خبر یزد

آخرين مطالب

مروری بر عملکرد تاریخی بوکس ایران در سال 1403 ورزشی

مروری بر عملکرد تاریخی بوکس ایران در سال 1403
  بزرگنمايي:

خبر یزد - میزان /سال 1403 با نتایجی تاریخی برای بوکس همراه بود. نتایجی که تحت مدیریت سیدروح‌الله حسینی و با تلاش جمعی تمامی خانواده بوکس به دست آمد و مُهر موفقیت را بر کارنامه فدراسیون ثبت کرد.
 بی‌تردید نتایجی که سال 1403 در تیم‌های رده‌های سنی مختلف بوکس ایران به دست آمد، تا سال‌ها در اذهان باقی خواهد ماند. از حدود 19 ماه قبل که ریاست فدراسیون به سیدروح‌الله حسینی سپرده شد، قهرمان سابق آسیا و رئیس فعلی فدراسیون با برنامه‌ریزی و نگاه ویژه به آینده، مسیری را طراحی کرد که ثمره آن در مسابقات آسیایی و جهانی به بار نشست.
در مسابقات آسیایی جوانان و امید، تیم جوانان توسط امیر اسماعیلی به مدال طلا دست یافت و او با عملکرد درخشان خود تیم جوانان ایران را پس از هشت سال به طلای قاره کهن رساند. این تیم، دو برنز هم دشت کرد. هدایت تیم را رضا مهدی‌پور برعهده دارد.
در همین رویداد، تیم امید که پس از سال‌ها تشکیل شد، به سه مدال برنز رسید. تیمی که می‌تواند پشتوانه‌ای برای بزرگسالان باشد. علیرضا استکی سرمربی تیم است.
سپس پیکار‌های نونهالان و نوجوانان آسیا برگزار شد و تیم نوجوانان ایران با دو طلا، دو نقره و سه برنز؛ برای نخستین مرتبه به مقام ارزشمند نایب قهرمانی آسیا دست یافت. تیم نوجوانان را اکبر احدی هدایت می‌کند.
تیم نونهالان نیز با سرمربیگری اسفندیار محمدی عملکرد درخشانی داشت و دو طلا و یک برنز دشت کرد تا روز‌های خوبی را رقم بزند. همچنین، فرزان احمدی بهترین بوکسور نونهال سال آسیا شد که مقدمه‌ای برای موفقیت‌های بعدی است.
بازار
در ادامه، پیکار‌های جهانی جوانان برگزار شد و ستارگان کشورمان با هدایت مهدی‌پور، با یک نقره و دو برنز، تاریخ‌سازی کردند. امیررضا ملک‌خطابی به نخستین فینالیست تاریخ بوکس ایران در جهان تبدیل شد. امیر اسماعیلی و مهدی کاظمی نیز برنزی شدند. تمامی این مدال‌ها برای اولین‌بار کسب شد.
12 اعزام برون‌مرزی، گرفتن کامل سالن حاج‌احمد ناطق‌نوری و تجهیز آن با رینگ‌های جدید و دستگاه‌های بدنسازی، آغاز روند احداث کمپ تیم‌های ملی در مجموعه شیرودی، میزبانی دوره داوری و مربیگری بین‌المللی، اعزام داوران به مسابقات بین‌المللی، جذب مربیان کوبایی برای تیم ملی بزرگسالان، کمک‌های مدون به هیات‌های استانی، از مهم‌ترین برنامه‌های اجرایی شده فدراسیون بود.
اکنون خانواده بوکس با اتحاد و همدلی می‌کوشد تا در سال جدید که مسابقات متعدد قاره‌ای و جهانی را در رده‌های سنی گوناگون دارد، بازهم روز‌های روشنی را ثبت کند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/704008/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

قلی‌زاده پرسپولیسی می‌شود؟

چگونه اختلالات بدنی بر تصادفات جاده‌ای تاثیر می‌گذارند؟ – خبرگزاری ورزش ایران

عالیشاه فردا در اختیار تیم پزشکی است!

