خبر یزد

آخرين مطالب

دو استارت‌آپ برای ساخت نسل بعدی تلسکوپ‌ها با هم ادغام شدند علمي

دو استارت‌آپ برای ساخت نسل بعدی تلسکوپ‌ها با هم ادغام شدند
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / استارت‌آپ‌های «OurSky» و «پلین‌ویو اینسترومنتز» با هم ادغام شدند تا نسل بعدی تلسکوپ‌ها را برای برقراری ارتباطات فضایی بسازند.
در یک شب صاف بهاری در میشیگان، ستارگان هم‌تراز شدند اما نه آن طور که «نیک کیم»(Nick Kim) از شرکت «آپفرانت ونچرز»(Upfront Ventures) انتظار داشت.
به نقل از تک‌ کرانچ، کیم به تازگی یک برنامه جذب سرمایه به ارزش 9.5 میلیون دلار را برای شرکت نرم‌افزار «OurSky» سرپرستی کرده بود و مشتاق بود ببیند که «پلین‌ویو اینسترومنتز»(PlaneWave Instruments) شریکش در ساخت تلسکوپ چه کاری می‌تواند انجام دهد. آن شب وقتی تلسکوپ‌ها را در تأسیسات تولیدی پلین‌ویو راه‌اندازی کردند، کیم منتظر ماند.
کیم گفت: زمان زیادی طول کشید تا تلسکوپ‌ها اولین تصویر را دریافت کنند. آنها از همه امکانات مانند نرم‌افزارهای متن‌باز که به نوعی با هم ترکیب می‌شدند، استفاده می‌کردند.
با وجود طول کشیدن این فرآیند، کیم ناراحت نشد و هیجان‌زده بود. او به یاد دارد که با خود فکر می‌کرد: به همین دلیل است که آسمان باید وجود داشته باشد. چه تطابق کاملی!
این تطابق آن قدر خوب بود که اکنون OurSky و پلین‌ویو در حال ادغام شدن هستند تا یک شرکت جدید را به نام «آبزروبل اسپیس»(Observable Space) ایجاد کنند.
«دن رولکر»(Dan Roelker) بنیان‌گذار OurSky و «ریچارد هدریک»(Richard Hedrick) بنیان‌گذار پلین‌ویو معتقدند که این کار، استفاده از تلسکوپ‌ها را آسان‌تر می کند و یکپارچگی بازارهای جدید را امکان‌پذیر می‌سازد؛ به ‌ویژه با در نظر گرفتن این موضوع که موقعیت آنها را به عنوان تنها سازنده تلسکوپ مستقر در آمریکا تثبیت می‌کند. آنها در حال حاضر ناسا، نیروی فضایی آمریکا و مرکز نجوم «دانشگاه ایالتی جورجیا» را به عنوان مشتری خود در نظر گرفته‌اند.
هدریک گفت: رویای من این بود که همه اجزای تلسکوپ را - حتی قطعاتی را که نمی‌فروشیم - یکپارچه‌سازی کنم و سپس به یکپارچه‌سازی کنترل تلسکوپ بپردازم. برای ما خیلی بدیهی بود که با هم کار کنیم.
رولکر که معاونت مهندسی نرم‌افزار شرکت «اسپیس‌ایکس»(SpaceX) را از سال 2015 تا 2019 بر عهده داشت، گفت که کاربران تلسکوپ باید با مشکل یکپارچگی دست‌وپنجه نرم کنند. رولکر خاطرنشان کرد که راهبرد پلین‌ویو با نرم‌افزار OurSky این مشکلات را از بین می‌برد.
رولکر گفت که حل کردن مشکل ادغام، فرصتی برای رشد بازار تلسکوپ است. پلتفرمی که OurSky ساخته است، به همین نام ادامه خواهد داشت و فروش تلسکوپ‌ها با نام تجاری پلین‌ویو ادامه خواهد یافت.
این کار می‌تواند چندین مزیت را به همراه داشته باشد که عبارتند از فراهم کردن امکان تقلید از قابلیت‌های چند تلسکوپ در یک مکان واحد یا حتی در سرتاسر جهان برای کاربران یا برقراری ارتباطات فضایی به کمک لیزر و کاهش هزینه‌ها.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/696876/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

