خبر یزد

آخرين مطالب

اکوسیستم ورزش بانوان نیازمند توسعه است فرهنگی

اکوسیستم ورزش بانوان نیازمند توسعه است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش خبرگزاری مهر، امروز 4 اردیبهشت، سالن آمفی‌تئاتر اردوی تیم‌های ملی فوتبال، میزبان دیدار صمیمانه معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده بود.
در این دیدار که در آستانه اعزام تیم ملی فوتسال بانوان به مسابقات آسیایی و با هدف حمایت و تقویت روحیه بانوان ورزشکار، بررسی وضعیت آمادگی این ورزشکاران، شنیدن دغدغه‌ها و مطالبات، افزایش هم افزایی و برنامه ریزی بهتر در حوزه سیاستگذاری ورزش بانوان برگزارشد؛ مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال، فریبا محمدیان معاون توسعه امور ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان و فریده شجاعی نایب رئیس سوم (بانوان) فدراسیون فوتبال نیز حضور داشتند.
زهرا بهروزآذر در این دیدار، با تأکید بر اهمیت حضور زنان در عرصه‌های ورزشی گفت: شما برای ایران بسیار مهم هستید، نه فقط به خاطر مقام‌هایی که کسب کردید، بلکه به خاطر تمام سختی‌ها و مسیر پر فراز و نشیبی که طی کردید. امروز اینجا هستم تا بگویم کنار شما و قدردان زحمات‌تان هستم. حرکت پیشروی شما باعث شده تیم‌های بیشتری در آسیا شکل بگیرند و برای نخستین‌بار جام جهانی فوتسال زنان پیشنهاد شود.
معاون رئیس‌جمهور با اشاره به اینکه بسیاری از افراد دغدغه‌مند در حوزه ورزش زنان به دلیل بی‌اطلاعی از وضعیت موجود نگران هستند، اظهار داشت: ما نتوانسته‌ایم به‌درستی خدمات، زیرساخت‌ها و حتی مشکلات این حوزه را به‌صورت شفاف و صریح منتقل کنیم و همین موضوع باعث شده برخی تصور کنند مسئولان در این زمینه اقدامی نمی‌کنند، اما حضور میدانی و مشاهده از نزدیک می‌تواند اطمینان خاطر ایجاد کند که حرکت در مسیر توسعه ورزش زنان به‌صورت جدی در حال انجام است و نگاه علمی و حرفه‌ای به ورزش بانوان بسیار امیدوارکننده است.
بهروزآذر با اشاره به اصل 20 قانون اساسی و برابری حقوق اجتماعی و فرهنگی زنان و مردان تصریح کرد: ما خود را مجری این اصل می‌دانیم و تمام اقدامات ما در راستای اجرای آن است، نه تقلید از کشورهای دیگر.
بهروزآذر در پاسخ به رفع چالش عادلانه و منصفانه حقوق و دستمزد میان بازیکنان، مربیان و کادر فنی زن و مرد در عرصه ورزش، گفت: این موضوع ریشه در تفاوت‌های عمیق در اکوسیستم ورزش زنان دارد، برای رسیدن به عدالت در این حوزه، باید زنجیره ورزش زنان را به‌صورت هدفمند توسعه دهیم؛ از افزایش حضور تماشاگران و گسترش حق پخش رقابت‌ها تا جذب اسپانسرها و تقویت سایر شیوه‌های درآمدزایی. تنها با تقویت این زنجیره و فراهم‌کردن بسترهای اقتصادی و رسانه‌ای برابر، می‌توان به نقطه‌ای رسید که زنان ورزشکار نیز از فرصت‌ها و مزایای برابر با مردان بهره‌مند شوند. ما باید در اکوسیستم ورزش زنان سرمایه‌گذاری کنیم، اسپانسر جذب کنیم و مسیر دیده‌شدن را هموار کنیم.
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در بخش دیگری از سخنان خود، به دستاوردهای مثبت در زمینه حضور زنان در ورزشگاه‌ها اشاره کرد و ابراز داشت: این حق طبیعی زنان است و خوشبختانه با تدابیر اندیشیده‌شده، این مسیر به‌خوبی مدیریت شد. امیدوارم این روند در استان‌هایی مانند خوزستان نیز ادامه پیدا کند.
بهروز آذر در سخنانی با اشاره به چالش‌های خانواده در عصر تکنولوژی گفت: یکی از ابربحران‌های حوزه خانواده در روزگار ما، تأثیر فناوری‌های نوین بر روابط انسانی است. این فناوری‌ها با وجود مزایای فراوان، باعث شده‌اند اعضای خانواده زمان کمتری را کنار یکدیگر بگذرانند و فاصله‌های عاطفی افزایش یابد. برای کاهش این فاصله، باید فرصت‌های جدیدی برای باهم بودن خانواده‌ها خلق کنیم؛ خاطرات مشترک عنصر حیاتی حفظ انسجام خانوادگی است. یکی از این فرصت‌ها در کشور ما، تماشای مسابقات ورزشی است که به یک کنش خانوادگی تبدیل شده است، تصاویر زیبایی داریم از خانواده‌هایی با رده‌های سنی مختلف که کنار هم پای تلویزیون این مسابقات را تماشا می‌کنند و دعای خیر خود را بدرقه ورزشکاران می‌کنند و شایسته است این فرصت فراهم شود که خانواده‌ها در استادیوم‌ها بازی‌های ورزشی را تماشا کنند. تجربه‌ها نشان داده‌اند که حتی یک راننده خودرو وقتی همسر و فرزندانش در خودرو هستند، با رعایت ایمنی کامل، و مبادی آداب و اخلاق اجتماعی رفتار می‌کند؛ این بخشی از فرهنگ ایرانیان است و باید قدردان آن باشیم. و مطمئن هستیم وقتی اعضای خانواده کنار هم و در ناحیه مخصوص خانواده حضور داشته باشند، از بروز رفتارهای ناهنجار پیشگیری می‌شود. تلاش ما این است که با توسعه زیرساخت‌های فناورانه و ایمن، امکان حضور خانواده‌ها در استادیوم‌ها را نیز فراهم کنیم تا ورزش به فرصتی برای نزدیکی دل‌ها و تحکیم خانواده تبدیل شود.
کد خبر 6445662

