خبر یزد

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403 اقتصادي

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تجارت نیوز / قیمت دلار در هفته ابتدایی اسفند، با بازدهی منفی به کار خود پایان داد و کاهش محدود 300 تومانی نسبت به هفته ماقبل داشت. معامله‌گران، روند قیمت دلار را رنج می‌دانند و معتقدند تلاش سیاست‌گذار مانع رشد بیشتر قیمت دلار شده است. گفتنی است دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا فرمان اجرایی اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را به مدت یکسال دیگر تمدید کرد و همین موضوع، خیال ایران را نسبت به فروش نفت به چین راحت کرد تا در سال آینده در تنگناهای ارزی قرار نگیرد.
قیمت دلار در معاملات هفته ابتدایی اسفند در روندی رنج قرار داشت و نوسان در کانال 92 و 93 هزار تومانی را تجربه کرد. این اسکناس با بازدهی منفی 0.32 درصدی و افت 300 تومانی نسبت به هفته ماقبل، به کار خود پایان داد. قیمت دلار در آخرین معامله روز پنجشنبه 9 اسفند روی قیمت 93 هزار و 300 تومانی بسته شد.
معامله‌گران معتقدند روند بازار ارز، متاثر از دخالت بازارساز رنج شده است. آنها معتقدند ارزپاشی درهمی سیاست‌گذار را مانعی در مسیر رشد قیمت دلار می‌دانند. به اعتقاد برخی کارشناسان اقتصادی نیز، انتظارات تورمی در سطح بالایی قرار دارد و تاکنون تعیین تکلیف اخبار سیاسی و مذاکرات میان ایران و آمریکا وضوح مشخصی نگرفته است؛ همین مساله احتمال سقف‌شکنی قیمت دلار در هفته پیش‌رو را افزایش می‌دهد. آنها سقف قیمت دلار را کانال 98 هزار تومانی می‌دانند.

پیش بینی قیمت دلار
گفتنی است در هفته‌های اخیر، موضوع مذکرات میان روسیه و آمریکا به شکل گسترده‌ای در جریان بود و همین مساله برخی نگرانی‌ها را برای فعالان اقتصادی ایجاد کرد. آنها معتقد بودند احتمال رفع تحریم‌های روسیه در پی این مذاکرات بالاست و دست روسیه برای صادرات نفتی به چین باز می‌شود. در مقابل، ایران مشتری بزرگ نفتی خود را از دست خواهد داد. در این شرایط، کاهش فروش نفت، منابع ارزی ایران و ارزپاشی بازارساز را محدود می‌‌کند و قیمت دلار افزایش می‌یابد.
این در حالی است که آخرین دور مذاکرات نمایندگان روسیه و آمریکا در استانبول، پنجشنبه 9 اسفند1403 پس از 6 ساعت و نیم گفت‌وگوی طرفین درباره عادی‌سازی روند فعالیت سفارتخانه‌های دو کشور به پایان رسید. در نهایت دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا فرمان اجرایی اعمال تحریم‌ها علیه روسیه را به مدت یکسال دیگر تمدید کرد.
به نظر می‌رسد این موضوع می‌تواند خیال سیاست‌گذار را از بابت صادرات نفت و تامین منابع ارزی حداقل تا یک سال دیگر راحت کند. از سوی دیگر، موضوع لزوم گفت‌وگو و نرمش در خصوص رفع تحریم‌ها را با تعلل و اهمال‌کاری همراه خواهد کرد.
قیمت تتر رنج شد
قیمت درهم روز پنجشنبه روی رقم 25 هزار و 450 تومانی بسته شد. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 94 هزار و 200 تومانی در حال معامله است و نسبت به روز سه‌شنبه افزایش 100 تومانی دارد.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 117 هزار و 410 تومانی ایستاد و قیمت یورو نیز در سطح 96 هزار و 820 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار در مرکز مبادله روز پنجشنبه با رشد 201 تومانی روی رقم 69 هزار و 842 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در این مرکز مبادله در آخرین روز معاملاتی هفته با رشد 196 تومانی روی رقم 67 هزار و 940 تومانی کشف قیمت شد.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/699802/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آثار برگزیده نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار معرفی شد

تارا و پژو 207 با سر به زمین خوردند!

