خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه خورشت به آلو مجلسی اجتماعي

طرز تهیه خورشت به آلو مجلسی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش ایسکانیوز؛ برای تهیه خورش به آلو، ابتدا پیاز را تفت داده، گوشت را با زردچوبه اضافه کنید.
سپس دارچین، فلفل و آب را برای پخت گوشت اضافه کنید. به‌ها را جداگانه تفت داده، همراه رب و آلو به قابلمه اضافه کنید. نمک، زعفران و آب‌لیمو را در پایان بیفزایید.





































مواد لازم برای 4 نفرمقدار مواد
میوه به2 عدد درشت
گوشت خورشتی300 گرم
پیاز1 عدد متوسط
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
چوب دارچین2 عدد
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
آلو بخارا10 عدد
شکر1 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه خورش به آلو مرحله 1: خرد کردن و تفت دادن پیاز
برای تهیه خورش به آلو به روش مجلسی ابتدا پیاز را به سلیقه خود به صورت نگینی یا خلالی خرد کنید و به همراه کمی روغن مایع در قابلمه که برای تهیه خورش در نظر گرفته اید تفت دهید تا پیاز سبک و سرخ شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
مرحله 2: اضافه کردن گوشت و تفت دادن با زردچوبه
پس از سرخ شدن پیاز گوشت خورشتی را به صورت قورمه خرد کرده و به قابلمه اضافه کنید. در این مرحله مقداری زردچوبه هم اضافه کنید و خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و عطر زردچوبه در فضای آشپزخانه بپیچد.
مرحله 3: پختن گوشت با چوب دارچین و آماده کردن به
در ادامه چوب دارچین را به همراه مقداری فلفل سیاه و 2 لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و درب قابلمه را بگذارید تا حدود یک ساعت گوشت به طور کامل بپزد. در حین پخت گوشت میوه به را به صورت درشت خرد کنید.
مرحله 4: تفت دادن به‌ها و آماده کردن رب گوجه فرنگی
در این مرحله به های خرد شده را چند دقیقه به صورت جداگانه در روغن تفت دهید تا منسجم شوند و هنگام اضافه کردن به خورش له نشوند. پس از اینکه گوشت به طور کامل پخت رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی روغن تفت می دهیم.
مرحله 5: اضافه کردن به، رب گوجه و آلو به خورش
حالا رب گوجه فرنگی تفت داده شده را به همراه به که قبلا تفت دادیم به قابلمه اضافه می کنیم. پس از اینکه به ها کمی نرم شدند آلوهای بخارا را به خورش اضافه می کنیم و دیگر به خورش کاری نداریم تا با حرارت ملایم جا بیفتد.
مرحله 6: تنظیم نمک و افزودن زعفران و آب‌لیمو
در 15 دقیقه پایانی پخت خورش نمک خورش را اندازه می کنیم و زعفران دم کرده را نیز به قابلمه اضافه می کنیم. در 5 دقیقه پایانی هم آب لیمو ترش و شکر را خوب مخلوط می کنیم و به خورش اضافه می کنیم. در پایان خورش را به همراه برنج آبکش سرو می کنیم.
نکات پخت خورشت به و آلو برای تهیه این خورش خوشمزه با مرغ به دو روش می توانیم عمل کنیم؛ روش اول گوشت مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد کنیم و به خورش اضافه کنیم و روش دوم اینکه گوشت را به صورت تکه ای مانند خورشت مرغ اضافه کنیم.
اگر می خواهید برای دستور بالا گوشت مرغ را مانند گوشت خورشتی خرد کنید 600 گرم گوشت مرغ احتیاج دارید و اگر می خواهید گوشت را به صورت تکه ای به خورش اضافه کنید باید از 4 تکه گوشت ران یا سینه مرغ استفاده کنید.
برای داشتن یک خورش به‌آلو با طعم و ظاهر جذاب، انتخاب به مناسب بسیار اهمیت دارد. بهتر است از به‌های رسیده و سفت استفاده کنید، چرا که این نوع از به‌ها در طول پخت بافت خود را حفظ کرده و له نمی‌شوند. به‌های نرم و نارس ممکن است در زمان پخت بیش از حد نرم شوند و ظاهر خورش را خراب کنند. همچنین، توصیه می‌شود هنگام خرد کردن، اندازه قطعات را به شکلی انتخاب کنید که نه بیش از حد بزرگ باشند و نه بسیار کوچک، تا در نهایت خورشی متعادل داشته باشید.
تنظیم میزان آب خورش خورش به‌آلو یکی از آن غذاهایی است که هر چه غلیظ‌تر باشد، طعم و مزه بهتری خواهد داشت. در نتیجه، از اضافه کردن بیش از حد آب به خورش پرهیز کنید. ابتدا مقدار کمی آب اضافه کنید و در طول پخت میزان آن را کنترل کنید. حین جا افتادن خورش، باید شعله گاز را ملایم باشد تا خورش به‌آرامی پخته شود. اگر در پایان پخت متوجه شدید که خورش بیش از حد رقیق است، می‌توانید درب قابلمه را بردارید و اجازه دهید آب اضافی آن تبخیر شود.
افزودن آلوها برای اینکه آلوها در خورش نرم شوند و عطر خود را به خوبی به غذا منتقل کنند، لازم است آن‌ها را پیش از استفاده، در آب خیس کنید. این کار باعث می‌شود تا آلوها در خورش خشک نشوند و بافتی لطیف داشته باشند. بهترین زمان برای اضافه کردن آلوها به خورش، حدود 15 تا 30 دقیقه قبل از اتمام پخت است. این زمان به آلوها اجازه می‌دهد تا بدون اینکه بیش از حد نرم و له شوند، عطر و مزه‌شان را به خورش منتقل کنند و جلوه‌ای جذاب به خورش ببخشند.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/682561/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معرفی برترین‌های حوزه کتاب و درخواست‌هایی از رئیس جمهور

