خبر یزد

آخرين مطالب

جنوب کرمان، قطب شترسواری کشور ورزشی

جنوب کرمان، قطب شترسواری کشور
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ـ احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان در نشست جمع‌بندی برنامه‌های سفر خود به جنوب کرمان که با حضور عطا پور معاون استاندار کرمان، شکراللهی نماینده 6 شهرستان جنوبی کرمان، پاریزی مدیر کل ورزش و جوانان استان کرمان، هیئت همراه، امام جمعه کهنوج و فرمانداران و روسای ادارات ورزش و جوانان 6 شهرستان جنوبی کرمان در محل فرمانداری کهنوج برگزار شد، به آغاز دهه کرامت و روز تولد حضرت معصومه اشاره کرد و گفت: امروز روز خیلی خوبی است که جایگاه دختر و بانوان را قدردان می‌شویم و با یک نگاه پر از احترام و پر از فرهیختگی با آن برخورد می‌کنیم.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
وی در ادامه حادثه دردناک بندر شهید رجایی را تسلیت گفت و افزود: این اتفاق، قلب همه ایرانی‌ها و همه مسلمانانی که ایران را دوست دارند جریحه دار کرد.
دنیامالی تصریح کرد: اعتقاد دارم شرع مقدس بیشتر از اینکه توصیه کند به فکر نگاشته هایمان باشیم در احادیث بسیار معتبر ائمه معصومین (علیهم السلام) ما را به آنچه که داریم دعوت می‌کنند، یعنی قدر آنچه که داریم، اگر خوب نگاه کنیم می‌بینیم، خداوند خیلی چیز‌ها به ما داده است و ما از این ظرفیت داشته‌های خودمان، می‌توانیم بسازیم و آباد کنیم.
وی بیان داشت: از جنوب کرمان تصور عقب ماندگی داشتم ولی خوشحالم که من چیز دیگه‌ای دیدم و ما در حقیقت رفتیم در سالن خیلی‌تر و تمیز و زیبای دو هزار نفری، دنبال راهکاری بودیم که یک سالن پنج هزار نفری بسازیم.
وزیر ورزش و جوانان در بخش دیگری از سخنانش، یکی از اهداف خود را حوزه ناشنوایان، نابینایان و توان یابان عنوان کرد و گفت: داریم به این سمت می‌رویم که قطع و نخاعی‌های بالای نود درصد را از خانه هایشان به سمت ورزش بکشیم که این از اهداف کلان ماست.
دنیامالی با تأکید بر تلاش برای توسعه کیفی زندگی مردم افزود: باید از خدا بخواهیم، همت کنیم، بیشتر کار کنیم تا بیشتر دستاورد داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه امسال پنج، شش رویداد مهم را در پیش داریم، تصریح کرد: در خرداد ماه المپیک دانشجویی را داریم، سپس مسابقات کشور‌های اسلامی با حضور پنجاه و چهار کشور در ریاض عربستان را داریم که با قدرت شرکت خواهیم کرد و قول می‌دهم بین دومی و سومی باشیم؛ چون داریم کار می‌کنیم.
دنیامالی بیان داشت: تاکنون با پنجاه و چهار فدراسیون جلسات تخصصی برگزار کرده‌ایم و همه فدراسیون کف بودجه شان بالای پنجاه درصد افزایش داشته‌اند.
وزیر ورزش و جوانان گریزی به پیشرفت‌های ایران در پرتو نظام جمهوری اسلامی زد و گفت: ما در حوزه‌های سدسازی، حوزه‌های نیروگاه سازی و خیلی از حوزه‌های دیگر به لطف عزم و اراده‌ای که کشور داشته و به لطف رهبری مدبرانه مقام معظم رهبری که نقطه نظراتشان در حقیقت از برجسته‌ترین نقطه نظرات کارشناسان ارشد کشور در همه حوزه‌ها (چه اقتصاد، چه در صنعت، چه در مدیریت و چه در ورزش) امروز بر فراز جهان هستیم.
وی به تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه ایران قوی باید ورزش قوی داشته باشد، اشاره کرد و افزود: این منطقه همه جور استعدادی دارد و به کمک هم می‌توانیم برنامه پنج ساله یا ده ساله بنویسیم و برای آن وقت بگذاریم.
دنیامالی موضوع آب را معضل جدی استان عنوان کرد و انتقال آب از دریای عمان و شیرین سازی آن را یکی از فرصت‌های استان برشمرد.
وی داشتن ظرفیت تیتانیوم را فرصت گرانبهایی برای جنوب استان عنوان کرد و بیان داشت: امروز دنیا معطله چگونگی تهیه همین تیتانیوم است؛ پس آینده منطقه را سرشار از کار، اشتغال، تحول و تحرک ببینید و بنشینید برای آینده منطقه و شهرستانتان فکر و امیدوارانه به همه چیز نگاه کنید.
وزیر ورزش و جوانان به تذکر مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دشمنن دنبال ترویج ناامیدی است، اشاره کرد و گفت: باید امید آفرینی کنیم و دشمن شاد نباشیم.
دنیامالی در بخش دیگری از سخنانش به ورزش بانوان اشاره کرد و گفت: اگر در حوزه ورزش نصف پولی که در حوزه آقایان هزینه می‌کنیم، را برای ورزش قهرمانی بخش بانوان هزینه کنیم دو برابر بهتر نتیجه می‌گیریم؛ لذا باید شرایط را برایشان تسهیل و آماده کنیم؛ بنابراین ما در حوزه ورزش بانوان انتظارمان این است که هم در حوزه تخصیص منابع و هم در واقع استان کرمان و خاصه حوزه شهرستان و مدیران سیاسی کمک کنند کار‌های خوب و ماندگاری را برای بخش ورزش بانوان انجام دهند ولی اعتقاد دارم تا زمانی نپذیریم پایه ورزش قهرمانی، ورزش همگانی است یه چیزی رو من اعتقاد دارم تا زمانی که ما و شما با همدیگه نپذیریم که پایه ورزش قهرمانی ورزش همگانی است موفق نمی‌شویم.
وی افزود: در حقیقت ورزش همگانی ورزشی است که در شهر‌ها توسط مدیریت شهری باید انجام شود و اعتقاد و باور دارم که پایه ورزش قهرمانی از ورزش همگانی است.
دنیامالی تصریح کرد: با شکراللهی نماینده شش شهرستان جنوبی کرمان به یک توافقی رسیده‌ایم مبنی بر اینکه حوزه انتخابی وی را (چند شهرستان بسیار مهم) را به عنوان پایلوت ورزش‌های ساحلی قرار دهیم؛ چرا که ورزش‌های ساحلی خیلی ارزان و بسیار مورد توجه دنیاست.
وی بیان داشت: رشته‌ای که اکنون در منطقه به سرعت در حال رشد است و کشور عربستان خیلی برایش سرمایه گذاری می‌کند و بابتش کلی هزینه کرده و حتی فدراسیون جهانی هم راه انداخته، بحث شترسواری یا شتر رانی است، به هر حال این رشته در بازی‌های کشور‌های اسلامی هست، طبق صحبتی که با رئیس فدراسیون روستایی عشایری داشتم، دنبال این هستیم که در قالب یک انجمن این را در فدراسیون داشته باشیم و قطبش هم همین جاست و به یاری خداوند هفته آینده انتخابی تیم ملی اینجا برگزار می‌شود که ما بتونیم در واقع در این رشته هم اینجا فعالیت کنیم.
دنیامالی افزود: شاید به جرات بگویم این شش شهرستان به اندازه دو سه تا استانی که من خودم داشتم رسیدگی می‌کردم ما پول گذاشتیم؛ چون واقعا اعتقاد داریم سرانه‌های شما را باید ارتقا دهیم.
وزیر ورزش و جوانان کمترین سرانه ورزشی شش شهرستان جنوبی کرمان را با سی و نه سانت مربوط به جازموریان دانست و گفت: تلاش می‌کنیم سرانه ورزشی را در این شش شهرستان به بالای یک متر برسانیم.
دنیامالی افزود: نکته قابل توجهی که وجود دارد، این است، به هر علتی در منطقه شما، نه بخش خصوصی و نه دستگاه دیگری هیچ کاری نکرده‌اند و عمده این سرانه‌ها متعلق به وزارت ورزش است و این را باید با کمک نماینده و استانداری تدبیر کنید که چگونه از قابلیت‌های خیرین، مدیریت شهری و بخش خصوصی استفاده شود.
وی همچنین بر توجه به ورزش معلولین تأکید کرد و افزود: باید بتوانیم فضا‌های ورزشی را به گونه‌ای احداث کنیم که یک سری فضا‌های اختصاصی را صرفا برای نابینایان و توان یابان مهیا کنیم.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/717923/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

