خبر یزد

آخرين مطالب

تکذیب یک ادعا؛ آب انتقالی به یزد فقط برای شرب استفاده می‌شود اجتماعي

تکذیب یک ادعا؛ آب انتقالی به یزد فقط برای شرب استفاده می‌شود
  بزرگنمايي:

خبر یزد - تسنیم / مدیرعامل آب منطقه‌ای یزد با رد شایعات درباره مصرف آب انتقالی در کشاورزی یا صنعت، تاکید کرد این آب صرفاً برای تامین شرب مردم استان استفاده می‌شود.
جواد محجوبی، مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد در نشست خبری با بیان اینکه برخی افراد با ارائه اطلاعات نادرست، افکار عمومی را منحرف می‌کنند، اظهار داشت: تنها شش درصد از آب حوضه زاینده‌رود به استان یزد اختصاص یافته و این مقدار تنها به مصرف شرب می‌رسد.
وی با انتقاد از نسبت دادن مشکلات کم‌آبی در اصفهان به این مقدار اندک، خواستار واقع‌بینی و پرهیز از فرافکنی شد و گفت: مصرف آب یزد کاملا شفاف است و آمادگی داریم مسئولان بازرسی هر زمان و هر مکانی را که خواستند بررسی کنند تا مشخص شود آب انتقالی به یزد در چه حوزه‌ای مصرف می‌شود، اما پس از آنکه برای آنها این موضوع مشخص شد، به صورت رسمی اقدام به مصاحبه کرده و برای مردم موضوع را به صورت شفاف توضیح دهند.
محجوبی به حادثه تخریب خط انتقال آب یزد در تاریخ 9 فروردین اشاره کرد و گفت: خسارت وارد شده به ایستگاه شماره 3 چنان گسترده است که امکان بهره‌برداری کوتاه‌مدت از آن وجود ندارد و تعمیر کامل آن دست‌کم دو ماه زمان نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد اظهار امیدواری کرد که با آماده‌سازی تجهیزات، این ایستگاه تا پیش از آغاز فصل اوج مصرف در خردادماه به مدار بازگردد.
وی همچنین از آغاز عملیات تعمیراتی ایستگاه شماره 4 خبر داد که آسیب کمتری دیده و پیش‌بینی می‌شود ظرف 10 روز آینده بازسازی شود؛ به علاوه اینکه در جریان این تعرض، سه حوضچه نیز تخریب شد که باعث هدررفت بیش از 50 هزار مترمکعب آب شد، اما خوشبختانه تعمیر آن‌ها به پایان رسیده است.
محجوبی خاطرنشان کرد: تلاش داریم با استفاده از ایستگاه‌های اول و دوم و هدایت ثقلی، آب را به ایستگاه چهارم منتقل و از آن‌جا به استان یزد پمپاژ کنیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد افزود: در صورت نبود اشکال فنی، آب‌رسانی به مخازن یزد از امشب از سر گرفته شود و در غیر این صورت با رفع عیب‌های احتمالی حداکثر فردا این موضوع انجام شود.
وی میزان اولیه خسارات وارد شده را حدود 150 میلیارد تومان برآورد کرد که رقم نهایی آن طی روزهای آینده مشخص خواهد شد.
محجوبی با اشاره به سابقه انتقال آب به یزد گفت: این طرح در دولت سازندگی مصوب و در دولت اصلاحات به بهره‌برداری رسید و بر خلاف برخی ادعاها، الزام ساخت سد در این مصوبه نیامده است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد تاکید کرد: پایان سال 1400 به عنوان افق طرح تعریف شده بود، نه تاریخ خاتمه انتقال بررسی‌های سال 1403 نشان می‌دهد که این خط انتقال تا افق 1440 قابلیت بهره‌برداری خواهد داشت.
وی با تاکید بر اینکه آب انتقالی به یزد صرفاً برای شرب و صنعت تخصیص یافته است، تصریح کرد: میانگین سالانه مصرف این آب زیر 70 میلیون مترمکعب بوده که بخش صنعتی نیز با توجه به نیاز آبی مردم، در سال‌های اخیر از منابع دیگر تأمین شده است.
محجوبی با بیان این که در یزد حتی یک قطره از این آب به کشاورزی و گلخانه‌ها اختصاص نیافته است، تصریح کرد: بخشی از نیاز صنعتی استان یزد هم‌اکنون از آب‌های غیرمتعارف و چاه‌های تجمیعی تأمین می‌شود و ربطی به خط انتقال ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد با اشاره به محدودیت منابع آبی استان، گفت: یزد تنها می‌تواند یک‌چهارم از نیاز آبی خود را از منابع محلی تأمین کند و مابقی با آب انتقالی تأمین می‌شود.
وی افزود: فقط 30 میلیون مترمکعب آب با کیفیت قابل شرب در استان وجود دارد و علاوه بر این 50 میلیون متر مکعب هم از آب‌هایی که نزدیک به کیفیت شرب هستند برداشت می‌شود و پس از مخلوط شدن آن با آب انتقالی و فراهم شدن شرایط شرب، به شبکه عرضه می‌شود.
محجوبی ادعای استفاده آب شرب در کشاورزی را «نابخردانه» و به دور از انصاف خواند و یادآور شد که از یک میلیارد مترمکعب آب حوضه زاینده‌رود، فقط 60 میلیون مترمکعب به یزد اختصاص دارد و این نمی‌تواند دلیل کم‌آبی در استان‌های دیگر باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای یزد در پایان با بیان اینکه اطلاعات مربوط به مصرف آب در یزد کاملاً شفاف است، از مسئولان و شهروندان خواست برای اطلاع دقیق، به اسناد و آمار رسمی رجوع کنند.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/707992/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