امشب و فردا ببینید/ عبور تماشایی ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان ایران

برد بزرگ تقدیم به هم‌تیمی مصدوم!

دلار چقدر شد؟ / قیمت دلار هرات امروز پنجشنبه 24 آبان ماه 1403

دیدار و گفت و گوی مدیرعامل چادرملو با نماینده محترم مردم اردکان

چه خلاف سر زد از ما که در سرای بستی!

برگزاری مدرسه پاییزه ذهن و ماشین در روز 30 آبان

فیلم| حضور عضو شورای حوزه علمیه یزد در ضاحیه لبنان

زلزله شدید یزد را لرزاند

زلزله بهاباد استان یزد را لرزاند+ عکس

تجلیل از ممتازین شاهد بافقی

2 تیم ارزیاب هلال‌احمر، عازم منطقه زلزله‌زده بهاباد یزد شدند

2 تیم ارزیاب هلال‌احمر به منطقه زلزله‌زده بهاباد اعزام شدند

پیش بینی هواشناسی؛ جو آرام کشور تا یکشنبه

اینفوگرافی/ به بهانه روز ملی کتاب و کتابخوانی؛ دلایل پایین‌بودن سرانه مطالعه در ایران

کشف شگفت‌انگیز دانشمندان/ آیا باید بیشتر مراقب عادات خود باشیم؟

افتتاح ساختمان جدید بیمه دی در استان گیلان

زلزله 4.1 ریشتری در بهاباد یزد

فوری/ بهاباد در یزد لرزید

زلزله 4.1 ریشتری بهبهان را لرزاند

بهاباد در یزد لرزید

زلزله یزد را لرزاند

زمین‌لرزه بهاباد در استان یزد را لرزاند

صدا کن مرا!

فناوری 6G برای باروری مردان خطرناک است

پیچیده‌ترین جنبه‌ طراحی اسپیس‌اکس

شعر انتخابی محمدرضا معلمی در مرحله دوم رقابت شاعران

شهر کویری ایران سفید پوش می شود

خلاصه والیبال شهداب یزد 3 – پیکان تهران 1

دیدار و گفت‌وگوی مدیرعامل چادرملو با نماینده مردم اردکان

طرز تهیه سوپ پرتقال با طعمی جدید / یک سوپ متفاوت برای سرما خوردگی

شعر انتخابی محمدرضا نوری در مرحله دوم رقابت شاعران

جدول لیگ برتر والیبال ایران پس از هفته نهم: شهرداری ارومیه بالاتر از فینالیست‎‌های آسیا

شعرخوانی زیبا دکتر کاکاوند

چگونه تشخیص بدهیم تصویرهای ناسا از سحابی ها حقیقت دارد؟

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

هشدار سیلاب و بارش برف و باران در کشور

آماری جالب از عادت ایرانیان به خواندن کتاب

جو نازک سیاره بهرام

سرمربی تیم شهداب یزد: شروع سختی را پشت سر گذاشتیم اما بردیم

حقایقی درباره مرغ 100 هزار تومانی

قهرمان آسیا لحظه به لحظه نزدیک‌تر به فاجعه!

برد بزرگ ارومیه در سیرجان/ پیکان در یزد متوقف شد

آخرین پرواز هیجان انگیز کاوشگر پارکر

نگون‌بخت‌ترین تیم والیبال ایران باز هم باخت

درس این زندگی از بهر ندانستن ماست!

شعر انتخابی مهران پوپل در رقابت شاعران

وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی، تسهیل‌گری است

حواشی دیدار شهداب یزد – پیکان

هرگز خوب نمیشه!