خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی + 5 ترفند مهم و کاربردی اجتماعي

طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مجلسی به روش رستورانی + 5 ترفند مهم و کاربردی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - ته چین مرغ یکی از انواع غذاهای محبوب ایرانی است که به عنوان یک غذای مجلسی برای مجالس مهم نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه ته چین مرغ خوشمزه و مخصوص در ادامه با سایت 55آنلاین همراه باشید.
بهترین دستور پخت پیراشکی شکری بدون نیاز به فر + ترفندهای ویژه برای تهیه ته‌چین مرغ مجلسی، ابتدا مرغ را با زردچوبه، دارچین و پیاز آبپز کنید.
سپس مرغ را ریش‌ریش کرده و با ادویه‌جات تفت دهید. زرشک‌ها را تفت داده و برنج را خیسانده و نیم‌پز کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را با ماست و زعفران ترکیب کرده و برنج را به این مخلوط اضافه کنید. نیمی از برنج را در قابلمه ریخته، مرغ و زرشک را اضافه کنید و باقی برنج را روی آن بریزید. با حرارت ملایم دم کنید و در نهایت با خلال پسته و زرشک تزیین کنید.

مواد لازم برای 4 نفرمقدار مواد
برنج ایرانی3 پیمانه
سینه مرغ1 عدد کامل
ماست چکیده1 پیمانه
پیاز1 عدد متوسط
زرده تخم مرغ2 عدد
گلاب1 قاشق غذاخوری
کره50 گرم
زرشک100 گرم
پودر قند1 قاشق چایخوری
زعفران دم کرده4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاهبه اندازه کافی
دارچین و خلال پستهبه اندازه کافی
زردچوبه و روغنبه اندازه کافی
طرز تهیه ته چین مرغ مرحله 1: آماده‌سازی مرغ برای تهیه ته چین مرغ مجلسی ابتدا گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب، مقداری زردچوبه، دارچین و یک عدد پیاز داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت متوسطقرار می دهیم تا کوشت مرغ آبپز شود.
مرحله 2: طعم دار کردن مرغ برای اینکه طعم مرغ بهتر شود، بهتر است اجازه دهیم تمام آب موجود در قابلمه کشیده شود، این کار باعث می شود طعم تمام ادویه ها جذب گوشت مرغ شود. پس از اینکه مرغ را از روی حرارت برداشتیم و کمی سرد شد آنرا به صورت ریش ریش خرد می کنیم.
مرحله 3: تفت دادن مرغ با ادویه‌جات پس از اینکه مرغ را ریش ریش کردیم آنرا به همراه کمی روغن مایع داخل یک تابه می ریزیم و کمی تفت می دهیم، سپس مقداری زردچوبه، دارچین و فلفل سیاه به مرغ اضافه می کنیم و تفت دادن را ادامه می دهیم تا مرغ با ادویه ها یکدست شود، سپس مرغ را کنار می گذاریم.
مرحله 4: آماده‌سازی و تفت دادن زرشک در این مرحله زرشک ها را که از 20 دقیقه قبل خیسانده ایم، آبکشی می کنیم، سپس به همراه پودر قند و مقداری کره یا روغن مایع در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا رنگ زرشک های درخشان شودف سپس زرشک را کنار می گذاریم.
مرحله 5: خیساندن برنج حالا برنج را نسبت به نوع آن بین 30 دقیقه تا 3 ساعت به همراه 1 قاشق چایخوری نمک و آب ولرم می خیسانیم. در ادامه یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و انرا تا نیمه آب پر می کنیم و اجازه می دهیم آب به جوش بیاید.
مرحله 6: جوشاندن برنج پس از اینکه آب جوش آمد، 1 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری روغن مایع به قابلمه اضافه می کنیم. در ادامه برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه می کنیم و اجزاه می دهیم به مدت 7 تا 10 دقیقه پخت اولیه برنج انجام شود.
مرحله 7: آبکشی برنج و آماده‌سازی زرده تخم‌مرغ زمانی که دانه های برنج کاملا نرم شدند ولی مغزشان سفت بود و زیر دندان گیر داشت باید برنج را آبکشی کنیم. پس از اینکه برنج را آبکش کردیم انرا کنار می گذاریم. در ادامه زرده های تخم مرغ را داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله 8: مخلوط کردن زرده تخم‌مرغ با ماست و گلاب در این مرحله زرده های تخم مرغ را مخلوط می کنیم تا از حالت لختگی خارج شوند، سپس ماست چکیده را به همراه گلاب و زعفران دم کرده به کاسه اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شوند.
