خبر یزد

آخرين مطالب

غذای محلی اردبیلی «پیچاق قیمه» جذاب و مقوی را به این روش درست کنید اجتماعي

غذای محلی اردبیلی «پیچاق قیمه» جذاب و مقوی را به این روش درست کنید
  بزرگنمايي:

خبر یزد - است. البته یکی از غذاهای این شهر. سماق پلو یا املت چیغیرتمای مرغ هم مخصوص مردم اردبیل است. با این‌حال، پیچاق قیمه جزو غذاهای رسمی، مجلسی و گران اردبیل محسوب می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم اگر تا امروز این غذا را درست نکرده‌اید حتما در با این مطلب آشپزی زی‌سان همراه باشید و پیچاق قیمه را جزو برنامه‌تان بگذارید.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
زی‌سان| پیچاق قیمه یکی از غذا‌های بسیار خوشمزه و اصیل اردبیل است که از گوشت گوسفندی، تخم مرغ، خلال بادام و زعفران تهیه می‌شود. پیچاق قیمه یک خورش مجلسی است که می‌توانید آن را به همراه چلو زعفرانی نوش جان کنید. در ادامه طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی را بخوانید.
آنچه در ادامه خواهید آموخت:
مواد لازم پیچاق قیمه اردبیلی طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی

خبر یزد

طرز تهیه پیچاق قیمه اردبیلی مرحله اول: خلال بادام را به مدت 2 ساعت در یک کاسه آب ولرم خیس کنید.
مرحله دوم: به گزارش زی‌سان، یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و آن را روی حرارت بگذارید.
مرحله سوم: کره را درون قابلمه بریزید و صبر کنید تا کره ذوب شود. پس از این که کره ذوب شد، خلال بادام را آبکش کنید و درون قابلمه بریزید. خلال بادام را با کره تفت دهید تا رنگ خلال‌ها تغییر کند و سرخ شوند.
مرحله چهارم: پس از این که خلال بادام سُرخ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
مرحله پنجم: پیاز‌ها را نگینی خُرد کنید و با کمی روغن درون یک قابلمه دیگر تفت دهید تا پیاز‌ها سَبُک شوند.
مرحله ششم: پس از این که پیاز‌ها کمی سُرخ شدند، مقداری زردچوبه به آنها اضافه کنید و تفت دهید تا عطر زردچوبه آزاد شود.
مرحله هفتم: پس از تفت دادن زردچوبه، گوشت گوسفندی را اضافه کنید و مواد را مجدد تفت دهید تا گوشت سُرخ شود.

خبر یزد

مرحله هشتم: به گزارش زی‌سان، پس از این که رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه کاری و کمی فلفل سیاه به آن اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله نهم: حدود 4 پیمانه آب جوش به قابلمه اضافه کنید و شعله اجاق گاز را کم کنید. صبر کنید تا گوشت بپزد.
مرحله دهم: پس از این که گوشت پُخته شد، خلال بادام، زعفران دم کرده و پودر هل را به قیمه اضافه کنید، کمی مواد را به هم بزنید سپس درب قابلمه را ببندید و صبر کنید تا قیمه جا بیوفتد.
مرحله یازدهم: حدود 20 دقیقه قبل سرو، تخم مرغ‌ها را روی قیمه بشکنید.
مرحله آخر: در آخر آب لیمو به پیچاق قیمه اضافه کنید. پس از اضافه کردن آب لیمو ترش، پیچاق قیمه خوشمزه شما آماده است، می‌توانید خورش را در ظرف سرو بکشید و با چلو زعفرانی نوش جان کنید.
سخن پایانی
در این مطلب طرز تهیه پیچاق قیمه اصیل اردبیلی را به شما آموزش دادیم. امیدواریم این خورش خوش‌طعم را طبخ کنید و در کنار عزیزان‌تان نوش جان کنید. 
*طرز پخت: زهرا راستین

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/671470/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ماه گرگ، مریخ را بلعید!

