خبر یزد

آخرين مطالب

درویش استعفایش را کنار گذاشت و برگشت ورزشی

درویش استعفایش را کنار گذاشت و برگشت
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /رضا درویش 48 ساعت پیش استعفای خود از سمت مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را به هیئت مدیره باشگاه تحویل داد اما روز دوشنبه با برگزاری جلسه هیئت مدیره، او راضی به انصراف از این کناره گیری شد و به دوران مدیریت سه سال و سه ماهه خود در پرسپولیس ادامه خواهد داد.
درویش در این خصوص گفت: «صبح با من تماس گرفتند گفتند در جلسه حضور داشته باشید چون من استعفا کرده بودم و قرار بود سرپرست بگذارند. محبت کردند از من خواستند در جلسه حضور داشته باشم و صحبت‌های بسیاری شد و من دلایلم را برای جدایی گفتم. گفتند برای تو خودت مهم است یا پرسپولیس یا مدیرعاملی؟ گفتم پرسپولیس از هر دو مهم‌تر است. گفتند آقای کارتال به شما اسامی داده‌اند که ده روز است با آن‌ها مذاکره کرده‌اید و اگر این موارد را نیمه‌کاره بگذارید، ممکن است مشکلات پیش بیاید. از این جهت گفتند بیایید کار را ادامه بدهید.»
بازار
مدیرعامل پرسپولیس درباره رابطه‌اش با اعضای هیئت مدیره و اینکه آنها روی حرف او چیزی نمی‌گویند عنوان کرد: «با آن‌ها رفیق شدیم اما قبل از اینکه در هیئت مدیره باشند، آن‌ها را نمی‌شناختیم. جا دارد از این هیئت مدیره و هیئت مدیره قبلی تشکر کنم. من هیچ بحثی را نبردم در هیئت مدیره که با من مخالفت کنند. در ظاهر هیچ‌کس با ما مخالفت نداشت. وقتی می‌بینند یک کارگر بی‌جیره و مواجب دارند، طبیعی است دوست داشته باشند.»
او در پاسخ به این سوال که به خودش چه نمره‌ای می‌دهد، چنین توضیح داد: «مردم باید نمره بدهند اما مدیریت من در سه بخش می‌تواند مورد بررسی قرار بگیرد؛ فنی و ورزشی، مالی و حقوقی و زیرساخت‌ها. ورزشی مثل جذب بازیکن و آماده کردن تیم برای مسابقات که الحمدلله فصل اول تیم را سوم تحویل گرفتیم و دوم کردیم، دو فصل قهرمان شدیم و این فصل هم هستیم.»
درویش افزود: «از نظر زیرساخت، ورزشگاه درفشی‌فر را در تیم‌های پایه اسکان دادیم و آنجا را تجهیز کردیم، کمتر تیم پایه‌ای در تهران مرکز فیزیوتراپی و بدنسازی و سالن آمفی‌تئاتر دارد. مجموعه شهدای گمنام دست کسی بود و حکم تخلیه آنجا را گرفتیم و داریم بازسازی می‌کنیم. مجموعه شهید کاظمی بی‌نظیر است و سالن بدنسازی آنجا را بعید می‌دانم کسی داشته باشد. آقای کارتال گفتند زمین شماره سه آزادی مال ماست؛ ما هم زمین 2 و هم 3 را برای یک سال اجاره کردیم.»
او در بخش پایانی صحبت‌هایش گفت: «حقوق 70 پرونده قدیمی را مختومه کردیم. در دوره ما هم هیچ چیزی باقی‌نمانده و همه را مختومه کردیم. مالیات از سال 1375 تا 1400 را تسویه کردم. چند مدیر در این 25 سال در باشگاه حضور داشتند؟ بیمه تامین اجتماعی 1390 تا 1399 را تسویه کردیم. البته اینجا از کمک بی‌شائبه بانک شهر نمی‌توان رد شد، چون قبل از اینکه کنسرسیوم بانکی بیاید، به لطف محبت آقای احمدی، مدیرعامل بانک شهر، امکانات زیادی از آن‌ها گرفتیم. در این سه بخش، کاری نبوده که بگوییم کم گذاشتیم.»

