش این سرزمین هستند

مراسم تجلیل از شهدای ورزشکار در بهشت زهرا (س) برگزار شد+فیلم

چراغ راه نسل‌ها؛ درس‌هایی از شهدای ورزشکار کردستان

پاکدل: کمپ تیم‌های ملی هندبال مرکز توسعه و آموزش این رشته ورزشی خواهد شد

4200 طرح نیمه‌تمام ورزشی در کشور نیازمند 100 هزار میلیارد تومان اعتبار است

تجلیل از خانواده شهدا توسط مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در آیین تجلیل از خانواده شهدای شاخص ورزش کشور

تعویض چمن ورزشگاه شهید نصیری در دستور کار قرار گرفت

سیب‌اپ شاپ؛ خرید آیفون با تضمین اصالت و پایین‌ترین قیمت

عذرخواهی وزیر نیرو از قطعی برق در جشنواره شهید رجایی

انتقاد مجری صدا و سیما از نان سنگک 50 هزار تومانی

حذف یارانه ثروتمندان آغاز شد؛ 436 هزار نفر از یارانه فروردین جا ماندند

کارگاه آموزشی هوش مصنوعی برای کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار می‌شود

مهندس اوحدی: بزرگداشت شهدای خدمت از 24 اردیبهشت در کشور آغاز می‌شود/ باید به منظومه فکری شهید رئیسی بپردازیم

روزگار پر فراز و نشیب شیخ مسافر؛ شیخ مصلح الدین چطور سعدی شد؟