60 هزار اسکناس علیه رونالدو؛ به خانه‌ات برگرد!

پیروزی طلایی پاریس در لندن؛ در یک قدمی فینال با تک‌گل دمبله

همدردی بوژوویچ با مردم بندرعباس

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

مکان دیدار پرسپولیس و هوادار در استادیوم خاطره‌انگیز

واکنش رئیس فدراسیون به حواشی فینال لیگ و‌ خوزستان

تختی تهران؛ میزبان دیدار پرسپولیس و هوادار

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

حادثه بندرعباس هشداری برای یزد؛ مخازن سوخت یزد به خارج از منطقه مسکونی منتقل شوند

هشدار پلیس فتای یزد در رابطه با هدایا و بسته‌های معیشتی روز کارگر

OCA عزم جدی برای تحقق عدالت جنسیتی در ورزش قاره کهن دارد

دختران مدال آور و افتخار آفرین به جامعه معرفی شوند

قابل توجه رییس فدراسیون؛ این پرنده جنوبی را پیدا کنید! / پرش باور نکردنی جوان ایرانی +فیلم

بازگشایی استخر شاهد گلپایگان پس از سال‌ها انتظار

حدود 70 پروژه کرمان تا سال آینده به بهره برداری می‌رسد

بین 50 تا 100 درصد رشد در بودجه داشتیم/ ملاک ما، مدال‌آوری فدراسیون‌ها بود

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

جنوب کرمان، قطب شترسواری کشور

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

سیامک نعمتی دوباره آفتابی شد

رزاق‌پور: مقصرها خودشان را نشان نمی‌دهند!

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

ورزش های ساحلی در جنوب کرمان راه اندازی می شود

دختران ورزشکار؛ قهرمانان واقعی

وزیر ورزش: کمترین افزایش بودجه فدراسیون‌ها 50 درصد بوده است

چمن های مصنوعی فوتبال روستایی را احیاء کردند

چمن های مصنوعی فوتبال روستایی را احیا کردند