ماجرای دودزا بودن اتوبوس‌های برقی جدید تهران چیست؟

هلال ماه مبارک رمضان امروز رؤیت نشد/ یکشنبه اول ماه رمضان است

ربات‌ پرستار جدید در خدمت سالمندان ژاپنی

توده‌های ناشناخته زیر زمین؛ آیا دنیای زیر پایمان آینده‌مان را تغییر خواهند داد؟

معرفی دستگاه سنگ‌شکن هولمیوم ایرانی با حضور رئیس‌جمهور

بازگشت بورس به صدر، عقب‌نشینی در بازار دلار

پیش بینی قیمت طلا و سکه 11 اسفند 1403

حذف جوانان از بازار خودرو

رئیس بانک مرکزی: ارز 28500 تومانی سال بعد افزایش پیدا نخواهد کرد

پیش بینی قیمت دلار 11 اسفند 1403

عضو کمیسیون بهداشت و درمان: صنعت دارو معطل 25 همت بدهی دولت است

روایت اکوایران از رنج مشترک دهک یک و ده

رویداد ملی استارتاپی گردشگری با رویکرد فنآوری نوین در رشت برگزار شد

درخشش ایثارگران در رویداد گردشگری با رویکرد فناوری های نوین

بیش از 4 هزار تخت اقامتی و هتلی در خدمت جامعه ایثارگری است

نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار  در مسیر ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است

اختتامیه نهمین جشنواره ملی تئاتر ایثار برگزار شد

استفاده از ابزار هنری نقش مهمی برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت دارد

معرفی برگزیدگان کتاب سال و رونمایی از تقریظ تازه مقام معظم رهبری

کی رفته‌ای ز دل که تمنا کنم تو را

داستانک/ پدر پیوند کبد جهان

امارات با استفاده از هوش مصنوعی ابرها را بارور می‌کند

ناسا هشدار داد؛ احتمال وقوع طوفان‌های خورشیدی شدید در روزهای آینده

هوش مصنوعی مولد معماری را چگونه متحول می‌کند

استاد دانشگاه آزاد اصفهان: دولت چهاردهم مقصر مشکلات اقتصادی فعلی کشور نیست

یک کارشناس اقتصادی: باید ریشه استیضاح مسائل غیر اقتصادی باشد

پیش بینی بورس شنبه 11 اسفند 1403

چاپ کتابی برای درک معنای پارسی‌بودن

چاپ مجموعه دوجلدی «آشپزهای گرسنه» برای روزه اولی‌ها

شعرخوانی زیبا از رشید کاکاوند

رصد یخ پلاستیکی در اعماق سیارات فراخورشیدی

سفر خورشید، تاریخ زمین را تغییر داده است / یک کشف شگفت‌انگیز

دبیرکل خانه تعاونگران: کولبری شغلی اجباری که نیاز به راه‌حلی پایدار دارد

رئیس کل بانک مرکزی: شناخت همتی از بانک مرکزی سرمایه‌ای مضاعف است

کالبدشکافی ایسنا از یک استیضاح؛ نقش همتی در کالاهای اساسی

بخشی از کتاب/ فضیلتهای ناچیز

«به عبارت آفتاب» به چاپ چهارم رسید

موفقیت دانشمندان ایرانی در آنژیوپلاستی با الماس چرخشی برای درمان گرفتگی عروق قلبی

ساخت اولین جوهر تمام‌گرافنی جهان با کاربرد در صنعت چاپ سه‌بعدی

عمر دیوار بزرگ چین 300 سال قدیمی‌تر از آنچه تصور می‌شد

همایش پیاده‌روی خانوادگی در یزد

بچه‌‌ای که از الان کدنویسی بلد باشه، آینده‌ش تضمینه!

تکذیب ادعای گرانی گازوئیل در فروردین 1404

عارف: گران فروشی‌ها مهار می‌شوند

ذخیره‌سازی خرما و میوه شب عید

جزئیات بسته حمایتی دولت برای تولیدکنندگان

چشم‌انداز اقتصاد ایران با سیاست ارزی دولت چهاردهم چیست؟

جذب 83 همت سرمایه داخلی در مناطق آزاد در دولت چهاردهم