خبر یزد

آخرين مطالب

طرز تهیه مرغ در سس بادمجان از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی اجتماعي

طرز تهیه مرغ در سس بادمجان از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی
  بزرگنمايي:

خبر یزد - طرز تهیه مرغ در سس بادمجان (سبک مکزیکی)
مرغ در سس بادمجان یکی از غذاهای لذیذ و خوش‌طعم است که با ترکیب بادمجان، فلفل و ادویه‌های معطر، طعم خاصی به مرغ می‌بخشد.این غذا که به سبک خاص خود پخته می‌شود، طعمی دلپذیر و عطر و بویی اشتهابرانگیز دارد. در کتاب آشپزی از سیر تا پیاز اثر نجف دریابندری، دستور پخت این غذا به شیوه‌ای سنتی ارائه شده است.
این دستور پخت که به سبک مکزیکی است، برای 5 تا 6 نفر مناسب است و می‌تواند یک گزینه عالی برای تنوع بخشیدن به منوی غذایی باشد. در ادامه، مواد لازم و مراحل تهیه این غذای خوشمزه ارائه شده است.
مواد لازم ران و سینه مرغ : 1 کیلوگرم پیاز : 1 عدد بزرگ، خرد شده فلفل قرمز تند : 1 تا 2 عدد، خرد شده فلفل دلمه‌ای قرمز : 1 عدد، تخم گرفته و خرد شده رب گوجه فرنگی : 2 قاشق سوپ‌خوری بادمجان : 2 پیمانه، به صورت کبابی و له‌شده گرد نان سفید : 2 قاشق سوپ‌خوری خامه : 1 پیمانه کره : 3 تا 4 قاشق غذاخوری نمک : به میزان لازم مراحل تهیه با دنبال کردن این دستور پخت، می‌توانید یک غذای متفاوت و خوشمزه را برای خانواده و مهمانان خود آماده کنید. این غذا به دلیل استفاده از بادمجان و فلفل، عطر و طعمی خاص دارد و برای دوستداران غذاهای مکزیکی یک گزینه عالی است.
آماده‌سازی مرغ
ابتدا ران و سینه‌های مرغ را به دو قسمت تقسیم کنید تا اندازه آن‌ها برای سرخ کردن و پختن مناسب باشد.
تفت دادن بادمجان
بادمجان‌های کبابی و له‌شده را بدون افزودن روغن در یک تابه داغ کنید تا کمی تغییر رنگ دهد. این کار باعث می‌شود طعم و عطر بادمجان بیشتر آزاد شود.
ترکیب مواد سس
به بادمجان تفت‌داده شده، گرد نان سفید، فلفل قرمز تند، فلفل دلمه‌ای و رب گوجه فرنگی را اضافه کنید. کمی نمک نیز به مخلوط اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا یک ترکیب یکدست و خمیری شکل به دست آید. این ترکیب سسی غلیظ و خوش‌طعم خواهد شد.
تفت دادن مرغ
کره را در یک تابه دیگر روی حرارت ملایم آب کنید. سپس تکه‌های مرغ را در کره تفت دهید تا کاملاً طلایی و خوش‌رنگ شوند. این مرحله به مرغ بافتی نرم و طعمی کره‌ای می‌بخشد.
پخت نهایی
پیاز خرد شده را به تابه‌ای که در آن مرغ را تفت داده‌اید اضافه کنید و به آرامی تفت دهید تا پیاز نرم شود. سپس مخلوط سس بادمجان را به تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
افزودن خامه
پس از 25-30 دقیقه پخت و وقتی مرغ کاملاً پخته شد، خامه را به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ‌تر شود و طعمی لطیف‌تر پیدا کند. بگذارید غذا چند دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا خامه به خوبی با سایر مواد ترکیب شود.
سرو کردن
مرغ در سس بادمجان مکزیکی شما آماده است! آن را در ظرف سرو بکشید و گرم میل کنید. این غذا را می‌توانید با نان تازه یا برنج سفید سرو کنید.
برای داشتن طعمی تندتر، می‌توانید مقدار فلفل قرمز تند را افزایش دهید. در صورت تمایل، می‌توانید از سبزیجات دیگری مانند فلفل دلمه‌ای رنگی یا کمی قارچ هم استفاده کنید تا طعم و رنگ بیشتری به غذا بدهید.