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/716284/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چین و روسیه در فکر ایجاد نیروگاه هسته‌ای در ماه

سحابی NGC 281 با فاصله ی حدودا 3 هزار سال نوری از زمین

بیفوما: سلام، شایعه پخش نکنید!

خرید اول زنوزی برای فصل بعد!

آشنایی با ویکتور چوکارین، ژیمناست مطرح شوروی؛ از اردوگاه کار اجباری و شماره 10491 تا هفت طلای المپیک

اینفوبرنا/ اهم اظهارات احمد دنیامالی در دیدار همتای عراقی خود

دو ملی‌پوش پشت طارمی: حاشیه نسازید

بیت کوین در آستانه شکوفایی

مذاکرات جدی ایران و روسیه در حوزه گاز و انرژی

قیمت لوبیاچیتی سر به فلک کشید

جانی و دلی ای دل و جانم همه تو

پیر شدن، کمی شبیه خسته شدن است تکه ای از کتاب "سیر عشق"

عکس روز ناسا؛ آسمان نیوزلند غافلگیرتان می‌کند

جهانبخش: هدف شما تخریب طارمی است!

شکست شاگردان شاهین طبع مقابل یاران حدادی

فوری، اختصاصی؛ اولین خرید پرسپولیس!

بمب اول عطایی در آسیا رسمی شد

قول مساعد برای حل مشکل قطعی برق درمانگاه عقدا

عیادت وزیر و رئیس از آقای سردبیر

همایش پیاده‌روی خانوادگی در خرم‌آباد برگزار می‌شود

تفتیان: دو و میدانی در ایران مورد توجه نیست

لوبیا چیتی نیم میلیونی شد

برنامه تولید نفت ایران برای 8 ماه آینده مشخص شد

تقلب در بازار برنج؛ پاکستانی‌ به جای ایرانی در سفره‌ها!

بخشی از کتاب/ چگونه عشق ورزیدن را بیاموزیم

دستگاه آب‌شیرین‌کن شناور مبتنی بر نانو تحولی در تامین آب با انرژی خورشیدی

شکوری: در سه هفته پایانی شرافتمندانه بازی می‌کنیم

پیام ویژه مسعود برای مجتبی جباری

بالاتر از خولین آلوارز؛ پدری بازیکن ماه لالیگا

درویش و کارتال جلسه گذاشتند

ایران میزبان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی BT50

ستاره ذوب‌آهن از این تیم کنار گذاشته شد

تنها بازیکن قهرمان با استقلال، پرسپولیس و شاید تراکتور!

تصمیم مهم جباری قبل از اولین سرمربیگری

راه‌آهن خواف-هرات؛ زیرساختی حیاتی برای گسترش همکاری‌های تجاری + فیلم

شمشیربازی یزد جایگاه خوبی دارد اما زیرساخت ندارد

پنجم اردیبهشت‌ماه، سالروز شهادت نخستین فرمانده سپاه یزد

سند «یزد پایدار» مبنای برنامه‌ریزی فرمانداران برای توسعه شهرستان‌ها

عیادت وزیر ورزش از اردشیر لارودی

در پرداخت پاداش‌ها نباید تبعیض باشد

فواید ورزش همگانی و راهکارهای ساده برای ورزش کردن/ اینفوگرافیک

عیادت وزیر ورزش و جوانان از اردشیر لارودی

اکوسیستم ورزش بانوان نیازمند توسعه است

سایه سنگین برجام روی بورس تهران

آغاز حفاری پنجمین حلقه چاه درون‌میدانی پارس جنوبی

روایت آماری از سرنوشت شغلی دهه هشتادی‌ها

شعری زیبا از سعدی

روشی برای ذخیره‌سازی هیدروژن در زیر زمین؛ یک تیر و دو نشان

بعد از 18 سال؛ دی‌ماریا آماده بازگشت به باشگاه رویاها

گرامیداشت سالروز شهادت سردار شهید منتظر قائم در یزد