خبر یزد

آخرين مطالب

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: در انفجار بندر شهید رجایی خودروهای وارداتی زیاد آسیب ندیده است اقتصادي

دبیر انجمن واردکنندگان خودرو: در انفجار بندر شهید رجایی خودروهای وارداتی زیاد آسیب ندیده است
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ایسنا / با توجه به انفجاری که روز گذشته در بندر شهید رجایی رخ داده بود عنوان شد که به تعدادی از خودروهای وارداتی متعلق به سامانه جانبازان آسیب وارد شده که مسوولان ذیربط عنوان کردند که انبار خودروها در گمرک شهید رجایی آسیبی ندیده و همچنین خودروهای مربوط به انجمن جانبازان نخاعی در گمرک باهنر بوده است.
مهدی دادفر در پاسخ به سوالی درباره آسیب احتمالی به خودروهای وارداتی در پی انفجار و آتش‌سوزی در گمرک شهید رجایی، گفت که انبار خودروها آسیبی ندیده است.
وی با بیان اینکه محوطه‌های گمرکی متفاوت هستند و محوطه‌ای که در آن آتش‌سوزی رخ داده محوطه کانتینری بوده، بنابراین خودروها زیاد آسیب ندیده است، تصریح کرد: فقط شیشه بعضی از خودروهایی که در انبار بوده در اثر افتادن اجسام شکسته و در کل خودروهای وارداتی آسیب زیادی ندیده‌اند.
به گفته دبیر انجمن واردکنندگان خودرو در مجموع بالغ بر 80 درصد خودروهای وارداتی از گمرک شهید رجایی وارد می‌شود.
آسیبی به خودروهای جانبازان وارد نشده است
بازار



همچنین پس از انفجار با توجه به فیلم‌های منتشر شده برخی مدعی آتش سوزی در انبار خودرهای وارداتی جانبازان شده بودند در همین زمینه یک شرکت واردکننده خودرو جانبازان و عضو هیئت رئیسه اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو در گفت‌وگو با ایسنا، به ارائه توضیحاتی پرداخت.
جهانگیر امیراصلانی اظهار کرد: خودروهای مربوط به انجمن جانبازان نخاعی در گمرک باهنر بوده و خودرویی آسیب ندیده است.
وی افزود: البته نزدیک به یک ماه است که سامانه جامع تجارت دچار مشکل است. درخواست ما این است که متولیان کمک کنند خودروها در گمرک نمانند.
عضو هیئت رئیسه اتحادیه نمایشگاه داران و فروشندگان خودرو با بیان اینکه درخواست ما این است فرآیند تسریع شود و زودتر بتوانیم خودروهای جانبازان را ترخیص کنیم، تصریح کرد: با توجه به قطع بودن سامانه جامع تجارت از حدود یک ماه پیش، امکان ثبت سفارش وجود ندارد و این موضوع باعث گرفتاری خیلی از تاجران شده است. اگر سامانه درست کار می‌کرد شاید خیلی از کالاهای آسیب دیده تاکنون از گمرک ترخیص شده بود.
حوالی ظهر شنبه، 6 اردیبهشت 1404، انفجار مهیبی در بندر شهید رجایی بندرعباس، یکی از بزرگ‌ترین بنادر تجاری ایران، رخ داد که در اثر آن تا زمان تنظیم این خبر 27 نفر جان باختند و بیش از 900 نفر مصدوم شدند. هنوز علت دقیق این حادثه مشخص نیست.
گفتنی است بندر شهید رجایی، با ظرفیت جابه‌جایی سالانه 90 میلیون تن کالا و اتصال به 80 بندر جهانی، نقشی استراتژیک در تجارت خارجی ایران ایفا می‌کند. این بندر که بیش از 53 درصد عملیات تخلیه و بارگیری بنادر کشور را به خود اختصاص داده، به‌ویژه در ترانزیت کالاهای کانتینری و صادرات فرآورده‌های نفتی جایگاه ویژه‌ای دارد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/717166/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

