خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه جغول بغول اجتماعي

طرز تهیه جغول بغول
  بزرگنمايي:

خبر یزد - به گزارش ،این خوراک دلچسب در شمال کشور بسیار محبوب بوده و به عنوان یکی از غذاهای خیابانی پرطرفدار در کبابی‌ها و قهوه‌خانه‌ها عرضه می‌شود، معمولاً همراه با نارنج تازه و نان داغ سرو می‌گردد.
تهیه این غذا، فرصتی است برای بازسازی خاطرات و لذت بردن از طعم‌هایی که یادآور دستپخت مادربزرگ‌ها و روزهای خوش گذشته است.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
* مناسب برای: 4 نفر
* درجه سختی: آسان
مواد لازم
مواد لازم برای پخت جغول بغول به شرح زیر می باشد:
جگر سیاه گوسفندی: 500 گرم
دل گوسفند: یک عدد
قلوه گوسفند: یک عدد
جگر سفید گوسفند (دلخواه): 250 گرم
دنبه: 50 الی 100 گرم
پیاز: دو عدد
سیب زمینی: 500 گرم
فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه: یک عدد
نمک: دو قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
گوجه: سه عدد
پول بیبر: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه
بتدا برای درست کردن جغول بغول دو عدد پیاز را میشوییم و پوست میگیریم و به صورت خلالی نازک خرد میکنیم. داخل تابه روغن حیوانی میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود و 50 گرم دنبه را ریز خرد میکنیم و به روغن اضافه میکنیم و پیاز خلالی خرد شده را داخل روغن داغ میریزیم و همراه دنبه تفت میدهیم تا طلایی شوند. بعد از طلایی شدن پیازها زردچوبه و نمک میریزیم و یک دقیقه تفت میدهیم.
جگر سفید را نگینی ریز خرد میکنیم و داخل قابلمه یا زودپز میریزیم و همراه آب میپزیم سپس به پیاز در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم و جگر سفید را تفت میدهیم.
یک عدد دل و یک عدد قلوه گوسفند را ریز خرد میکنیم و بعد از تفت جگر سفید به جگر سفید اضافه میکنیم و هم میزنیم.
جگر سیاه را به صورت خلالی نازک خرد میکنیم و بعد از پخت دل و قلوه داخل تابه میریزیم و هم میزنیم.
یک عدد فلفل پاپریکا یا فلفل دلمه را به صورت نگینی ریز خرد میکنیم و به دل و جگر و قلوه در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم.
نصف قاشق چایخوری پول بیبر یا فلفل سیاه نیمکوب میریزیم و مجددا هم میزنیم.
سه عدد گوجه را خوب میشوییم و خرد میکنیم و به دل و جگر و قلوه در حال تفت اضافه میکنیم و هم میزنیم.
500 گرم سیب زمینی را میشوییم و پوست میگیریم و به صورت مکعبی خرد میکنیم. داخل تابه روغن میریزیم و تابه را روی حرارت قرار میدهیم تا روغن داغ شود و سیب زمینی های خرد شده را داخل روغن داغ میریزیم و سرخ میکنیم. سیب زمینی سرخ شده را از صافی رد میکنیم و روی سیب زمینی نمک میپاشیم.
غذا را داخل ظرف مناسبی میریزیم و کنارش سیب زمینی سرخ شده میریزیم و همراه نان سرو میکنیم.
نکات مهم
– در بعضی از شهرهای ایران برای پخت جغول بغول، مقدار جگر سفید را دو برابر جگر قرمز در نظر میگیرند و جگر سفید را چرخ میکنند و همراه پیاز تفت داده و جگر سیاه را خرد میکنند و اضافه میکنند و روده گوسفند (بارساخ) را نیز ریز خرد میکنند و به مواد اضافه میکنند.
– اگر در پخت این غذا از جگر سفید استفاده کردید داخل آب بپزید سپس تفت بدهید. زمان پخت جگر سفید داخل قابلمه 2 ساعت و داخل زودپز بیست دقیقه میباشد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/692233/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ویلچر هوشمند با قابلیت‌های پیشرفته برای عبور از موانع معرفی شد

افزایش ٢٠ درصدی ظرفیت تأمین آب شرب خرانق

مصطفی مستور نویسنده : من عاشق دروغم!