مرحله 9: اضافه کردن برنج به مخلوط تخم‌مرغ و ماست در این مرحله برنج آبکش شده را به کاسه حاوی مخلوط تخم مرغ و ماست اضافه می کنیم و به آرامی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در ادامه قابلمه ای که برای پخت ته چین در نظر گرفته ایم را با کمی روغن چرب می کنیم.
مرحله 10: تهیه لایه‌های ته‌چین در قابلمه در این مرحله نصف مخلوط رنج را کف قابلمه می ریزیم و با پست قاشق به خوبی فشرده می کنیم، سپس مرغ تفت داده شده را به همراه زرشک روی برنج می ریزیم. در ادامه باقیماند مخلوط برنج را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله 11: فشردن برنج و اضافه کردن کره حالا مجددا برنج را با پشت قاشق فشرده می کنیم تا ته چین پس از پخت از هم با نشود. در ادامه کره را به تکه های کوچک تقسیم می کنیم و به صورت پخش روی برنج قرار می دهیم. حالا قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم.
مرحله 12: دم کردن ته‌چین و تزیین نهایی برای دم کشیدن ته چین حدود 45 دقیقه تا یک ساعت زمان نیاز است. در پایان پس از اینکه پخت ته چین به پایان رسید، آنرا به آرامی روی یک ظرف مناسب بر می گردانیم، سپس با خلال پسته و زرشک تزیین می کنیم.
نکات طرز تهیه ته چین مرغ پخت ته چین مرغ در فر ابتدا فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا زمان اماده شدن ته چین برای گرم شدن فر معطل نشوید. برای پخت ته چین مرغ در فر به جای استفاده از قابلمه بهتر است از ظرف پیرکس استفاده کنید.
پس از اینکه ظرف پیرکس را با روغن مایع چرب کردید مواد ته چین را مانند دستور بالا در ظرف پیرکس قرار دهید و فشرده کنید سپس کره را روی قسمت های مختلف لایه آخر ته چین قرار دهید. در پایان یک فویل نازک روی ظرف پیرکس بکشید و آنرا به مدت یک ساعت در فر قرار دهید تا آماده شود.
تخم مرغ ته چین برای درست کردن ته چین بهتر است همیشه از زرده تخم مرغ استفاده کنید زیرا باعث می شود در پایان پخت ته دیگ نرم تر و لطیف تری داشته باشید. اگر از تخم مرغ کامل استفاده کنید احتمال سفت و خشک شدن ته دیگ ته چین شما بالا می رود.
نکته دیگر در مورد تخم مرغ ته چین این است که استفاده از تخم مرغ زیاد باعث خشک شدن ته چین و استفاده از تخم مرغ کمتر از حد توصیه شده باعث می شود ته چین شما شل شود که احتمال وا رفتن و باز شدن مواد آن زیاد می شود.
نکات مرغ ته چین برای اینکه مرغ خوشمزه تری در لا به لای ته چین داشته باشیم، بهتر است که گوشت مرغ را با مقدار مناسبی آب بپزیم که آب زیاد نباشد و در پایان پخت مرغ اجازه دهیم که آب درون قابلمه به طور کامل جذب گوشت مرغ شود.
برای گرفتن طعم و بوی زهم گوشت مرغ بهتر است کف های روی آب در حال جوشیدن را به طور کامل بگیریم و ادویه ها مانند دارچین برای خوشمزه تر شدن گوشت مرغ استفاده کنیم. پس از اینکه مرغ پخت بهتر آنرا کمی تفت دهیم.
برای این منظور یک عدد پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم، سپس به همراه 1 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم. پس از سبک شدن پیاز، گوشت مرغ را خرد می کنیم و به همراه کره و پیاز تفت می دهیم تا خوشمزه تر شود.
ته چین مرغ با بادمجان در صورتی که می خواهید به ته چین خود بادمجان هم اضافه کنید برای 4 نفر 2 عدد بادمجان را از وسط نصف کنید و پس از سرخ کردن له کنید و به دیگر مواد اضافه کنید. بادمجان طعم خوبی به ته چین می دهد البته بعضی افراد هم طعم آن را در ته چین دوست ندارند.
ته چین زعفرانی یکی از مهم ترین مواد غذایی که هم باعث رنگ بهتر و عطر ته چین می شود زعفران است. برای درست کردن ته چین حتما از زعفران با کیفیت استفاده کنید و به هیچ وجه در ریختن زعفران خساست به خرج ندهید. نکته دیگر حتما زعفران را به خوبی دم کنید تا تمام رنگ آن خارج شود سپس به ته چین اضافه کنید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/680427/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