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/715163/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرقت وحشیانه و وحشتناک گوشی از یک دختر ١6 ساله در میبد یزد/ ویدئو

تولید فیلتر هوای طبیعی با استفاده از بامبو

دیاز: از بچگی لیورپولی بودم و می‌خواهم بمانم

دو مدال شطرنجبازان نوجوان ایران در رقابت‌های غرب آسیا

واکنش تند جوکوویچ به سؤالی درباره بازنشستگی‌اش

همیلتون در انتظار فصلی دردناک با فراری است

آغاز اردوی جهانی تیم واترپلو جوانان با حضور 22 بازیکن

دیدار مدیرعامل بیمه سینا با شبکه فروش یزد

فعالیت 600 کارگاه تولید زیورآلات سنتی در یزد

از آب رفت افزایش دستمزد تا عدم امنیت شغلی فعالان کارگری

پیش بینی آب و هوای یزد برای فردا چهارشنبه 3 اردیبهشت 1404

تخصیص 10 هزار میلیارد ریال تسهیلات به طرح‌های مختلف کشاورزی استان یزد

این اشباهات حین خواب منجر به چاقی شما می‌شود!

سه‌شنبه‌های ورزشی سالمندان در شیراز با پیام دوستی با طبیعت

پایان لیگ بین‌المللی اسکی آلپاین در توچال

رکورد شکنی پیاپی قیمت جهانی طلا

نرخ جدید خوراک پتروشیمی‌ها و سوخت صنایع اعلام شد

عارف: اجرای برنامه هفتم توسعه راهبرد دولت است

سخنگوی سازمان تعزیرات: گرانفروشی برنج را گزارش کنید

پورمحمدی: رئیس جمهور برنامه خودش را به برنامه هفتم محدود کرد

طغیانی: راه رفع مشکل ناترازی، قطع برق تولیدکنندگان نیست

مادر شهیدان «عباس و جوهر عباسیان» به رحمت ایزدی پیوست

شاعرانه/زیباترین رنگ‌ها سبز است

میکرونیدل و نانودارو؛ ترکیبی نوین برای درمان بدون درد

آنتونیو ساباتو: طارمی نمی‌تواند جای خالی تورام را پر کند!

زارع: هدف مهم گل‌گهر قهرمانی در جام حذفی است

شکست تیم والیبال سایپا مقابل ویتنام در لیگ قهرمانان آسیا

واکنش فدراسیون دوومیدانی به نتایج ضعیف تیم نوجوانان در آسیا

برگزاری اولین رویداد ملی چوگان در یزد

مناسبت روز/ سه‌شنبه، 2 اردیبهشت‌ماه

اوقات شرعی سه شنبه دوم اردیبهشت ماه در یزد

کشف شیشه با همکاری پلیس یزد و البرز

رقابت دختران بیس‌بال ایران در آسیا | افرا ورزش

قیمت جهانی طلا در‌ آستانه 3500 دلار

بازگشت یک فروند هواپیمای RJ 100 به چرخه هوایی کشور

چرا سعدی در بین دیگر شعرا، محبوب و ماندگار شده است؟

توسعه باتری‌های نسل بعدی با شارژ سریع‌تر و عمر طولانی‌تر

ستایش قطری‌ها از تنها بازیکن ایرانی لیگ ستارگان

با نت‌بال بیشتر آشنا شوید؛ ورزشی نوظهور با آینده‌ای درخشان

چرا شکلات تا این حد گران شد؟

تولید بدون بازار؛ سراب کارآفرینی با رویافروشی

محل خاکسپاری سیدجعفر حمیدی مشخص شد

کم مصرف‌ها، هدف افزایش تعرفه‌ها!

محمدصلاح راهی عربستان می‌شود؟

احمد دنیامالی با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی دیدار کرد

پاکدل: امیدوارم اتفاقات بزرگی برای هندبال بانوان رخ دهد/ داشتن کمپ تیم‌های ملی الزامی است

پاسور گل قهرمانی جهان در تاریکی کامل!

محمدحسین میثاقی: امنیت شغلی، فقط بوژوویچ!

انتقاد تند رضا درویش از فحاشی ها علیه بیرانوند

درویش استعفایش را کنار گذاشت و برگشت