استفاده از مدل‌های هوشمند برای شناسایی ریسک گزندگی عقرب‌

سحابی و خوشه ستاره‌ای در قاب تلسکوپ هابل

فرشید طالبی: تراکتور به حق در این جایگاه ایستاده است

مخالفت اراکی‌ها با پیشنهاد پرسپولیس

صحبت‌های فرشید طالبی درباره گرفتن حق از طریق مصاحبه‌های جنجالی

حسینی و رضائیان در جمع برترین‌های لیگ نخبگان آسیا

شمارش معکوس برای نبرد ستارگان کشتی

آیت الله اعرافی: استان یزد به نماد سرمایه گذاری تبدیل شود

مدیرعامل مس رفسنجان مشغول کار است!

جلسه وزیر ورزش با مدیران عامل باشگاه‌های لیگ برتری

وضعیت مجموعه ورزشی علی دایی فاجعه‌بار است

بازگردان مشکوک یک فرد و احتمال تغییر دبیر مجمع فدراسیون موتورسواری! – آفتاب نو | اخبار ورزشی

چالش جدید سهامداران

مسئولیت نگهداری کالا در گمرک با چه کسی است؟

"رئیسی عزیز" دوباره در کتابفروشی‌ها

داده‌هایی که هوش مصنوعی را «مسموم» می‌کنند

آرزوی کلوپ این است که سرمربی رئال شود!

تمسخر گسترده تیم علی قلی‌زاده در لهستان!

پشت پای فدراسیون شمشیربازی به قانون خودنوشته

واکنش مدودف به پیشنهاد مربیگری جوکوویچ

دو خارجی پرسپولیس مقابل در خروجی

قطع برق مرکز دیابت یزد و سرگردانی بیماران و کادر درمان!

طلای جهانی دوباره ریخت

جامعه ایثارگری در تحقق برنامه‌ های بنیاد نقش راهبردی داشته باشند

بخشی از کتاب/ هنر عشق ورزیدن

کتاب «زنان زندانی» منتشر شد

کوچکترین قلب مصنوعی جهان در بدن کودک 7 ساله جای گرفت

پشت‌پرده ناپدیدشدن حشرات؛ فقط کشاورزی مقصر نیست!

لژیونر جدید فوتبال ایران راهی امارات می‌شود

سد بزرگ مقابل استقلال برای جذب مهاجم سابق

شاگرد قلعه‌نویی، وینگر شماره یک فوتبال امارات شد

ملی‌پوش وزنه‌برداری زیر تیغ جراحی می‌رود

افسوس بزرگ رونالدینیو در دنیای فوتبال

اولین تبریک قهرمانی تراکتور از سوپرلیگ ترکیه

دیدار استفان فوکس با اعضای هیئت‌رئیسه فراکسیون ورزش مجلس؛ روزنه امید برای ورزش ایران

مدیران‌ 16 باشگاه دور هم جمع شدند

افتخارآفرینی بوکسور نوجوان قمی در رقابت‌های آسیایی

رد ادعای عرضه قطره‌چکانی برنج وارداتی

وزیر نیرو تعرفه‌های جدید برق را ابلاغ کرد

عیادت مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران مازندران از والدین سه شهید حجازی در گلوگاه

هله نومید نباشی که تو را یار براند

با دو روی سکه سلول‌های زامبی آشنا شوید

تمرین استقلال تعطیل شد

مناسبت روز/ دوشنبه، 8 اردیبهشت‌ماه

برگزاری جشن «زیر سایه خورشید» در امامزاده سیدجعفر(ع) یزد

دروازه بان بوسنیایی پول زور می خواهد؛ استقلال نباید به کیوسفسکی غرامت سنگین بدهد!

جلسه وزیر ورزش با مدیران عامل باشگاه های لیگ برتری – آفتاب نو | اخبار ورزشی

جلسه وزیر ورزش با مدیران عامل باشگاه های لیگ برتری

بازدید معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار یزد از پایانه مسافربری غدیر

ساخت سامانه پایش لحظه‌ای ناوگان خودرویی و شناورها توسط فناوران ایرانی