دمای ماه چقدر است؟

با انتقاد کاربران، متا حساب کاراکترهای هوش مصنوعی را حذف کرد

ایران در چه‌سالی انسان به فضا پرتاب می‌کند؟

مصطفی مستور نویسنده : از ورزش کردن بدم میاد!

عرضه دو کتاب درباره قاطعیت و تغییر تحول‌آفرین در کتابفروشی‌ها

بخشی از کتاب/ در زندگى کسانى هستند که مثل کتاب ها حرف مى زنند

رونمایی از بلندگوی کارائوکه با هوش مصنوعی و بلندگوی شناور روی آب!

تأثیر فناوری‌های نوین در سازه‌های عمرانی

ابر رایانه هوش مصنوعی شخصی معرفی شد

ماموریت مشترک آمریکا و هند، تصویر بی‌سابقه‌ای را از زمین ارائه می‌دهد

افتتاح کارخانه کلاف سازی سرمد ابر کوه با حضور وزیر صمت

سامانه کاتب بستری هوشمند برای انجام امور ثبتی است

بیش از 35 هزار اظهارنامه صادراتی از استان یزد صادر شد

ورود دادستان به موضوع نگهداری پرده کعبه در یزد

دکتر عبداللهی برای مدیرعاملی بیمه دی معرفی شد

کارمندان تراز مکتب سردار سلیمانی مورد تجلیل قرار گرفتند

ما نیاز داریم از شهدا یاد کنیم و تبرک جوییم

مصطفی مستور نویسنده : از به شهرت رسیدن وحشت دارم!

کتاب صوتی «نام سومین خواهر بی‌بی راز است» منتشر شد

مصطفی مستور نویسنده : دنیا جای جالبی برای زندگی کردن نیست!

تنظیم هرگونه سند عادی در بنگاه‌های معاملات ملکی ممنوع شد

ذرات ریزی که سلامت ما را نشانه گرفتند

معرفی اولین نمایشگر مجهز به «صدای فضایی سه‌بعدی با هوش مصنوعی»

چراغ معروف انیمیشن‌ها زنده شد

8 طرح فناورانه برای کاهش ناترازی‌؛ اینترنت اشیا مصرف انرژی را چقدر کاهش می‌دهد؟

از مهار حریق گسترده تا زنده پیدا شدنِ چوپان در کوه‌های بهاباد+عکس

یزد؛ تجلی‌گاه پیوند عقل و دین در تمدن ایرانی

وضعیت آب و هوای یزد فردا 19 دی ماه

تفاهم‌نامه گردشگری میان شیراز و اردکان

مشکلات 42 نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران استان قزوین بررسی شد

گفت‌وگویی آموزنده بین استاد مجاهدی و استاد گرمارودی دربارۀ اختلاف نسخه‌های دیوان حافظ

کلام شیرین استاد قمشه ای در مورد مرگ

زندگینامه شهید مدافع حرم سید سجاد خلیلی چاپ شد

«هفت‌خوان و خرده‌ای» به چاپ پنجم رسید

اولین ماهواره‌های «استارلینک» در سال 2025 پرتاب شدند

ساخت ضربه‌گیر نانویی که هم سفت و هم انعطاف‌پذیر است

نسخه جدید عینک واقعیت افزوده «ری‌نئو» رونمایی شد

زمانی که نور در مسیر خود از خورشید به سیارات منظومه می رسد!

شیراز و اردکان مستعد گسترش گردشگری و رونق اقتصادی/ بعضی فرصت‌های گردشگری از چشم‌ها مغفول مانده است

«مثبت کتاب» در یزد به ایستگاه دوم رسید

همه چیز درباره حواشی احداث بلوار ایرج افشار یزد/ دعوا بر سر جاده گازی تمامی ندارد!

حریق گسترده کارخانه پلاستیک در فهرج مهار شد/ علت حریق در دست بررسی است

برای مرمت خانه‌های بافت تاریخی بسته تشویقی در نظر گرفته شود

قیمه گورک؛ خورشت لذیذ سنتی کردها

بسته‌های تشویقی برای مرمت و بهسازی خانه‌های بافت تاریخی یزد تعریف شود

رصد و پایش واحدهای تولید کود در شهرستان اشکذر

لزوم تشکیل جلسه فوری برای حل مشکلات بلوار ایرج افشار