بارسا از همین می‌ترسید؛ اولمو مصدوم شد!‏

گل اول بارسلونا به اوساسونا توسط فران تورس

گل دوم بارسلونا به اوساسونا توسط دنی اولمو از روی نقطه پنالتی

شب شانس اولمو؛ گلزنی بعد از تکرار پنالتی

اصرار اورونوف؛ می‌خواهم برای پرسپولیس بازی کنم!

گالری تراکتور؛ تا صدرنشین‌اید بخندید!

فلیک: رافینیا یکشنبه بازی می‌کند

امید عالیشاه، کاپیتان تیم پرسپولیس تهران به پویش ملی ”نه به تصادف” پیوست – خبرگزاری ورزش ایران

دنیامالی: قانع به صعود تیم ملی نیستیم | دنیامالی از ورزش ایران به سوی قله‌ها: مسیر پرچالش از مدارس تا المپیک

راهپیمایی روز قدس فرصتی مهم برای اعلام انزجار ملت ایران با اسرائیل

دستاورد دانشمندان؛ توسعه فناوری جدیدی برای رساندن صدا به فردی خاص در جمعیت

فولاد در مسیر شگفتی مقابل غول پرستاره!

اولین حرف‌های یحیی در مورد جادوگری!

پیش بینی هواشناسی یزد 24 ساعت آینده | پیش بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا جمعه 8 فروردین ماه 1404 | آب و هوای یزد اعلام شد

پیام دعوت مدیر کل آموزش و پرورش استان یزد جهت شرکت دانش‌آموزان و فرهنگیان و عموم مردم شریف استان در راهپیمایی روز جهانی قدس

ساعت پخش زنده و خلاصه بازی بارسلونا و اوساسونا از تلویزیون +شبکه ورزش و پخش آنلاین

پیروزی تیم ملی سه نفره بانوان مقابل مالدیو؛ حذف تلخ – خبرگزاری ورزش ایران

صعود مقتدرانه تیم ملی 3 نفره مردان با سومین برد متوالی – خبرگزاری ورزش ایران

دو خط کتاب/ می‌خواهم سهمم را ببخشم

دفاع از مظلوم، اصلی‌ترین آرمان انقلاب اسلامی

افزایش مقاومت زیستی چوب صنوبر با نانوالیاف کریستال

تلویزیون‌های نسل جدید حاوی نقاط کوانتومی در آستانه رونمایی

آماده‌باش بیش از 120 نیروی هلال احمر استان یزد برای پوشش امدادی راهپیمایی روز قدس

خورشت گردو بادمجان

صنایع دستی یزد؛ تلفیق هنر و اصالت

افتتاح نخستین باشگاه تیراندازی شهرداری مشهد

حسین کلانی میهمان تمرین پرسپولیس – خبرگزاری ورزش ایران

قانع به صعود تیم ملی به جام جهانی نیستیم

بهترین زمان برای ورزش در ماه مبارک رمضان

تو بهترین دروازه‌بان تاریخ ایران هستی – خبرگزاری ورزش ایران

کیفیت فدراسیون ها را بالا ببرید

تداوم حمایت وزارت اقتصاد از بازار سرمایه در سال 1404

بازار روی موج انرژی

تیپ شخصیتی خود را بشناسید

داستانک/ رفیق بی معرفت

روز قدس، روز خروش علیه ظلم و فساد است

عبور یک سیارک به اندازه هرم بزرگ مصر از کنار زمین

ظرفیت بالای بافق برای تبدیل به یکی از مقاصد گردشگری استان

آخرین خبر درباره حادثه دلخراش برای کاپیتان سابق استقلال – خبرگزاری ورزش ایران

واکنش تند آلمان به تصمیم ترامپ برای بازار خودرو

ماجرای یارانه عید فطر چیست؟

استقرار دکل حفاری در میدان نفتی مشترک اروند

وزیر نفت تکلیف فروش نفت ایران را یکسره کرد

شناسایی 70 مورد تغییر کاربری غیرمجاز در استان یزد

مهر؛ یادگار هخامنشیان برای ایران

ماهواره های رصد آتش سوزی به مدار زمین رفتند

حمایت پرفشار آزمون از بیرانوند؛ بهترین گلر تاریخ