خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه بادمجان پلو مجلسی اجتماعي

طرز تهیه بادمجان پلو مجلسی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش پارسینه به نقل از ایسکانیوز؛ بادمجان پلو یکی از انواع غذاهای خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم برای 4 نفر
برنج4 پیمانه
پیاز1 عدد درشت
گوشت چرخ کرده300 گرم
بادمجان2 عدد بزرگ
زعفران دم کرده2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی
زردچوبه و روغنبه مقدار کافی
طرز تهیه بادمجان پلو برای تهیه بادمجان پلوی مجلسی ابتدا بادمجان ها را به صورت حلقه ای یا نگینی خرد می کنیم، سپس بادمجان ها را به خوبی سرخ می کنیم و کنار می گذاریم.
در ادامه پیاز را به صورت نگینی خرد می کنیم و به همراه کمی روغن داخل یک تابه مناسب تفت می دهیم تا پیاز سبک شود، سپس مقداری زردچوبه و فلفل سیاه اضافه می کنیم.
حالا تفت دادن را یک دقیقه دیگر ادامه می دهیم تا پیاز با ادویه ها یکدست شود. در ادامه گوشت چرخ کرده را به تابه اضافه می کنیم و به خوبی تفت می دهیم تا رنگ گوشت چرخ کرده تغییر کند و به خوبی سرخ شود.
در این مرحله رب گوجه فرنگی را اضافه می کنیم و چند دقیقه تفت می دهیم تا رنگ رب گوجه فرنگی باز شود، سپس 1 فنجان آب جوش اضافه می کنیم و درب تابه را می گذاریم تا گوشت چرخ کرده بپزد و آب درون تابه کشیده شود.
حالا یک قابلمه مناسب را تا نیمه آب پر می کنیم و روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب سریعتر به جوش بیاید. پس از اینکه آب جوش آمد 1 قاشق غذاخوری روغن مایع و 1 قاشق چایخوری نمک به آب جوش اضافه می کنیم.
در این مرحله برنج را که از قبل خیسانده ایم به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه می دهیم پخت اولیه برنج انجام شود. برنج را آبکشی می کنیم. حالا قابلمه ای که برای پخت بادمجان پلو در نظر گرفته ایم را روی حرارت ملایم قرار می دهیم، سپس 2 قاشق غذاخوری روغن مایع اضافه می کنیم. برای ته دیگ به سلیقه خود از سیب زمینی ورقه ای یا نان لواش استفاده می کنیم.
روی ته دیگ را با برنج ساده پر می کنیم، سپس یک لایه گوشت چرخ کرده و بادمجان سرخ شده روی برنج می ریزیم. در ادامه به همین ترتیب مواد را به صورت لایه ای داخل قابلمه می ریزیم. در لایه آخر باید از برنج ساده استفاده کنیم.
درب قابلمه را می گذاریم و اجازه می دهیم به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت دم بکشد. در 15 دقیقه پایانی پخت برنج زعفران دم کرده را اضافه می کنیم. در پایان غذا را داخل قابلمه مخلوط می کنیم، سپس سرو می کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/692118/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دمای ماه چقدر است؟

با انتقاد کاربران، متا حساب کاراکترهای هوش مصنوعی را حذف کرد

ایران در چه‌سالی انسان به فضا پرتاب می‌کند؟

مصطفی مستور نویسنده : از ورزش کردن بدم میاد!

عرضه دو کتاب درباره قاطعیت و تغییر تحول‌آفرین در کتابفروشی‌ها

بخشی از کتاب/ در زندگى کسانى هستند که مثل کتاب ها حرف مى زنند

رونمایی از بلندگوی کارائوکه با هوش مصنوعی و بلندگوی شناور روی آب!

تأثیر فناوری‌های نوین در سازه‌های عمرانی

ابر رایانه هوش مصنوعی شخصی معرفی شد

ماموریت مشترک آمریکا و هند، تصویر بی‌سابقه‌ای را از زمین ارائه می‌دهد

افتتاح کارخانه کلاف سازی سرمد ابر کوه با حضور وزیر صمت

سامانه کاتب بستری هوشمند برای انجام امور ثبتی است

بیش از 35 هزار اظهارنامه صادراتی از استان یزد صادر شد

ورود دادستان به موضوع نگهداری پرده کعبه در یزد

دکتر عبداللهی برای مدیرعاملی بیمه دی معرفی شد

کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی مورد تجلیل قرار گرفتند

ما نیاز داریم از شهدا یاد کنیم و تبرک جوییم

مصطفی مستور نویسنده : از به شهرت رسیدن وحشت دارم!

کتاب صوتی «نام سومین خواهر بی‌بی راز است» منتشر شد

مصطفی مستور نویسنده : دنیا جای جالبی برای زندگی کردن نیست!

تنظیم هرگونه سند عادی در بنگاه‌های معاملات ملکی ممنوع شد

ذرات ریزی که سلامت ما را نشانه گرفتند

معرفی اولین نمایشگر مجهز به «صدای فضایی سه‌بعدی با هوش مصنوعی»

چراغ معروف انیمیشن‌ها زنده شد

8 طرح فناورانه برای کاهش ناترازی‌؛ اینترنت اشیا مصرف انرژی را چقدر کاهش می‌دهد؟

از مهار حریق گسترده تا زنده پیدا شدنِ چوپان در کوه‌های بهاباد+عکس

یزد؛ تجلی‌گاه پیوند عقل و دین در تمدن ایرانی

وضعیت آب و هوای یزد فردا 19 دی ماه

تفاهم‌نامه گردشگری میان شیراز و اردکان

مشکلات 42 نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان قزوین بررسی شد

گفت‌وگویی آموزنده بین استاد مجاهدی و استاد گرمارودی دربارۀ اختلاف نسخه‌های دیوان حافظ

کلام شیرین استاد قمشه ای در مورد مرگ

زندگینامه شهید مدافع حرم سید سجاد خلیلی چاپ شد

«هفت‌خوان و خرده‌ای» به چاپ پنجم رسید

اولین ماهواره‌های «استارلینک» در سال 2025 پرتاب شدند

ساخت ضربه‌گیر نانویی که هم سفت و هم انعطاف‌پذیر است

نسخه جدید عینک واقعیت افزوده «ری‌نئو» رونمایی شد

زمانی که نور در مسیر خود از خورشید به سیارات منظومه می رسد!

شیراز و اردکان مستعد گسترش گردشگری و رونق اقتصادی/ بعضی فرصت‌های گردشگری از چشم‌ها مغفول مانده است

«مثبت کتاب» در یزد به ایستگاه دوم رسید

همه چیز درباره حواشی احداث بلوار ایرج افشار یزد/ دعوا بر سر جاده گازی تمامی ندارد!

حریق گسترده کارخانه پلاستیک در فهرج مهار شد/ علت حریق در دست بررسی است

برای مرمت خانه‌های بافت تاریخی بسته تشویقی در نظر گرفته شود

قیمه گورک؛ خورشت لذیذ سنتی کردها

بسته‌های تشویقی برای مرمت و بهسازی خانه‌های بافت تاریخی یزد تعریف شود

رصد و پایش واحدهای تولید کود در شهرستان اشکذر

لزوم تشکیل جلسه فوری برای حل مشکلات بلوار ایرج افشار

فضاهای فرهنگی و ورزشی یزد 300 درصد افزایش یافت

مدعی قهرمانی: علیه شگفتی و برای برد شماره ١٢

پایان یک هفته نگرانی در بهاباد؛ چوپان گمشده به آغوش خانواده بازگشت