صف آرایی 6 سیاره منظومه شمسی در آسمان شب‌های پایانی دی‌ماه

گرامیداشت میلاد حضرت علی(ع) و روز پدر در دبستان قاسم ابن الحسن یزد

جدول خاموشی برق یزد چهارشنبه 26 دی 1403

نیاز صنعت و معدن استان یزد به 220 میلیون متر مکعب آب

عدالت محوری در محلات اولویت اصلی بودجه 62 هزار میلیارد ریالی شهرداری یزد است

حمل یکسره ریلی محموله 3200 تنی ذرت از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد

اینفوگرافی/ 6 فایده باورنکردنی غذاهای تند

میعادگاه تداوم روحیه جهادی در جانبازان «ورزش» است

جلد پنجم مجموعه فانتزی نوجوانان «میراث لورین» منتشر شد

بوکر عربی 2025 نامزدهایش را شناخت

ال‌جی هدفون مجهز به گرافن تولید کرده است

تولید سوخت هواپیما از پلاستیک بازیافتی

حمل ریلی غلات از مازندران به بندر خشک پیشگامان یزد از سرگرفته شد

روز و شب‌های پردرد مردم غزه با زمستان/ میدان‌داری بانوان جهادگر یزدی برای کمک به مردم مظلوم غزه

نوجوانان شهرستان اشکذر با دخیلِ آه‌معتکف شدند

توزیع عادلانه خدمات به خانواده معظم شهدا و ایثارگران از اولویت‌های سازمان است

داستانک/ آخر فروردین

کشف ویژگی‌های بی‌سابقه در یک سیاه‌چاله فعال

راهنمای جامع بهترین هدایای صنایع دستی اصیل

برگزاری رقابت‌ شطرنج‌بازان کرمان و‌ یزد به میزبانی شهرستان انار

جشن پدران آسمانی در بهاباد برگزار شد

ترجمه «بلندی‌های بادگیر» به چاپ دهم رسید

چاپ کتاب ایرج پارسی‌نژاد درباره «نیما یوشیج در یادداشت‌هایش»

افزایش بازده واکنش شکافت آب با فتوکاتالیست اصلاح شده با رنگ

عکسی از طولانی‌ترین کباب ایران با 220 متر در یزد

ادارات یزد فردا پنجشنبه 27 دی ماه 1403 تعطیل است؟ | تعطیلی ادارات یزد فردا 27 دی 1403

حمل ریلی غلات از بندر امیرآباد به بندر خشک پیشگامان استان یزد از سر گرفته شد

آیا این حلقه مرموز واقعاً از فضا آمده است؟

مرگ فضانورد در فضا / آنجا چه بر سر جسد می‌آید؟

بازشدنِ دریچه ی خروجی ایستگاه فضایی

یزد؛ قطب پزشکی جنوب شرق کشور

اعزام 2 هزار دانشجو یزدی به راهیان نور

تحقق توسعه متوازن استان در گرو تعیین مشوق‌های جذاب برای سرمایه‌گذاران

شعر انتخابی بهمن صباغ‌زاده در مرحله سوم رقابت

در نظر بازی ما بی خبران حیرانند

شاعرانه/ دشمن از دوست ندانسته و نشناخته‌ای

دستمزد داوران لیگ برتر برای قضاوت هر بازی مشخص شد

تلسکوپ جالب فضایی جیمز وب

برگزاری مراسم معنوی اعتکاف در 15 مسجد بهاباد / حضورچشمگیر دهه هشتادی‌ها

وحید کاظمی: برای هر داوری 9 میلیون میگیریم!

طرز تهیه فیله مرغ شمالی | به سبک شمالی ها فیله بپز! +ویدیو

رونمایی از کباب 220 متری در یزد با چاشنی ثبت در گینس / گزارش تصویری

مازندران 9 دوره میزبان مسابقات کشوری جانبازان بود/ اختتامیه مسابقه زورخانه‌ای پهلوانی و باستانی در روز پدر

ثبت رکورد طولانی‌ترین کباب ایران با 220 متر در یزد/ تصاویر

فرود فضاپیمای Starship در اقیانوس هند

تصویر با وضوح بالا از سطح سیاره ی مریخ ثبت شده توسط curiosity

تصاویر/ طولانی‌ترین کباب ایران در یزد

رقابت شطرنج بازان کرمان و یزد به مناسبت ولادت حضرت علی (ع)

مادر شهیدان «فلاح» از خراسان رضوی آسمانی شد