خبر یزد

آخرين مطالب

استاندار یزد مطرح کرد؛

لزوم اختصاص منابع بانکی به بخش تولید در راستای تحقق شعار سال اجتماعي

لزوم اختصاص منابع بانکی به بخش تولید در راستای تحقق شعار سال
  بزرگنمايي:

خبر یزد - استاندار یزد با تاکید بر لزوم اختصاص منابع بانکی به بخش تولید در راستای تحقق شعار سال گفت: بنا بر تاکید ویژه مقام معظم رهبری بانک‌ها باید از بنگاه داری خودداری کنند.

به گزارش روابط عمومی استانداری یزد، نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد به ریاست استاندار و به منظور بررسی عملکرد شبکه بانکی استان، ارائه گزارش آخرین وضعیت پرداخت تسهیلات تکلیفی استان در سال 1403 و بررسی برنامه های شبکه بانکی در راستای تحقق شعار سال برگزار شد.
استاندار یزد در این نشست با تاکید بر ضرورت تزریق منابع سطح ملی به بخش تولید استان اظهار کرد: سرمایه‌گذاری منابع جذب شده توسط بانک‌ها خارج از استان یزد مشکل ساز خواهد شد، لذا رسیدگی به این موضوع و ارائه گزارش در دستور کار معاونت اقتصادی استانداری قرار گیرد.
محمدرضا بابایی با بیان اینکه بنا به تاکید رهبر معظم انقلاب بانک‌ها باید از بنگاه داری خودداری کنند تصریح کرد: منابع بانکی باید در راستای رونق تولید و ایجاد ارزش افزوده در اختیار کارآفرینان و تولید کنندگان قرار گیرد.
وی با تاکید بر لزوم تغییر رویه بانک مرکزی و سیاستگذاری‌های اقتصادی کشور گفت: اختصاص منابع بانکی تنها به بخش خدمات با هدف کنترل تورم، باعث مشکلات فراوان در حوزه تولید و افزایش ناهنجاری‌های اقتصادی خواهد شد.
استاندار یزد با اشاره به ریل گذاری‌های اقتصادی جدید استان در دولت چهاردهم افزود: بر اساس سند یزد پایدار سیاستگذاری استان حرکت به سمت صنایع غیر آلاینده، پاک و با ارزش افزوده بالا خواهد بود.
وی در ادامه ایجاد اشتغال مازاد در استان یزد را محصول سیاست‌های چند دهه اخیر دانست و عنوان کرد: متاسفانه راه اندازی صنایع پر آبخواه در استان باعث افزایش آلودگی، مهاجرت‌ نیروی کار غیر بومی و اتباع خارجی و آسیب‌های اجتماعی شده است.
بابایی با تاکید بر اینکه بانک‌ها باید هم راستا با سیاست‌های اقتصادی استان حرکت کنند، گفت: اختصاص منابع بانکی و سرمایه‌گذاری در حوزه صنایع دانش بنیان باعث اشتغال آفرینی برای قشر تحصیل کرده بومی خواهد شد.
وی با اشاره به لزوم حضور مدیران دستگاه‌های نظارتی در جلسات هماهنگی اقتصادی استان در سال سرمایه‌گذاری برای تولید افزود: علاوه بر لزوم رصد و بازرسی دستگاه‌های نظارتی، در راستای جلوگیری از سردرگمی بانک‌ها تمامی استعلام ها و مکاتبات باید از مجاری استانداری انجام شود.
عالی‌ترین مقام اجرایی استان یزد بر لزوم ارائه برنامه شبکه بانکی برای تحقق شعار سال تاکید کرد و یادآور شد: تمامی بانک‌های استان باید پیشنهادات و راهکارهای تحقق شعار سال را به منظور طرح در جلسه هیئت دولت ارائه کنند.
وی با اشاره به لزوم مدیریت وام‌های پراکنده خاطرنشان کرد: در راستای رفع دغدغه مسکن مردم، بانک‌های استان علاوه بر حوزه تولید، ارائه وام‌های نهضت ملی مسکن و ازدواج را در اولویت قرار دهند.
استاندار یزد در پایان بر ضرورت هدف گذاری برای رسیدن به جذب منابع، جبران نسبت مصارف به منابع بانکی، آزادسازی منابع متعلق به سهامداران و برنامه‌ریزی جهت تحقق شعار سال تاکید کرد.

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

خبر یزد

نشست کمیسیون هماهنگی بانک های استان یزد

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/709429/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شلیک به قلب فوتسال با انحلال؛ تیم‌هایی که یک‌شبه مردند!

قول مهدی طارمی به مردم ایران + عکس

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

طرز تهیه خورشت به با ماهیچه

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

واکنش دیدنی اونانا؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

گل اول چلسی توسط کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

ضربه تماشایی برونو به تیر خورد؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

گل مردود کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

فرار از تله آفساید؛ الفتح 2-0 الاتحاد

آموریم: بازیکنان جلوی لیون باید مراقب اونانا باشند!

برنز آسیا بر گردن دختر دونده ایران

پخش زنده و خلاصه بازی منچستریونایتد و لئون‌ از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین

ساکت در بین هواداران نساجی: استعفا دادم!

فرهنگ پهلوانی ایران در قلب کره جنوبی/ افتتاح زورخانه ایرانی در سئول + عکس

شیراز میزبان رویداد بین‌المللی اسکواش

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏: داور را حذف کنید!‏

سفیر ایران در گود زورخانه سئول: ترویج فرهنگ پهلوانی در شرق آسیا

نشست هم اندیشی برنامه های ورزشی شهرداری منطقه 22 برگزار شد

سالن ورزشی ام ابیها(س) در مدرسه نخبگان طاهباز قم به بهره برداری رسید

هوادار نساجی: روبروی دوربین ورزش سه استعفا بده آقای الهامی!

مهدی طارمی به مردم ایران قول داد / عکس

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

آرزوی لیونل مسی برای خط دفاعی بارسلونا!

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏؛ داور را حذف کنید!‏

انگاپت در تیم والیبال فولاد؛ لئون از دست عطایی پرید

چادرملو و آلومینیوم به تساوی بدون گل رضایت دادند

باد و گلر ملی‌پوش علیه گلزنی ستاره یزد(عکس )

اظهارنظر بحث‌برانگیز وزیر ورزش درباره بیرانوند

رکورد مشارکت 20 هزار نفری در جشنواره ورزشی بهشت

ترک اعتراض‌آمیز قهرمان طلایی المپیک پس از انتخاب طارمی

قویترین مرد ایران راهی سیبری شد

حمید بنی تمیم: رقابت 200 ورزشکار و استقبال پرشور مردم از مسابقات بین‌المللی کشتی فرنگی جام شاهد در اندیمشک

نرخ سود بین‌بانکی افزایش یافت

گزارش صداوسیما از ماجرای توزیع عادلانه یارانه انرژی

جزئیات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان؛ پرداخت وام کارگران بازنشسته 500 میلیون ریالی شد

کن نیوز مدعی شد: ورود 2 هواپیمای جدید به ناوگان هوایی کشور

بُهت بازار خودرو از شوک رانا

عیادت مدیرکل بنیاد مازندران با سه خانواده شهید در نکا