لایحه سرباز قهرمان نشان‌دهنده عزم جدی دولت و مجلس برای حمایت از جوانان و ورزش است

ببینید | خلاصه بازی آلومینیوم اراک 0 – چادرملو اردکان 0

خیرخواه: کمبود امکانات، مدال المپیک را از الفتی گرفت/ به مربیان بیشتر احترام بگذارید

صوفی: لایحه سرباز قهرمان نشان‌دهنده عزم جدی دولت و مجلس برای حمایت از جوانان و ورزش است

منچستریونایتد 5-4 لیون؛ تیم سرالکس زنده شد

پیام طارمی بعد از انتخاب به عنوان مرد سال ورزش ایران

به سوی جامعه‌ای سالم‌تر: همگام‌سازی خدمات درمانی با فعالیت‌های ورزشی

اشتباه مدافعان؛ گل سوم لیون توسط رایان چرکی در دقیقه 104

گل سوم منچستریونایتد توسط برنو فرناندز از روی نقطه پنالتی در دقیقه 114

گل چهارم لیون توسط الکساندر لاکازت از روی نقطه پنالتی در دقیقه 109

گل چهارم منچستریونایتد به لیون توسط کوبی ماینو

خلاصه بازی چلسی 1 - لژیا 2

گل پنجم منچستریونایتد به لیون توسط هری مگوایر

خلاصه بازی آینتراخت فرانکفورت 0 - تاتنهام 1

شلیک به قلب فوتسال با انحلال؛ تیم‌هایی که یک‌شبه مردند!

قول مهدی طارمی به مردم ایران + عکس

گل اول لیون به منچستریونایتد توسط کورنتین تولیسو در دقیقه 71

گل دوم لیون به منچستریونایتد توسط الکساندر لاکازتدر دقیقه 78

گل مردود طارق جرج؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

ترکیب احتمالی پرسپولیس برای نبرد با سپاهان

اخراج تولیسو؛ منچستریونایتد 2-2 لیون

طرز تهیه خورشت به با ماهیچه

در میان غفلت مدافعان؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

دو واکنش دیدنی کواسویچ؛ چلسی 1-2 لژیا ورشو

خاطره‌بازی با ایران در المپیک پاریس 2024

صحبت‌های هواداران ناراضی نساجی پس از شکست مقابل خیبر

سرپرست اداره کل بنیاد شهید اصفهان با خانواده جانباز شهید عرفان در کاشان دیدار کرد

ستاره‌ای که اتم‌ها را متلاشی می‌کند

واکنش دیدنی اونانا؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

گل اول چلسی توسط کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

ضربه تماشایی برونو به تیر خورد؛ منچستریونایتد 1-0 لیون

گل مردود کوکوریا؛ چلسی 1-1 لژیا ورشو

فرار از تله آفساید؛ الفتح 2-0 الاتحاد

آموریم: بازیکنان جلوی لیون باید مراقب اونانا باشند!

برنز آسیا بر گردن دختر دونده ایران

پخش زنده و خلاصه بازی منچستریونایتد و لئون‌ از تلویزیون + شبکه ورزش و پخش آنلاین

ساکت در بین هواداران نساجی: استعفا دادم!

فرهنگ پهلوانی ایران در قلب کره جنوبی/ افتتاح زورخانه ایرانی در سئول + عکس

شیراز میزبان رویداد بین‌المللی اسکواش

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏: داور را حذف کنید!‏

سفیر ایران در گود زورخانه سئول: ترویج فرهنگ پهلوانی در شرق آسیا

نشست هم اندیشی برنامه های ورزشی شهرداری منطقه 22 برگزار شد

سالن ورزشی ام ابیها(س) در مدرسه نخبگان طاهباز قم به بهره برداری رسید

هوادار نساجی: روبروی دوربین ورزش سه استعفا بده آقای الهامی!

مهدی طارمی به مردم ایران قول داد / عکس

پیام تسلیت مدیر کل بنیاد استان سیستان و بلوچستان در پی درگذشت مادر شهیدان نارویی

معرفی کتاب یک عاشقانه آرام؛ روایت زندگی و عشق ماندگار

نور چند دقیقه طول میکشه از خورشید به سیارات دیگر منظومه شمسی برسد؟

آرزوی لیونل مسی برای خط دفاعی بارسلونا!

راه‌حل قطعی برای ‏VAR‏؛ داور را حذف کنید!‏