لینک کوتاه:
https://www.khabareyazd.ir/Fa/News/682787/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

تست های فضاپیما استارشیپ 31

طرز تهیه مرغ در سس بادمجان از سیر تا پیاز به سبک نجف دریابندی

پیش بینی وضعیت آب و هوا یزد فردا جمعه 25 آبان ماه 1403 + هواشناسی یزد فردا

لیگ برتر/ توقف تیم فوتبال جوانان نوین فولاد یزد مقابل سپاهان اصفهان + فیلم

استارت جام حذفی والیبال از چهارم آذرماه +برنامه

سنگ آهن بافق؛ قهرمان بدون شکست لیگ تیراندازی کشور

نماهنگ «به سوی قدس»؛ روایت مقاومت در غزه و لبنان

یزد| ششمین جشنواره زعفران بهاباد

آغاز موفقیت‌آمیز تولید گندله در مجتمع گندله‌سازی بهابادِ شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان

بازدید روزانه 200 دانش آموز یزدی از موزه دفاع مقدس/ چاپ 60 کتاب توسط اداره کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان یزد در طول سال

جامعه و نسل جوان تشنه فرهنگ ایثار و شهادت هستند/ در توزیع منابع به حوزه فرهنگ توجه نشده

ارتقاء امتیاز طلاب با ثبت فعالیت‌های تبلیغی در سامانه شمع

شعر انتخابی رضا رحیمی عنبران در مرحله شب دوازدهم رقابت شاعران

شعرخوانی زیبا در برنامه سرزمین شعر

نصب جالب پنل های خورشیدی

جلوگیری از حمله کوسه ها به شناگران با فناوری جدید

سحابی شگفت انگیزِ Ring

گذرِ دنباله دارِ Tsuchinshan-ATLAS

چقدر طول می کشد تا سیارات منظومه شمسی یک بار به دور محور خود بچرخند؟

تحول در صنعت رباتیک و پوشیدنی‌ها با عضله‌ای به نرمی پوست و استحکام فولاد

این 5 مشکل را دیدید، شغل خود را عوض کنید

شعر انتخابی مرضیه مرادی در رقابت شاعران

شعر انتخابی احسان بدخشانی در رقابت شاعران

شعر انتخابی میثم داوودی در مرحله رقابت شاعران

شعر انتخابی مهدی خادمیان در شب دوازدهم رقابت شاعران

شعرخوانی زیبای دکتر کاکاوند

ویدئویی از شباهت جالب بین حرکات یک ربات و یک سوسک

آخرین حضور انسان در ماه در آپولو 17

مقایسه اندازه مولکول ها و اتم ها

سیستم بالابر بازوهای برج دوم استارشیپ

زلزله 4.1 ریشتری امروز بهاباد خسارتی نداشت

جدول برنامه زمانبندی خاموشی برق یزد امروز و فردا پنجشنبه 24 و جمعه 25 آبان 1403

پایان مسابقات لیگ زورخانه‌ای نوجوانان کشور به میزبانی قم

پویش «مهر فاطمی» در یزد اجرا می‌شود

آغاز اردوی آمادگی تیم ملی شمشیربازی سابر بانوان

زلزله 4.1 «بهاباد» یزد را لرزاند

زمین‌لرزه‌ بهاباد یزد خسارت نداشت

عکس/ ششمین جشنواره زعفران بهاباد، گامی برای برندسازی طلای سرخ

یزد برای عید نوروز نونوار می‌شود

عکس/ زیبایی کویر در بافق یزد

آغاز همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی در تبریز

جایگاه ویژه این علامه را با دیدن شاگردانش بشناسید!

شعر انتخابی آرش پورعلیزاده در شب سیزدهم رقابت شاعران

کتاب، ماندگارترین اثر هنری

وزیر فرهنگ؛ پیشران علم در تمدن اسلامی کتابخانه‌ها هستند

هدیه متفاوت اعضای کودک و نوجوان کتابخانه‌ها به رئیس‌جمهور

از کتاب و کتاب خوانی لذت ببریم

هیچ وقت وارد گذشته هیچ آدمی نشو!

آگاهی خود را با کتاب خواندن افزایش دهیم

امشب و فردا ببینید؛ عبور تماشایی ایستگاه فضایی بین‌المللی از آسمان ایران