خبر یزد

آخرين مطالب

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران ورزشی

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ورزش 3 /مدافع تیم ملی در جام ملت‌ها درباره وضعیت آینده‌اش به شکل مبهم صحبت کرد.
صادق محرمی فصل متفاوتی نسبت به همه سالیان گذشته سپری کرد و پس از اینکه مصدومیت در سومین دیدار مرحله گروهی جام ملت‌های آسیا 2023 مقابل امارات گریبانگیرش شد، نتوانست جایگاه قبلی خود که همیشه در دینامو زاگرب ثابت بود را به دست بیاورد و حالا به دنبال تغییر شرایطش است.
محرمی با وجود جایگاه ثابتی که در تیم ملی مقابل امارات داشت، پس از آن مصدومیت بدموقع حدود 11 ماه از میادین دور بود که بازگشتش به ترکیب دینامو زاگرب با انجام هشت بازی در لیگ یک کرواسی و یک حضور در جام حذفی همراه شد و در هفته‌های پایانی نیز به دنبال فرصت خودنمایی بیشتر است.
مدافع راست سابق پرسپولیس که هفتمین سال حضورش در دینامو زاگرب را به پایان می‌رساند و تجربه بالای بازی در این تیم موجب شده یکی از کاپیتان‌های تیمش باشد، حدود پنج ماه است از بند مصدومیت رهایی پیدا کرده ولی به‌خاطر اینکه روزهای پایانی قراردادش را سپری می‌کند، فرصت کمی برای بازی به دست آورده و احتمالا در صورت تمدید قرارداد، دوباره به ترکیب برگردد.

خبر یزد

محرمی در شرایطی قراردادش با دینامو زاگرب در پایان فصل جاری به پایان می‌رسد که گفته می‌شود در کانون توجه نقل و انتقالات قرار گرفته و ممکن است باشگاه‌های ایرانی سراغ او بروند تا بتوانند این مدافع راست را به خدمت بگیرند.
این مدافع راست لژیونر در گفت‌وگو با خبرنگار ما درباره دلایل حضور کم خود در ترکیب این تیم می‌گوید: طبیعی است که کمتر به من فرصت برسد. لیگ اروپا قواعد خاص خودش را دارد. مخصوصا در تیمی مثل دینامو زاگرب که هر ساله در مسابقات اروپا حضور دارد و سرمایه‌گذاری روی آن صورت می‌دهند.
محرمی درباره پشت سر گذاشتن دوران آسیب دیدگی ابراز کرد: اینجا وقتی مصدوم شوی یا بازی‌ای را از دست بدهی، سریعا سه بازیکن برایت جانشین می‌شوند. خب طبیعی است که کار برای بازگشت به ترکیب سخت شود.
او با اشاره به شرایط باشگاه دینامو زاگرب گفت: من یک ماه دیگر قرارداد دارم. همانطور که گفتم باشگاهی مثل دینامو زاگرب روی سرمایه‌گذاری برنامه دارد و به بازیکنی میدان می‌دهند که روی او در ادامه مسیر هم حساب کنند. حالا چه از حیث مالی و چه از نظر اینکه بخواهند ترانسفر کنند و یا اینکه فصل آینده نیز قرارداد داشته باشد و در دسترس آنها باشد. باشگاه‌های اروپایی به طور کلی به این شکل هستند و شما کمتر می‌‌بینید بازیکنی بدون قرارداد و آزاد باشد.
مدافع ایرانی دینامو زاگرب در خصوص وضعیت بدنی‌اش بعد از پشت سر گذاشتن مصدومیت گفت: خوشبختانه الان کاملا شرایطم خوب است و کاملا آماده هستم و هیچ مشکلی وجود ندارد.
محرمی درباره پیشنهاداتی که دارد، عنوان کرد: من هیچ وقت صحبتی نمی‌کنم. شما مرا می‌شناسید و اخلاقم را می‌دانید. چه بالا و چه پایین باشم کارم را می‌کنم و ترجیح می‌دهم توجهی به شایعات و حواشی نداشته باشم. طبیعی است که پیشنهاد هم داشته باشم اما هنوز هیچ چیز رسمی و قطعی نیست.
مدافع راست سابق پرسپولیس در مورد شایعات حضورش در امارات یا قطر که صورت جدی شکل گرفته نیز گفت: فعلا نمی‌خواهم حرفی در این خصوص زده شود. ان‌شاالله هرچه خیر است، برای من رقم بخورد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/717912/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

رقابت سعید عزت‌اللهی با هافبک سابق آرسنال!