کلید بهبود عملکرد سلول‌های خورشیدی آلی، چاپ لایه‌های نانومتری است

مدعیان طلای 97 کیلوگرم آسیا؛ رقابت یک سامورایی ایرانی با آزادکار روسی

اعلام نفرات برتر هفته اول مسابقه «زندگی با آیه ها» در فارس

جشن بزرگ روزه اولی‌های یزد

دختران توان‌یاب ایران تاثیر به سزایی در جنبش پارالمپیک ایجاد کرده اند

عراق به واردات برق ایران ادامه می‌دهد

خودروهای وارداتی از شمول قیمت گذاری شورای رقابت خارج شد

پیشنهاد افزایش 40 درصدی دستمزد کارگران توسط مجلس

نکته ای جالب در مورد داستان شازده کوچولو

به‌روزرسانی یکی از مشهورترین پایگاه‌های اطلاعات زیستی

سهمیه ایران در آسیا صفر شد!

توصیف ایتالیایی ها از طارمی

مناسبت روز/ جمعه، 24 اسفندماه

افتتاح بزرگترین زورخانه شرق کشور در گناباد

متقیان: جایزه جهانی خط بطلانی بر تبلیغات علیه زنان ایران است

تولید روزانه تخم مرغ به 3 هزار و 900 تن رسید

نماینده مجلس: درآمد مالیاتی به نسبت گذشته شرایط بهتری دارد

بازار برنج آرام گرفت؛ دلالان تعیین‌کننده قیمت شدند

اسامی برندگان قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی فردا اعلام می‌شود

برگزاری آیین گلباران گلزار شهدا در اردبیل به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا

داستانک/ خودخواهی عارف

حرف‌های پارسال مهرداد محمدی کاملاً درست بود

تاثیر کیفیت خواب بر شکل‌گیری توهم توطئه

توافق نساجی با وینگر ازبکستانی

برنامه بازیهای یک چهارم نهایی لیگ اروپا و لیگ کنفرانس

هدر رفت 15 تا 35 درصدی آب در تهران

شاعرانه/غم کند کوچ و پشیمان ز سفر گردد باز

بهترین ساعت برای ورزش در ماه رمضان

خلاصه بازی تاتنهام 3 - آلکمار 1

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای صدرنشینی

اهدای لباس به کودکان توسط داریوش شجاعیان، بازیکن هوادار

تحقیقات جدید: ورزش می‌تواند خطر برخی بیماری‌های مغزی را کاهش دهد

گل چهارم  منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط دیگو دالو

مربی خیبر: چادرملو خیلی گردن کلفت بود

اخباری: نتوانستیم در زمین خرم آباد فوتبال بازی کنیم

26 اسفند؛ آغاز فصل جدید رقابت‌های لیگ برتر بوکس

حریفان نمایندگان کاراته ایران در لیگ جهانی چین مشخص شدند

خوزستان قطب اصلی ورزش کشور است

شوت پر قدرت دیدنی؛ تاتنهام 2-1 آلکمار

بریس روی پاس تماشایی سولانکه؛ تاتنهام 3-1 آلکمار

گل سوم منچستریونایتد به رئال سوسیداد توسط برونو فرناندس

مصاحبه ابراهیم میرزاپور پس از برتری خیبر مقابل چادرملو

مصاحبه بازیکنان نساجی پس از تساوی مقابل سپاهان

مصاحبه سیاوش یزدانی پس از تساوی سپاهان مقابل نساجی

سپاهان و تراکتور باهم وارد دعوا نشوند تا یک تیم خاص سود ببرد

گل اول تاتنهام توسط اودوبرت؛ تاتنهام 1-0 آلکمار

شیرهای آبی لندن 120 ساله شدند!

شهردار یزد: شبکه قنات‌های زیرزمینی پروژه ساخت مترو را پیچیده‌تر می‌کند

ناوگان جدید امدادی به هلال‌احمر یزد اضافه می‌شود

با حضور پرتعداد بانوان در گود، یکی از رکوردهای ورزش ایران شکسته شد/ باید سرانه ورزشی گناباد افزایش یابد