شهر کویری ایران سفید پوش می شود

خلاصه والیبال شهداب یزد 3 – پیکان تهران 1

دیدار و گفت‌وگوی مدیرعامل چادرملو با نماینده مردم اردکان

طرز تهیه سوپ پرتقال با طعمی جدید / یک سوپ متفاوت برای سرما خوردگی

شعر انتخابی محمدرضا نوری در مرحله دوم رقابت شاعران

جدول لیگ برتر والیبال ایران پس از هفته نهم: شهرداری ارومیه بالاتر از فینالیست‎‌های آسیا

شعرخوانی زیبا دکتر کاکاوند

چگونه تشخیص بدهیم تصویرهای ناسا از سحابی ها حقیقت دارد؟

سخنان ارزشمند دکتر قمشه ای

هشدار سیلاب و بارش برف و باران در کشور

آماری جالب از عادت ایرانیان به خواندن کتاب

جو نازک سیاره بهرام

سرمربی تیم شهداب یزد: شروع سختی را پشت سر گذاشتیم اما بردیم

حقایقی درباره مرغ 100 هزار تومانی

قهرمان آسیا لحظه به لحظه نزدیک‌تر به فاجعه!

برد بزرگ ارومیه در سیرجان/ پیکان در یزد متوقف شد

آخرین پرواز هیجان انگیز کاوشگر پارکر

نگون‌بخت‌ترین تیم والیبال ایران باز هم باخت

درس این زندگی از بهر ندانستن ماست!

شعر انتخابی مهران پوپل در رقابت شاعران

وظیفه ما در سازمان ملی هوش مصنوعی، تسهیل‌گری است

حواشی دیدار شهداب یزد – پیکان

هرگز خوب نمیشه!

استفاده از ابزارهای هوش مصنوعی برای تفکیک عروق مغزی

نجات جان دختر جوان به دست سربازان کلانتری

فداکاری سرباز اردکانی و نجات معجزه‌آسای دختر 19 ساله | در لحظه‌ای که دختر خود را به پایین پل پرتاب کرد... + عکس

سرباز کلانتری اردکان ناجی جان دختر در حال خودکشی شد+ جزئیات

طرز تهیه نان پیاز ایتالیایی؛ یک پیش‌غذای خوشمزه و خاص

هزار و 290 رویداد در هفته کتاب، کتابخوانی و کتابدار برگزار می‌شود

طرح 65 میلیارد دلاری ژاپن برای تولید تراشه داخلی

با اجرای نظام نوین درآمد - هزینه در استان‌ها، توسعه و سازندگی ایجاد می‌شود

یزد برفی می شود

شعرخوانی زیبای در مسابقه شعر

کهکشان مارپیچی NGC 4689

جزئیات اعطای جایزه نخبگانی 1404

مفهوم زیبای امید داشتن در این شعر

برف پاییزی به یزد هم رسید !

چالش قهرمان در برنامه شعر

آشنایی شترداران سیستان‌وبلوچستان با آخرین یافته‌های علمی پرورش شتر

اعلام فراخوان انتخاب پژوهشگر در حوزه امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات

بخشی از کتاب/ طریق بسمل شدن

همه‌ی ساکنین لس‌آنجلس اکنون می‌توانند سوار تاکسی‌ رباتیک «ویمو» شوند

بازارچه عرضه مستقیم تولیدات روستایی در مهریز برپا شد

کارگردان ایرانی - آلمانی که در سراسر ایران نمایش اجرا می‌کند

آسمان کشور بارانی است

انتشار ویرایش نهم کتب جامع محصولات و تجهیزات فناوری‌ نانو ساخت ایران

نقش ماده تاریک در شکل‌گیری کهکشان‌ها زیر سوال رفت!

متا میزان تبلیغات شخصی سازی شده را در اروپا کاهش می‌دهد

کشف ماده‌ای در بدن که معمای چاقی را حل می‌کند

فضانورد ناسا به شایعات درباره لاغری خود پایان داد