یاغی پرسپولیس فقط برای دربی آمده بود!

مکان دیدار پرسپولیس و هوادار در استادیوم خاطره‌انگیز

واکنش رئیس فدراسیون به حواشی فینال لیگ و‌ خوزستان

تختی تهران؛ میزبان دیدار پرسپولیس و هوادار

تصویر روز ناسا؛ حلقه‌های سیاره زحل ناپدید شدند

استفاده معلمان چینی از هوش مصنوعی برای نمره دادن به تست‌های دانش‌آموزان

گل زودهنگام پی‌اس‌جی به آرسنال توسط دمبله

حادثه بندرعباس هشداری برای یزد؛ مخازن سوخت یزد به خارج از منطقه مسکونی منتقل شوند

هشدار پلیس فتای یزد در رابطه با هدایا و بسته‌های معیشتی روز کارگر

OCA عزم جدی برای تحقق عدالت جنسیتی در ورزش قاره کهن دارد

دختران مدال آور و افتخار آفرین به جامعه معرفی شوند

قابل توجه رییس فدراسیون؛ این پرنده جنوبی را پیدا کنید! / پرش باور نکردنی جوان ایرانی +فیلم

بازگشایی استخر شاهد گلپایگان پس از سال‌ها انتظار

حدود 70 پروژه کرمان تا سال آینده به بهره برداری می‌رسد

بین 50 تا 100 درصد رشد در بودجه داشتیم/ ملاک ما، مدال‌آوری فدراسیون‌ها بود

پیش بینی بورس چهارشنبه 10 اردیبهشت 1404؛ بازار سهام روی خوش نشان می‌دهد؟

زرپاد از کارت‌های هدیه خود رونمایی کرد زرپاد کارت؛ انتخابی متمایز برای هر مناسبت

پیش بینی قیمت طلا و سکه 10 اردیبهشت 1404

قیمت تاکسی برقی‌های جدید تهران

تحول در بازار اجاره مسکن؛ آیا تصمیم جدید دولت ناجی مستأجران می‌شود؟

نگهداری عجیب کالاها در بندر شهید رجایی

ابهام زدایی از قبض های برق؛ قیمت‌ها چقدر تغییر کرد؟

اظهارات مهم رئیس سازمان بورس

اهتمام دولت چهاردهم بر بزرگداشت هرچه باشکوه‌تر مراسم سالگرد شهدای دولت

بی‌تو به سامان نرسم، ای سر و سامان همه تو

شعرخوانی زیبا از دکتر مشایخی

هشدار محققان: داروهای رایجی که کودکان را مستعد آسم و آلرژی می‌کند

ضربه بزرگ به یوونتوس در اوج نبرد برای سهمیه

رسمی؛ واکنش استقلال به جذب سرمربی اسپانیایی

بیفوما، اولین خرید رسمی پرسپولیس

جنوب کرمان، قطب شترسواری کشور

اطلس در پیج تاخیر؛ سایپا پاسخگو نیست

معاون وزیر اقتصاد: پیوستن به FATF گرفتار سوءتفاهم شده است

«از شاهنامه تا خداینامه» منتشر شد

حافظه چت‌جی‌پی‌تی به چه دردی می‌خورد؟

پیش‌خرید تصاویر ماهواره‌های بومی بخش خصوصی از سوی سازمان فضایی

سیامک نعمتی دوباره آفتابی شد

رزاق‌پور: مقصرها خودشان را نشان نمی‌دهند!

زمان نیمه نهایی و فینال جام حذفی اعلام شد

اختصاصی؛ پیشنهاد العربی به مدافع ملی‌پوش پرسپولیس

واکنش لژیونر پرسپولیسی به بازگشت به ایران

ورزش های ساحلی در جنوب کرمان راه اندازی می شود

دختران ورزشکار؛ قهرمانان واقعی

وزیر ورزش: کمترین افزایش بودجه فدراسیون‌ها 50 درصد بوده است

چمن های مصنوعی فوتبال روستایی را احیاء کردند

چمن های مصنوعی فوتبال روستایی را احیا کردند

سکه همچنان در سراشیبی کاهش، دلار در کانال 80 هزار تومان آرام گرفت

فضل الله اکبری دبیر انجمن تولیدکنندگان قند ایران : تقاضای کاهش ارزش افزوده قند و شکر از ده درصد به یک درصد از جناب دکتر قالیباف و دولت محترم و وزیر محترم جهاد

افزایش حقوق بازنشستگان به حساب‌هایشان نشست