خبر یزد

آخرين مطالب

بین 50 تا 100 درصد رشد در بودجه داشتیم/ ملاک ما، مدال‌آوری فدراسیون‌ها بود ورزشی

بین 50 تا 100 درصد رشد در بودجه داشتیم/ ملاک ما، مدال‌آوری فدراسیون‌ها بود
  بزرگنمايي:

خبر یزد -

خبر یزد

14:18 – 09 اردیبهشت 1404
– به گزارش پایگاه خبری ورزش و جوانان، جلسه امضا تفاهم‌نامه مالی با فدراسیون‌های ورزشی، به میزبانی معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان و حضور روسای فدراسیون‌های ورزشی صبح امروز (سه‌شنبه) در سالن جلسات وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.
در این جلسه، سید مناف هاشمی، معاون توسعه منابع و مدیریت، سیدمحمدشروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی، فریبا محمدیان معاون توسعه ورزش بانوان وزارت ورزش و جوانان و مسئولان مالی و روسای فدراسیون‌های ورزشی حضور داشتند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
در ابتدا، سید مناف هاشمی، معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان در خصوص رشد بودجه سال 1404 در فدراسیون‌های ورزشی گفت: با یک رشد حداقل 50 درصدی در بودجه برای همه فدراسیون‌ها، شاهد یک افزایش قابل توجهی در بودجه بوده‌ایم. البته خیلی از فدراسیون‌ها نیز ارقام بهتری به دست آورده‌اند. در بودجه فدراسیون‌ها چند موضوع را لحاظ کردیم و ملاک ما، مدال‌آوری فدراسیون‌ها در بازی‌های آسیایی و المپیک بود.
او ادامه داد: صف و خط مقدم مدال‌آوری، فدراسیون‌ها هستند و باید آنها را حمایت کنیم و به فدراسیون‌هایی که در بازی‌هایی آسیایی ناگویا و المپیک لس‌آنجلس و رقابت‌های دیگر به مدال‌آوری‌شان امید داریم، کمک کنیم. بین 50 تا 100 درصد رشد در بودجه داشتیم و من از حمایت‌های دولت، تلاش‌های مجلس شورای اسلامی و وزارت ورزش و جوانان تشکر کنم.
معاون توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان در پایان گفت: به نظر می‌رسد که ما در سال جاری، اگر در حوزه ارزی شرایط خوبی داشته باشیم و تورم فدراسیون‌ها را اذیت نکند، اعزام‌ها و اقدامات خوبی را برای فدراسیون‌ها خواهیم داشت که امیدوارم خروجی‌اش، مدال‌آوری‌ها و افتخارآفرینی‌های متعدد باشد.
در ادامه سیدمحمد شروین اسبقیان، معاون توسعه ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان اظهار کرد: ما شاهد یک تغییر رویکرد در وزارت ورزش و جوانان هستیم. پس از حضور 40 ساله بنده در ورزش ایران، یک تغییر رویکرد در مدیریت عالی ورزش کشور با حضور دکتر دنیامالی رخ داده است و این واقعیتی است که امثال بنده‌ای که در ورزش قهرمانی بودند، می‌فهمند.
وی ادامه داد: حضور دکتر مناف هاشمی در معاونت توسعه منابع و مدیریت وزارت ورزش و جوانان ما را امیدوار کرد و با توجه اشراف ایشان در حوزه منابع و مدیریت ورزش، شرایط را برای ما هموار شده است و من هم به سهم خودم از آقای هاشمی تشکر می‌کنم.
اسبقیان با اشاره به این مساله که این تغییر رویکرد می‌تواند باعث تحولات قابل توجهی در ورزش ایران شود، گفت: با این تغییر رویکرد و ادامه دادن این روند، ورزش ایران متحول خواهد شد. انتظارات وزیر ورزش و جوانان، در حوزه ورزش قهرمانی کاملا مشخص است و هیچ تفاوتی در هیچ حوزه‌ای وجود ندارد.
وی تاکید کرد: ما رویداد‌های مهمی در پیش داریم و کنار هم هستیم. باید به فدراسیون‌های المپیکی توجه ویژه‌ای شود و باید به یکدیگر کمک کنیم، چون در حال حاضر بازی‌های آسیایی ناگویا و پس از آن، المپیک لس‌آنجلس را پیش‌رو داریم و امیدوارم با امضای این تفاهم‌نامه‌ها، اتفاقات بسیار خوبی رقم بخورد.
+
آخرین اخبار ورزشی را در جامعه ورزشی آفتاب نو بخوانید.
آیا بابک زنجانی می‌تواند یک الگو باشد؟ گردشگری پایتخت ؛ خسته در دود و ترافیک تغییر مداوم قانون ساعت رسمی؛ بی‌ثباتی در تصمیم‌گیری و بی‌توجهی به کارشناسی «دبلنا» بازی مبتنی بر شانس، قمار با چاشنی توهین به شعور مخاطب! طرح دریا در فقدان ساز و کار باید ها و نبایدها

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/717945/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار آرتتا فکر کرد سرمربی آرسنال است!

انتقاد هواداران آرسنال از اودگارد؛ فقط تماشا می‌کرد!

حکیمی: با دمبله صحبت کردم، حالش خوب است!

دوناروما فوق‌العاده بود اما در پاریس برنده می‌شویم

ویتینیا: نباید با یک برد بگوییم در فینال هستیم!

تلاش برای رفع موانع حضور بانوان مشهدی در ورزشگاه‌ها – آفتاب نو | اخبار ورزشی

انوشیروانی: روز‌های پرمدالی پیش روی وزنه‌برداری است/ سال گذشته اتفاقاتی رخ داد که ضربه بزرگی به فدراسیون زد

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

مکان دیدار پرسپولیس و هوادار در استادیوم خاطره‌انگیز

واکنش رئیس فدراسیون به حواشی فینال لیگ و‌ خوزستان

تختی تهران؛ میزبان دیدار پرسپولیس و هوادار

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

حادثه بندرعباس هشداری برای یزد؛ مخازن سوخت یزد به خارج از منطقه مسکونی منتقل شوند

هشدار پلیس فتای یزد در رابطه با هدایا و بسته‌های معیشتی روز کارگر

OCA عزم جدی برای تحقق عدالت جنسیتی در ورزش قاره کهن دارد

دختران مدال آور و افتخار آفرین به جامعه معرفی شوند

قابل توجه رییس فدراسیون؛ این پرنده جنوبی را پیدا کنید! / پرش باور نکردنی جوان ایرانی +فیلم

بازگشایی استخر شاهد گلپایگان پس از سال‌ها انتظار

حدود 70 پروژه کرمان تا سال آینده به بهره برداری می‌رسد

بین 50 تا 100 درصد رشد در بودجه داشتیم/ ملاک ما، مدال‌آوری فدراسیون‌ها بود

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

جنوب کرمان، قطب شترسواری کشور

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

سیامک نعمتی دوباره آفتابی شد

رزاق‌پور: مقصرها خودشان را نشان نمی‌دهند!

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد