طرز تهیه یک غذای خوشمزه مخصوص شب یلدا
اجتماعي
بزرگنمايي:
خبر یزد - به گزارش سایت خبری پرسون، کوفته انار و گردو میتواند یک خورش عالی برای شب یلدا باشد. درست کردن آن هم راحت است هم زمان زیادی نمیبرد و ترکیب گوشت با آب انار هم موجب شده تا طعم فوق العادهای به خود بگیرد. حتما کوفته انار و گردو را برای مهمانان درست و سفره شب یلدا را زیبا کنید.
کوفته انار و گردو میتواند یک خورش عالی برای شب یلدا باشد.
درست کردن آن هم راحت است هم زمان زیادی نمیبرد و ترکیب گوشت با آب انار هم موجب شده تا طعم فوق العادهای به خود بگیرد. حتما کوفته انار و گردو را برای مهمانان درست و سفره شب یلدا را زیبا کنید.
مواد لازم برای تهیه کوفته انار برای 4 نفر گوشت چرخ شده 400 گرم (ترکیب گوساله و گوسفندی) آب انار 2 پیمانه گردو پودر شده 6 قاشق غذاخوری پیاز رنده شده 3 عدد متوسط تخم مرغ یک عدد مرزه خشک یک قاشق غذاخوری سرخالی نعناخشک یک قاشق غذاخوری سرخالی آویشن خشک یک قاشق غذاخوری سرخالی زردچوبه یک و نیم قاشق چایخوری ادویه کاری یک قاشق چایخوری سماق 2 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم فلفل سیاه یک قاشق چایخوری سرخالی آرد سوخاری 3 قاشق چایخوری رب انار 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی یک قاشق غذاخوری طرز تهیه کوفته انار مجلسی برای پخت این غذا به دو ساعت زمان احتیاج داریم. ابتدا گوشت چرخ کرده را داخل یک ظرف میریزیم. آب دوعدد پیاز رنده شده را میگیریم و با گوشت مخلوط میکنیم. 3 قاشق غذاخوری آرد سوخاری، 3 قاشق غذاخوری از پودر گردو، یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک قاشق چایخوری ادویه کاری، دو قاشق چایخوری سماق، یک عدد تخم مرغ، یک قاشق غذاخوری سرخالی آویشن، نعناخشک، مرزه خشک، کمی نمک و فلفل سیاه را نیز به ترکیب گوشت اضافه میکنیم و با دست ورز میدهیم. حالا به اندازه گردو از مواد بر میداریم و قل قلی میکنیم و کنار میگذاریم.
داخل ماهیتابه روغن میریزیم و کوفتهها را سرخ میکنیم. زمانی که همه کوفتهها سرخ شدند از ماهیتابه خارج میکنیم و شروع به آماده کردن سس این غذا میکنیم.
یک عدد پیاز رنده شدهای که داشتیم را داخل روغن تفت میدهیم تا طلایی شود. زمانی که طلایی شد 3 قاشق باقی مانده از پودر گردو را به آن اضافه میکنیم و 5 دقیقه تفت میدهیم. نصف قاشق چایخوری زردچوبه اضافه میکنیم و مجدد تفت میدهیم. یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی را نیز اضافه و تفت میدهیم تا رنگ رب باز شود.
در ادامه دو قاشق رب انار را اضافه و تفت میدهیم البته نیاز نیست زیاد تفت دهیم. دو پیمانه آب انار را اضافه و مخلوط میکنیم تا سس به جوش بیاید. در این مرحله نمک و شیرینی و ترشی سس را تنظیم میکنیم.
زمانی که سس به جوش آمد کوفتهها را داخل سس میگذاریم و اجازه میدهیم تا دو ساعت روی حرارت بماند و کاملا بپزد. بعد از آماده شدن غذا را سرو و با دانههای انار تزیین میکنیم. امیدارم که برای شب یلدا این رسپی خوشمزه را درست کنید و از خوردن آن در کنار اعضای خانواده لذت ببرید.
منبع: همشهری
-
چهارشنبه ۲۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۷:۰۵
-
۷ بازديد
-
-
خبر یزد
لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/688347/